- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.681
Hemde ne köstek.Allah insanlara vicdanAllahım ne düşüncesiz insanlar var ya. destek olmayı bırak bir de üstüne köstek oluyorlar.
Canını sıkma hiç, bazen böyle düşüncesiz laflar edebiliyorlar.Hepimize oluyor.Bu tabiiki mümkünatı çok zor bişey.Günaydın güzel anneler. Bir pazar daha hıxlıca geldi. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bende şimdilik sorun yok ama cuma günü bebişin ultrasonunu beklerken kayınvalidemin bir lafını kaç gündür kafamda kurdumda kurdum. Bir de aramız o kadar iyi ki ona rağmen çok sinir oldum. Biz şuanda kiradayız ve esimin ailesi bize hala ev alacak, onlara yakın değiliz ve bende işe başlayınca bebeği her gün nasıl getirip götüreceğiz dedim çünkü o bakacak. Dedim ev olsada yakınlaşsak artık. Demezmi bırakacaksınız 1 hafta haftasonu alacaksınız diye! Ben şok oldum. Dedim yooook artık. Dedim gerekirse işten çıkarım hibede öyle bir şey yapamam. Çıldırıyorum 2 gündür. Bana hiç bir zararı olmuyor ama sanırım dönemin hassaslığındanmıdır bilinmez bana çok garip geldi. Şimdi bu lafı duyunca hiç bastırmak istemiyorum çünkü daha başka ne gibi sorunlar yasayacağız acaba diye düşünmeye başladım.
Bizlere anormal geliyor o dusunce ama bu yontemi uygulayan cok.bebege kvalide bakiyor calisan annede aksam yemegi kvalide de yiyor yatmaya kendi evine gidip cocuklar yine kvalide de kaliyor.bi tanidigimin evleri dip dibe olmasina ragmen surekli kvalidesinde cocuklar.bunun gibi ornek cok var.o yuzden onlarda normal kasiliyor ama bizim gibi hassas olanlarda anne baba yaninda buyusun istiyor cocuklari.senin rahatligini dusundugu icin demistir kvaliden uzme kendini.Günaydın güzel anneler. Bir pazar daha hıxlıca geldi. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bende şimdilik sorun yok ama cuma günü bebişin ultrasonunu beklerken kayınvalidemin bir lafını kaç gündür kafamda kurdumda kurdum. Bir de aramız o kadar iyi ki ona rağmen çok sinir oldum. Biz şuanda kiradayız ve esimin ailesi bize hala ev alacak, onlara yakın değiliz ve bende işe başlayınca bebeği her gün nasıl getirip götüreceğiz dedim çünkü o bakacak. Dedim ev olsada yakınlaşsak artık. Demezmi bırakacaksınız 1 hafta haftasonu alacaksınız diye! Ben şok oldum. Dedim yooook artık. Dedim gerekirse işten çıkarım hibede öyle bir şey yapamam. Çıldırıyorum 2 gündür. Bana hiç bir zararı olmuyor ama sanırım dönemin hassaslığındanmıdır bilinmez bana çok garip geldi. Şimdi bu lafı duyunca hiç bastırmak istemiyorum çünkü daha başka ne gibi sorunlar yasayacağız acaba diye düşünmeye başladım.
