bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kim sormadı. Kim verdi bunları ben anlamadım merak ettim

Cnm e bebek te kampanya yapmışlar.İzmir deki Sadece iki şubede 7 aylık ve üzeri hamilelere 5 tl ye bu tanışma paketini veriolar
Kaç aylık oldgmu Hatta hamile olup olmadgmi bile sormadan kampanya dvm edio mu dedim evet dedi kız alışveriş sonunda da kasadn aldim

Ben de yarin kuafore gidip insana doneyimm diyorum :) bugunku enerjinden az bucuk istiyorum cunku ben de bi halsizlik bi uyuma istegi cozemedim. Ben de sadece mercimek corbasi yaptim yazik benim kocise

Ohh iyi yapmışsın temis temis otur işte :) sorma o dönmek sıcak falan fenalardayım bende :/ 4 te uyudum 8 de dikildim

Canım poınt bornovada bu kampanyalı paketın gunu saatı var mı her zaman mı gecerlı yoksa

Ben de yarin kuafore gidip insana doneyimm diyorum :) bugunku enerjinden az bucuk istiyorum cunku ben de bi halsizlik bi uyuma istegi cozemedim. Ben de sadece mercimek corbasi yaptim yazik benim kocise

Git bacım git insan kuş gibi oluyo :) bi ferahladım rahatladım iyi hissettim :)
Kociş on gündür yok evi de kendimi de salmıştım toparlıyorum :) bugün kendimi toparladım yarında evi toparlar aksam gider alırım havaalanından kocişi :)

Kızlar doktorumla görüştüm.idrar kültürüm yine temiz çıkmış üreme yokmuş.monurol şase iç dedi.içince geccek mi şimdi ya bi daha 3 haftasonra randevum.beklemeden ilacı içince gitsem mi tekrar idrar testi için.
Bu idrar testini nasıl temizliicz ya

Ohh mis valla yarin atiyorum kendimi kuafore en acilinden hem kilsiz tuysuz bi canli olurum hem de su surekli topladigim saclarimi hizaya sokarim evi de beni de pok goturuomus resmen eheh saka biyana yarin isimiz cok desene

Cnm saati yok açık oldgu saatlrde gidip alablrsn ama kampanya ne zamana kadar geçerli onu bilemiyrm.belli bi zamanı vardır mutlaka
Facebook hesbi olan arkadaslar bi zahmet balikesirde hangi magazalarda varmis edremitte varmis mi mesela birde balikesir merkezde.rica etsem bakabilirmi????

Kizlar ben bir turlu sekerimi normal seviylere cekemiyorum hep 190 ustu tokluk.aclikda 154 du dun genelde bu civarlarda.ben bu gidisle insulin kullancam galiba.
TaeYang senin sonuclar nasil cikti bu sabah yukleme yapilcak yazmissin

disikartal87 seninde randevun ertelendimi.
Beni bugun hastaneden aradilar.gecen hafta persembeydi kontrolum bu carsambaya atildi bugun yine aradilar haftaya saliya kaldi randevum.Allah tan rutin kontol.
Neyse vardir bunda da bir hayir.

Kizlar ben bir turlu sekerimi normal seviylere cekemiyorum hep 190 ustu tokluk.aclikda 154 du dun genelde bu civarlarda.ben bu gidisle insulin kullancam galiba.
TaeYang senin sonuclar nasil cikti bu sabah yukleme yapilcak yazmissin
iyi canım çok şükür doktorum sorun yok dedi, değerlere ben bakamadım netten.
senin biraz yüksek çıkmış cidden, olmadı insülin kullanırsın, stres yapma ya. bebeğine bişey olmaz canım hiç kafaya takma.

Massalah canim oglusuna cok.tatli cok guzel kilosu annesi mercimekmi muzmu yumurtami kasarmi hangisi ile bol beslendin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…