bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massalah canim oglusuna cok.tatli cok guzel kilosu annesi mercimekmi muzmu yumurtami kasarmi hangisi ile bol beslendin :))
Sagol canimcim :) valla son hafta 2 kez yesil mercimek yidim keramet onda diye dusunuyorum hergun 1 tane de muz yiyorum canim cok iyi bi beslenme tarzim yok yine de kucuk adam olmus benim ki

Benim dr da aradi kizlar bobreklerim buyumemis de kuculmemiste ama yinede 1 ay sonra randevu+idrar kulturu+bobrek usg si dedi doguma kadar bu boyle olcakmis höffff
Bardaga dolu tarafindan bakiyoruz ve buyumemis olmasina seviniyoruz kuzu. 38 haftayi cok tatlis bitirceksin Allahin izniyle skma canini

Masallah pasana canim rabbim aldiklarini saglikla giydirsin insallah .. ecmain

Bardaga dolu tarafindan bakiyoruz ve buyumemis olmasina seviniyoruz kuzu. 38 haftayi cok tatlis bitirceksin Allahin izniyle skma canini
Insallah bitanem ama cok can sikici surekli urolojiye de gitmek her oglumu gormeye gidisimde urolojiye de gidiyorum artik

disikartal87 seninde randevun ertelendimi.
Beni bugun hastaneden aradilar.gecen hafta persembeydi kontrolum bu carsambaya atildi bugun yine aradilar haftaya saliya kaldi randevum.Allah tan rutin kontol.
Neyse vardir bunda da bir hayir.
Yok cnm beni aramadilar Allah Allah niye erteliolar ki acaba ikide bir belki bugunde beni ararlar ertelendi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…