Her bünye farklı canım kimin de normal oluyor bu durum kimin de anormal. Bende de ilk başta iğne batar gibi oldu sonra baskı hissi arttı doktor rahim büyüdüğü için desede bana anormal gelmişti gittim idrar testi verdim ve enfeksiyon çıktı ve ilaç tedavisine başladık. Eğer ki sana anormal geliyorsa git doktora en azından gidip için rahat olur normalse de normal cevabını doktordan alırsın
O iğne batması hissi bende de bazen oluyo canım.. Bi ara bu konu yine geçmişti @Ada ve deniz e de doktoru rahim büyümesinden kaynaklı demişti o dönem ben de çok takılmadım.. Çocuğu vajinanın hemen üzerinde hissetme olayım da var daha bu sabah dedim şimdi çıkaracak minnak ayağını ordan geri sokmaya uğraşıcaz diye :)) ama @yaren92 nin de dediği gibi seni çok rahatsız ediyorsa mutlaka git doktora için rahat etsin
Bzm iki taraf da uzakta ama ne kaynanami ne annemi istyrm aynı evin içinde olmuyo çünkü. Aynı şehirde olunca da kndi annenle blki çıkmaz her şeyi yüzüne söylersin ama kaynana her durumda sıkıntı zaten.bnmki de yazlari bana bırakın sz evinize gidin dedi bn de asla olmaz dedm eşim de izin vermz dedm çocuğumu bırakıp bn napcam evde asla olmaz.bırak o konussun her gün alırsın bebişin hiç takma kafanaGünaydın güzel anneler. Bir pazar daha hıxlıca geldi. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bende şimdilik sorun yok ama cuma günü bebişin ultrasonunu beklerken kayınvalidemin bir lafını kaç gündür kafamda kurdumda kurdum. Bir de aramız o kadar iyi ki ona rağmen çok sinir oldum. Biz şuanda kiradayız ve esimin ailesi bize hala ev alacak, onlara yakın değiliz ve bende işe başlayınca bebeği her gün nasıl getirip götüreceğiz dedim çünkü o bakacak. Dedim ev olsada yakınlaşsak artık. Demezmi bırakacaksınız 1 hafta haftasonu alacaksınız diye! Ben şok oldum. Dedim yooook artık. Dedim gerekirse işten çıkarım hibede öyle bir şey yapamam. Çıldırıyorum 2 gündür. Bana hiç bir zararı olmuyor ama sanırım dönemin hassaslığındanmıdır bilinmez bana çok garip geldi. Şimdi bu lafı duyunca hiç bastırmak istemiyorum çünkü daha başka ne gibi sorunlar yasayacağız acaba diye düşünmeye başladım.
canım geçen gün ben sormuştum bunu aynen bana da biraz gereksiz pahalı gibi gelmişti.. neticede tabii ki bebişlerimiz için herşeyin en iyisi olsun diyoruz ama o plastikten gelicek zarara kadar elimizdeki telefonlar tabletler daha beter zarar veriyo bence.. pekiiii ben ne aldım?? o gereksiz pahalı gelen ürünü aldımbugün geldi hatta.. ama bi sorrr neden aldım?? çoookk tatlıydııı amaaaann yavrularıma kurban olsun dedim( dikkatini çekerim bunu geçtim iki numarayı da düşündüm) eşime de defalarca sordum artık en son kendini boğazlama noktasındaydı eşim yalvarırım al diyodu aldım ben de.. bence çok tatlı bişey ayni durumdayiz canim
canım geçen gün ben sormuştum bunu aynen bana da biraz gereksiz pahalı gibi gelmişti.. neticede tabii ki bebişlerimiz için herşeyin en iyisi olsun diyoruz ama o plastikten gelicek zarara kadar elimizdeki telefonlar tabletler daha beter zarar veriyo bence.. pekiiii ben ne aldım?? o gereksiz pahalı gelen ürünü aldımbugün geldi hatta.. ama bi sorrr neden aldım?? çoookk tatlıydııı amaaaann yavrularıma kurban olsun dedim( dikkatini çekerim bunu geçtim iki numarayı da düşündüm) eşime de defalarca sordum artık en son kendini boğazlama noktasındaydı eşim yalvarırım al diyodu aldım ben de.. bence çok tatlı bişey ama
Tamam kıvama gelmiş eşin adam intihara kalkışmadan al kuzumayni durumdayiz canim bi kez daha almak icin gidip kararsiz kalip almazsam benimkinden de ayni performansi bekliyorum Gecen yeter dedi valla napiim bilemedim hic
