bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ben daha önceden lazere gitmiştim, ince tüyler ve bazı yerler bitmediği için mecbur jilete devam ediyorum. tabi jilet bile artık zorluyor beni. bende ayna alıyorum öyle öyle bir şeyler yapıyorum kendi çapımda :) ağda olayına gelince gittiğin yere güveniyorsan temiz ise ki yine de bu çok zor çünkü spatula her seferinde ne kadar değişse de kavanoz aynı! hadi bacak için rulo olsa alırsın bir tane götürürsün ama özel bölgeye sürmeli olduğu için sıkıntı. benim eski mesleğim estetisyenlik. daha önce salonumuz vardı oradan biliyorum, yani hiç bir müşterimiz bu sebeple doğuma gitmedi, sıkıntıda yaşamadı. ama yinede işi riske atmamakta fayda var. özellikle enfeksiyon açısından! eğer sana evde kendi malzemen le ağda yapacak biri yoksa ben jilet yapmanı öneririm. ki benim annemde tam takım ağda mak var ben yinede kendim alıyorum :) acısı ile şimdi hiç uğraşamam.

ayy çok tatlı bunlar annesi. güle güle giysin minnakın inş. ^.^ inş üzerinde göreceğimiz günlerde gelir.

oyyyy yerim ben onu maşallah ya, ne güzel durmuş öyle. annesi bak bak doyulmaz bu poza.

kızlar oğluşuma şu iki hastane çıkışını aldım. bir tane daha almalı mıyım sizce?

Eki Görüntüle 1870775 Eki Görüntüle 1870776
Canım ben de ilk takımdan aldım hastane çıkışı olarak ve sadece onu aldım geriye kalanları hep ayrı ayrı aldım ben eldivenleri patiklerini falan ama şimdi farkettim de 0-3aylık çıtçıtlısı falan yeterli gibi de yenidoğan çok az sanki yenidoğan ürünleri (0-3aydiil) ne kadar olmalı deneyimli anneler??

Canım ben ilkinde hep 0_3 ay kullandım:))) 4 kilo doğunca oluyor valla hatta 3. Ay 0_6 ay başlamıştım. Yeni doğan çok almayın bence 2.500 3 arası kilolardan kullanılıyor yeni doğan bence

Canım ben ilkinde hep 0_3 ay kullandım:))) 4 kilo doğunca oluyor valla hatta 3. Ay 0_6 ay başlamıştım. Yeni doğan çok almayın bence 2.500 3 arası kilolardan kullanılıyor yeni doğan bence
Maşşallah kuzum sen şanslıymışsın :) benim sıpa hiç bu anne babaya çekmicek sanki baksana en son 25.haftasında 720grdı şimdi şöyle yapsak ben bu gece bi liste çıkarsam sadece yenidoğan için elimde ne var diye sen bana eksiklerimi söyler misin??

Cok sagol canim benim darisi sizin hayirli saglikli muayenelerinize ins demistim ki sen de muayene olmusun masallah kurban olsunlar ne guzel poz vermis annesii yicezz bunlarin hepsinii bal ball

Son düzenleme:
Olur canım diğer deneyimli annelerle beraber yardımcı oluruz tabiki

Bugün durgunsunuz kızlar? Nerelerde neler yapıyorsunuz?

Ben bugünü kuaför günü ilan ettim :) kaş bıyuk manikür pedikür ağda mis gibi oldum geldim hihihi sonrada yemek işi :/ günlerdir dogru düzgün yemek pişirmedim hep idareten şeyler yedim kocişko yok diye. Yarın geliyo çok şükür. Siz neler yapıorsunuz acepaa

Valla bugün tembellik günü ilan ettim bende:)))) dün gece uyuyamadım. Sağa sola zor dönüyorum artık heryerim ağrıyor :-( sabah 4 ten sonra uyudum öğleye kadar uyumuşum kahvaltı yaptım kızımla ilgilendim akşama makarna yaptım az önce:))))) bu kadar. Çok yorgun hissediyorum

şaka bi yana inşallah devam ediyodur kuzucum al hemen tek tek hesaplayınca 110civarı bişey oluyodu benim aldığım fiyat bile iyiiydi

Minik.minikmis cnm.kutuda normal tanışma paketinn yarisindn ufaktı zaten.ama yine de iyidr yani.normalde temizleme pamuğu 6 lira zaten.öbürleri de denemelik diyelim

Eklentiler

• 1471278670810-935189890.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 72

Aynen canım aldım :) Bana da hiç sormadılar.tesetturlym çok belli olmuo göbeğim ama hiçbişey sormadılar banada :)

Bana hiç sormadı hamile msn bile demedi ki ayımı haftamı da sormadı.Hatta halamda göbeği var herkes hamile msn der bende alsaydın bari dedi :) bende dediğin bilgilri verdim aldm point bornovadn.
Badi pointtekinde hiç kalmamıştı cnm zor buldum 1 tane 3 Aylık 2 tane yenidogan 1.tane 6 aylık aldım.yenidoganin birinde ilmek kaçmış gibi hatası da varmış ama olsun dedim uğraşamam bi daha 4 liralk şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…