bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Moralim bozuk kizlar.doktor ense sivi miktarinda yükseklik gordu.2 hafta oncesine gore buyumus.ve buyumeye devam ederse sıkıntı var demek dedi... 3 hafta sonraya kontrol verdi

Canım genel de bu sıvıların geçici olduğunu söylüyorlar inşallah öyle bişeydir. Sağlıkla büyüsün doğsun evladın

Moralim bozuk kizlar.doktor ense sivi miktarinda yükseklik gordu.2 hafta oncesine gore buyumus.ve buyumeye devam ederse sıkıntı var demek dedi... 3 hafta sonraya kontrol verdi
o ne ki canım bizim dr ölçüyo mu onu bile bilmiyorum.. inşallah geçici bi durumdur bozma hemen moralini düzelir inşallah

Bunlari dogumdan sonra mi yaptin? Mesela dereotunu 38. Haftadan itibaren yemeye baslasak sut uretimini artirir mi ki? Benim memeler sonuk zaten hic sut olcakmis gibi belirti yok dogumdan sonra ins olur

canim bir damla varmis dogal gunde 3 bardak suya damlatiyorsun 12-15 damla eczanede satiliyor anne sutunu arttirormus bir dene istersen netten de siparis verebilirsin uygun fiyatlar bulursun

Kızlar hamilelikte benim gibi unutkanlık yaşayan varmı iki tane küçük altın almıştım oğlumun bayram harçlıklarıyla tatile giderken biryere koydum ama bulamıyorum bunadım herhalde bütün evi dağıttım yok.. Eşimde dalga geçiyor tüm gün kafayı yedim oğluma soruyorum bişeyler uyduruyor.. Aramadık köşe bırakmadım ama yok.. Bu hamilelik fena unutkanlık yaptı bende galiba

Sut gelmezse her yolu denemeceler sagol canim kaydettim bu urunu aklimizda bulunsun

-Anne sutunu artirici yiyecekler

- Hızlı kilo vermeyi vadeden diyet ve ilaçları uygulamayın.

2- Sütünüzü arttıran en önemli besin, sudur. Günde en az 2,5 - 3 litre su içmelisiniz, çünkü sütün önemli bir kısmı sudan oluşuyor.

3- Kalsiyumdan zengini olan süt, yoğurt ve peyniri düzenli olarak tüketmelisiniz. Her gün 1 adet yumurta veya 1 porsiyon etli sebze veya kurubaklagil yemeği yemeye özen göstermelisiniz.

4- A Vitamininden zengin havuç, yeşil yapraklı sebzeler, kayısı gibi besinleri, beslenme programınızda sık bulundurmalısınız.

5- Vitaminlerin zengin bir kaynağı olan taze sebze ve meyveleri her gün düzenli olarak tüketmelisiniz.

6- Yediğiniz yiyeceklerin besleyici değerini korumak ve özellikle anemiyi (kansızlığı) önlemeniz açısından, yemeklerinizle birlikte çay içmemelisiniz.

Bende var. Geçen eşim sürekli sürekli aynı şeyi söylüyorsun dedi unutuyorum dedim.söylediğim şeyleri bile unutuyorum. Bi yere bişi koyup hatırlamıyorum.

Al benden de o kadar. Doktoruma sordum hamileliktenmis

Kizlar tansiyonum 8 e 4 1.5 saattir yukselmedi ayagimi yuksege kaldirdim. Tuzlu ayran ictim ama yok cikmiyor aksine dusuyor. Sancim da var ara ara geliyor kasigima. Ama duzenli degil. Sizce tansiyonum dusmesi bebege zarar verir mi acile mi gitsem mi ??

Susuz mu kaldi vucudun canim.dilersen git acile serum da takabilirler.

arkadaslar cok sukur 27. haftanin icindeyiz ama gun gecmiyoki kendime sorun edecek bisey bulmayim. bu hafta rahim agzida degil iyice en asagi kisimda vajina girisinde igne batmalari hissediyorum serklajli oldugumdam dolayi korkuyorum ama progestani fitil olarak kullaniyorum sizdede boyle seyler oluyo mu olagan mi yani yoksa yine kontrolden once doktor yolu gozuktumu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…