Gozunaydin canim bebisinin hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzelKizlar dun doktoruma gittim merak edenler icin o asagida ayaklari hissetmek normalmisultrasonda gorduk ben edepsiz ayaklari uzatmis uzaniyordu bas yukarida olunca da ayaklar aralara giriyor tekmeleri oyuzden cok asagida hissediyormusum bi de su regl agrisi gibi agrim oluyor diyordum o da rahim genisliyor ondan olabilir dedi idrarimin artmasi da baskidanmis ama yine de bir kultur girisi yaptik sonuclar sali gunune cikar dedi doktor bakalim... buarada rahim agzi boyunu da gobekten olcuyor doktorum daha once bir baska doktor asagidan bakilir niye dedi anlamadim... bir doz tetanoz ek ayinda olmustum ben gebelik oncesi... suanda bir doz vurulsan yeter dedi 2.ye gerek yokmus.. Asimizida olduk.. Gunluk duzenli seker olcumu yaptigim icin seker yuklemesine gerek kalmadi onun icinde zaten bizim yaptigimizda bu dedi gereksiz seker yuklemeyelim sen aclik tokluk uzunca bir suredir olcmussun zateb dedi bi de ha1c bakalim yeter dedi ondan da yirtmis oldum.. tek soru idrar kulturu simdilik miyomum buyumus ama birsey demedi onla da ilgili sanirim tehlikeli bir durum yok uzerinde durmadi simdilik ileriki aylarda aciklama yapacak gibi A Askina eskiya
HeeeeeKizlar dun doktoruma gittim merak edenler icin o asagida ayaklari hissetmek normalmisultrasonda gorduk ben edepsiz ayaklari uzatmis uzaniyordu bas yukarida olunca da ayaklar aralara giriyor tekmeleri oyuzden cok asagida hissediyormusum bi de su regl agrisi gibi agrim oluyor diyordum o da rahim genisliyor ondan olabilir dedi idrarimin artmasi da baskidanmis ama yine de bir kultur girisi yaptik sonuclar sali gunune cikar dedi doktor bakalim... buarada rahim agzi boyunu da gobekten olcuyor doktorum daha once bir baska doktor asagidan bakilir niye dedi anlamadim... bir doz tetanoz ek ayinda olmustum ben gebelik oncesi... suanda bir doz vurulsan yeter dedi 2.ye gerek yokmus.. Asimizida olduk.. Gunluk duzenli seker olcumu yaptigim icin seker yuklemesine gerek kalmadi onun icinde zaten bizim yaptigimizda bu dedi gereksiz seker yuklemeyelim sen aclik tokluk uzunca bir suredir olcmussun zateb dedi bi de ha1c bakalim yeter dedi ondan da yirtmis oldum.. tek soru idrar kulturu simdilik miyomum buyumus ama birsey demedi onla da ilgili sanirim tehlikeli bir durum yok uzerinde durmadi simdilik ileriki aylarda aciklama yapacak gibi A Askina eskiya
Aklimda bulunsun canim valla bakiyim ona benimki daha da gerilmedenTamam kıvama gelmiş eşin adam intihara kalkışmadan al kuzumdün geldi benimki çok tatlı ya.. ama bak 2016 model deyip mavisini pembesini 150 ve üzerine satıyolar hayır 2016 modelinde ne farkediyo araba mı bu anasını satiiim anlamadım ona fazladan boşa para verme bence canım.. benim gönderdiğim resim her iki cinsiyete de kullanılır zaten..ben e bebekten aldım ama şu an n11de falan da indirimde..
Gözün aydın canım mutlu haberlerle ayrılmak ne hoş maşallah bebisineKizlar dun doktoruma gittim merak edenler icin o asagida ayaklari hissetmek normalmisultrasonda gorduk ben edepsiz ayaklari uzatmis uzaniyordu bas yukarida olunca da ayaklar aralara giriyor tekmeleri oyuzden cok asagida hissediyormusum bi de su regl agrisi gibi agrim oluyor diyordum o da rahim genisliyor ondan olabilir dedi idrarimin artmasi da baskidanmis ama yine de bir kultur girisi yaptik sonuclar sali gunune cikar dedi doktor bakalim... buarada rahim agzi boyunu da gobekten olcuyor doktorum daha once bir baska doktor asagidan bakilir niye dedi anlamadim... bir doz tetanoz ek ayinda olmustum ben gebelik oncesi... suanda bir doz vurulsan yeter dedi 2.ye gerek yokmus.. Asimizida olduk.. Gunluk duzenli seker olcumu yaptigim icin seker yuklemesine gerek kalmadi onun icinde zaten bizim yaptigimizda bu dedi gereksiz seker yuklemeyelim sen aclik tokluk uzunca bir suredir olcmussun zateb dedi bi de ha1c bakalim yeter dedi ondan da yirtmis oldum.. tek soru idrar kulturu simdilik miyomum buyumus ama birsey demedi onla da ilgili sanirim tehlikeli bir durum yok uzerinde durmadi simdilik ileriki aylarda aciklama yapacak gibi A Askina eskiya
Darisi basina canimGozunaydin canim bebisinin hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzelbenim de randevum yarin cok ozledimm oglusumu
A Antihindistancevizi beybisi dun gece tansiyonun dusmus nasil oldun?
