bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aaaa ama 3 idiot süper bir filmdir ve ağlaman da çok normal canım. Ben de çok ağlamıştım onda. Hem güldürüyor, hem ağlatıyor. Amir Khan'ın filmleri güzel çok. Hemen hemen hepsini izlemişimdir. Çok uzunlar ama değiyor o zamana...

B BlackandBlack

çatlaklar bizlerden uzak olsun inşşşş :)

İnşallah :)

evet benim ablamın da doğumuna 2-3 hafta vardı ve ablamın tansiyonu çıktı bir anda ve doktoruna gitti yani benim doktorum. Dr. perinatolog olduğu için ablamın hemen gebelik zehirlenmesi başlangıcında olduğunu farketti ve hemen ertesi günü onu doğuma aldı. sonuç olarak erken tanı çok önemli. bir de çok erken oluşmaması bebişinde sağlıklı doğmasına sebep oldu çünkü beslenemiyordu artık. şuanda 3 yıl oldu ablamda tansiyon baki kaldı. biraz strese girsin sürekli tansiyonu çıkıyor ve kötü oluyor. doktor ilaca başlatmakta istemiyor ama böyle giderse sanırım kullanmak zorunda kalacak. yani uzun lafın kısası zor bir durum gerçekten. rabbim kimsenin başına vermesin.

evet ya. özellikle doğum sahnesinde o kadar ağladım ki ağlamaktan ekranı göremedim :):)

Yaa öyle mi oldu bisey sürüyomuydun çatlamasın diye canim
Canm bebe yağı ve biooil sürüyordum.çatladiktan snra zeytn yağı da sürmeye basladim.ama genetik diyorlar genelde.bazıları hc bsy sürmuyor yine de catlamiyo.bi arkdsm var üst üste 2 cocuk doğurdu hic bsy surmedm dedi genç kız gibi göbeği. O yüzden pahalı kremlerden almadm

Günaydın kisslar.
Bugün harika birşekilde 11 de uyandım
8 de eşim gittikten sonra tekrar yatmstm tabi :)
Kızlar bişey sorcm.bugün e bebek e gitcem.bu tanışma paketi var ya İzmir de 7 ay ve üzeri hamilelere 5 liraya veriolar.bugün 28.haftaya giriyrz.7.ayimzdayz dimi.inşallah almamda sorun olmaz.
Bi de gitmişken bikaç iç zıbın alayım diorm.Şu badilerden.Daha önce almstm çok begendm hepsini ordan alayım diorm.5 tane yenidogan alayım mı. 2 tane de var 2 tane de hastane çıkışının var.yeter herhalde 9 tane oluo ne dersnz.
BegumBB cnm pointteki ve balcovadaki e bebekte 70.liralk tanışma paketi 7 ay üzeri hamilelere 5 lira Die reklamlar gördüm.haberi var mı bilmiorm da aklında olsun cnm Nasılsın bu arada görüşmeyeli

Aynen öyle canım ne olacagı belli olmuyor hiç şeker de oyle mesela bir çoğumuza seker yuklemesi yaptırıldı ama son aylarda ne yasanır bilinmez az kişiye de denk gelse yüklemede hersey normal gozukup son ay şekerler fırlayadabiliyor oyuzden 3 ayda bır ha1cye de baktırmak lazım ve fırsat buldukça idrarda şeker ve normal kan şeker değerleri ölçülmeli Hayırlısı ile bir şey olmadan atlatalım şu süreçleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…