bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Banada oluyor oyle.cok asagida oldugu icin baya rahatsiz ediyor ama benim normal olan bu durum baskasinda sorun teskil edebilir.serklajda olmussun burdan ne desem bos canim.sen kendini daha iyi tanirsin
Muhakkak bir sorun yoktur canim ama cok rahatsiz ederse ve ocin rahatlasin istersen bi danis dr ye.

insallah bi sorun yoktur ya her gittigimdr rahim acikligini olcturuyorum ama doktorum cok rahat kanama su dogum sancisi gibi agri olmadikca korkma diyo ama serklajdan dolayi tedirginim.normalde surekli dinleniyorum ama yatarkende olunca korktum hakkimizda hayirlisi

equita Göz yaşlarımı durduramadım okurken , senin yerine koydum kendimi...Kim bilir için nasıl pır pırdır. Üç farklı ülkede hastane deneyimi yaşadım. İnan ki tıp açısından, çok ama çok gelişmiş bir ülkemiz var. En iyi şekilde bakılacağından kuşkum yok. Kucağında gülümseyerek çıkacağın gün için ben de dua ediyorum. Allah'a emanet olun.

o ne ki canım bizim dr ölçüyo mu onu bile bilmiyorum.. inşallah geçici bi durumdur bozma hemen moralini düzelir inşallah
Bnm doktor da olcmuyo bnce.dedim çoğu kişinin böbreğinde genişleme var bebeğinin dedm.bzmki nasıl dedim olctu normal dedi.erkek bebeklerde olur genelde dedi.bnmki fakültede doçent.ozeldeki ler bsy buldum demek için böyle çok abartiyolar hastayı kndine bağlamaya çalışıyorlar fln dedi.zaten bi beş dakika bakiyo tamam bitti iyce bakıp sorun mu bulmak iyi yoksa böyle mi bilemedim

Her bünye farklı canım kimin de normal oluyor bu durum kimin de anormal. Bende de ilk başta iğne batar gibi oldu sonra baskı hissi arttı doktor rahim büyüdüğü için desede bana anormal gelmişti gittim idrar testi verdim ve enfeksiyon çıktı ve ilaç tedavisine başladık. Eğer ki sana anormal geliyorsa git doktora en azından gidip için rahat olur normalse de normal cevabını doktordan alırsın

Biri hastayı kendine bağlamaya çalışır öbürü hayattan soğutur... Özel devlet de farketmiyo aslında allah işini iyi yapan drlarla karşılaştırsın hepimizi

O iğne batması hissi bende de bazen oluyo canım.. Bi ara bu konu yine geçmişti Mcada e de doktoru rahim büyümesinden kaynaklı demişti o dönem ben de çok takılmadım.. Çocuğu vajinanın hemen üzerinde hissetme olayım da var daha bu sabah dedim şimdi çıkaracak minnak ayağını ordan geri sokmaya uğraşıcaz diye :)) ama yaren92 nin de dediği gibi seni çok rahatsız ediyorsa mutlaka git doktora için rahat etsin

Günaydın güzel anneler nihayet serin ve rahat uyuduğum bir geceydi inş bu serin havaların devamı gelir

Günaydın canım 3 gündür güne nasıl mutlu uykusunu almış kalkıyorum gece 4e 5e kadar ayakta dururken şimdi en azından 1-2 gibi uyuyup 7yi görebiliyorum bu sabah midemden sesler gelmeseydi hâlâ uyurdum

Günaydın canım 3 gündür güne nasıl mutlu uykusunu almış kalkıyorum gece 4e 5e kadar ayakta dururken şimdi en azından 1-2 gibi uyuyup 7yi görebiliyorum bu sabah midemden sesler gelmeseydi hâlâ uyurdum
Senin adına cok sevindim canım bende fenayim kahvaltı yemek saatini bi kacirayim mideme bulantilar geliyor valla

Çok haklısın canımda bana hiç soran olmadı.Direkt geliyoruz demişler eşime.Yardım etmiyorlar, evi bildiğin otel gibi kullanıyorlar zaten.Gezmeye gelmişler bu sıcakta yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…