Canm çok şükür sevndm bi sıkıntı olmamasına. Miyom yüzünden inSani baştan korkutuyorlar buyur ağrı yapar fln diye.çok şükür buyuse ler bile bi ağrı sizi yapmadilar bizde.kadınlar kulübünde miyomlu hamilelik diye çok okumuştum herkes kötü şeyler yazmsti çok şükür bzmkiler bi ağrı sizi yapmadı inşallah da bi sıkıntı olmadan bitirir hamileliği.doğumda alınmasına da pek takmiyorum kısmet bakalım bu miyomlarla bi cocuk daha yapabilsem çok iyi olur:) önceden hep tek çocuk derdim ama öyle olmiyormus.oğluma bi erkek kardes isterm yalnz kalmasın. kız olsa da fena olmaz ikisi de iyi olur kısmet tabi bi daha verirse RabbimKizlar dun doktoruma gittim merak edenler icin o asagida ayaklari hissetmek normalmisultrasonda gorduk ben edepsiz ayaklari uzatmis uzaniyordu bas yukarida olunca da ayaklar aralara giriyor tekmeleri oyuzden cok asagida hissediyormusum bi de su regl agrisi gibi agrim oluyor diyordum o da rahim genisliyor ondan olabilir dedi idrarimin artmasi da baskidanmis ama yine de bir kultur girisi yaptik sonuclar sali gunune cikar dedi doktor bakalim... buarada rahim agzi boyunu da gobekten olcuyor doktorum daha once bir baska doktor asagidan bakilir niye dedi anlamadim... bir doz tetanoz ek ayinda olmustum ben gebelik oncesi... suanda bir doz vurulsan yeter dedi 2.ye gerek yokmus.. Asimizida olduk.. Gunluk duzenli seker olcumu yaptigim icin seker yuklemesine gerek kalmadi onun icinde zaten bizim yaptigimizda bu dedi gereksiz seker yuklemeyelim sen aclik tokluk uzunca bir suredir olcmussun zateb dedi bi de ha1c bakalim yeter dedi ondan da yirtmis oldum.. tek soru idrar kulturu simdilik miyomum buyumus ama birsey demedi onla da ilgili sanirim tehlikeli bir durum yok uzerinde durmadi simdilik ileriki aylarda aciklama yapacak gibi A Askina eskiya
Aynen seninki de benimki gibi sefaci sanirimHeeeeeşimdi anladım benim sıpanın ayaklarını niye orda hissettiğimi
Canimm iyiyim sukur.Gozunaydin canim bebisinin hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzelbenim de randevum yarin cok ozledimm oglusumu
A Antihindistancevizi beybisi dun gece tansiyonun dusmus nasil oldun?
Yirim onlarin kemikli burusuk hallerini bize nasil guzel geliyorlar halbuki :) neyseki bi sonraki randevunda guzel bi fotosu olur bebisinin canim. Benim doktorun ultrasonu 4 boyutlu umarim yarin guzel poz verir oglusum da elimiz bos donmeyizDarisi basina canimhasreti gidereceksin insallah benim cok net degildi gene goruntu alistim artik 30.haftanda diger odadaki ultrasonu kullaniriz dedi doktorum.net gormek icin hem yuzu daha gercege yakin olur ozaman dedi simdi daha kemikli ve burusuk oluyormus suratlar bekleyecegiz artik napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?