- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.401
bende sen gibi lazer yaptırıyordum öyle rahat oluyordum ki ama şimdi hamilelikten dolayı yaptıramadığım için ve tüyleri tam kalınlaştırmışken tekrar inceltmemek için (doğuma da az kaldı sayılır zaten devam edeceğim 40 ım çıkınca) jiletle alıyorum bende hem kolay oluyor ama bu aralar iyice yormaya başladı beni yazın sürekli duş aldığım için çabuk uzuyor 2 günde bi yapmak gerekiyor. Şimdi doğumum yakınken ya kıllı bi anımda sancım suyum gelirse diye endişe duyuyorum
cnm bende 1 ay eşimle tatile gitmiştim memlekete muğlaya... Ben döndüm o kaldı :) Geldiğimden beri annemle temizlik yapıyorum (yavaş yavaş yaptığım için geç bitti ) Ama her yer bal dök yala oldu.. Annemlerde yatıyorum gece :) yemeğide onlarda yiyorum evde hiç pis olmuyor. Bende perşembe gününü kuaför günü ilan edeceğim :) eşim cuma günü gelecek...Ben bugünü kuaför günü ilan ettim :) kaş bıyuk manikür pedikür ağda mis gibi oldum geldim hihihisonrada yemek işi :/ günlerdir dogru düzgün yemek pişirmedim hep idareten şeyler yedim kocişko yok diye. Yarın geliyo çok şükür. Siz neler yapıorsunuz acepaa
Bn 2 haftadır falan yapiyorm o isknceyi:)ilk izledim içim daraldi snra alıştı bunye ahahaha.her gün 12de geçiyorum ekran basina.önceden de çok severdim kaçirmadan izlemstm.formasyon aliyordum akşam 8de bitiyor 9da eve yetişip izliyordum hey gidi günler :)ya kızlar ben dün tv2de şu yaprak dökümünün eski bölümlerine denk geldim oturdum izledim biraz.. zaten az buçuk biliyorum annemle ablam da izlerdi teee ben üniversitedeyken..arkadaş bu diziyi izlemek için manyak falan olmak lazımbi tane iyi bişey olmaz mı bi dizide karakterlerin hepsi tam sopalık o ali rıza bey bence en başından intihar etmeliydi hayriye karısının kafasını dörde bölmek lazım o muşmula suratlı dudaklarını şişir şişir bi hal olan necla mıydı o leyla mı oğuzdan hamile olan hah işte onun saçlarını yolmak istedim o kazulet şevketin yanına hala giden o bi tane mıymıntı var komşu kızı nehir miydi neydi o salak da ayrı bi koyma akıllı haaa bu arada ben ferhundeye hiç kızmadım bu kadar salak tipi bir arada görünce insan melek olsa zebaniye bağlar anlamadığım şey ben oturup kendime bu işkenceyi niye yaptım
evet çok doğru. Çünkü ben bundan 5 yıl önce lazere gitmiştim sonra iş için başka şehre gitmek zorunda kaldım lazere devam edemedim ve makine ve ağdaya başladım derken gittiğim o lazer seansları hep boşa gitti. Eski haline geri döndü çünkü... şu an hiç ağda makine değdirmiyrum. Bebek olsun hemen ipimi kopardığım gibi kırkım çıkar çıkmaz lazere gideceğim inşallah :)sana tavsiyem eğer tekrar lazere devam edeceksen kılları kesinlikle kökünden almaman. bu sebeple jilet en doğru seçenek. hafta 1 çıktığını varsayalım iyi olduğun aralarda sürekli jilet yaparsın, suyun geldi diyelim zaten çok acil bir durum yoksa duşa girmeye vaktin olacak ve jilet için eşinden de destek isteyebilirsin, yani ben artık zorlanıyorum öyle yapacağım :) hiç endişe duyma. lazer gören yere ara verildiğinde mutlaka jilet ile devam etmek gerekir. sana tavsiyem bu.
Biliyor musunMaalesef ki bende öyleyim. Sanki bi türlü doymuyorum. Bi de gebelik şekeri çıktı bende Diyet verdi doktor. Eşimin memleketten gelmesini bekliyorum şu an annemlerde kalıyorum o gelince diyete başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum şu an bile doymuyorum o zaman nasıl doycam bakalım
cnm bende 1 ay eşimle tatile gitmiştim memlekete muğlaya... Ben döndüm o kaldı :) Geldiğimden beri annemle temizlik yapıyorum (yavaş yavaş yaptığım için geç bitti ) Ama her yer bal dök yala oldu.. Annemlerde yatıyorum gece :) yemeğide onlarda yiyorum evde hiç pis olmuyor. Bende perşembe gününü kuaför günü ilan edeceğim :) eşim cuma günü gelecek...
evet çok doğru. Çünkü ben bundan 5 yıl önce lazere gitmiştim sonra iş için başka şehre gitmek zorunda kaldım lazere devam edemedim ve makine ve ağdaya başladım derken gittiğim o lazer seansları hep boşa gitti. Eski haline geri döndü çünkü... şu an hiç ağda makine değdirmiyrum. Bebek olsun hemen ipimi kopardığım gibi kırkım çıkar çıkmaz lazere gideceğim inşallah :)
Şu an çalışmıyorum cnm ama her gün yürüyüş yapıyorum bi şekilde... Annemler ev alacak onlarla ev bakmaya çıkıyorum :) yürüyüş olsun diye.... 52 kilo ile evlendim tam 1 yıl önce. evliliğimin 6. ayı hamile kaldım 62 kiloydum hamile kaldığım da... şu an 6 aylık hamileyim ve 72 kiloyumeyvah eyvah durumlar kötü :) yürüyüş yapıyor musun? anladığım kadarı ile çalışmıyorsun, benim her zaman yürümeye vaktim olmuyor. en azından biraz iyi gelir. yeme diyemeyeceğim çünkü bende aynı durumdayım, kendime söz geçiremiyorum bir türlü
Tesadüf bende akşam ütü yapacağım :) Eşimin ütülerini de o gelmeden aradan çıkarmak isityorum :) Gömlek ütülemeyi de oldum olası sevmem ama o yokken yapayım da çıksın aradan :))) Benim annemin de buraya gelmesi tesadüf oldu :) Normalde Muğlada yaşıyordu ailem Erkek kardeşim burda iş buldu istanbulda eşiminde tayini burda diye bende buraya evlendim. Kardeşimden dolayı bizimkiler buraya taşındılar hem bana da yakın olmak için çocuğa bakmak için falan annem yardımcı olmak için falan bunları düşünüp buraya taşındılar... Benimde annem olmasa yardımcı banada lazımdı çünkü artık ağırlaştık eğilmek zor ağır birşey çekemiyor insan... Sana gözün aydın diyeyim o zaman :)Anammm şansını yiyim bacım :) benim aile izmirdeben istanbulda kadın ara ara geliyo ama ne kadar gelsin kardeşlerim var annesi var. dogumdan önce gelicek. Bende ufak ufak bailadım bugünde full temizlik yaptım :) toparlanmak ve oda boşaltmak zart zurt zor gerisini cagırıyorum bi abla hallediyor saolsun.
Bugün eşim geliyor on gündür yoktu yurt dısındaydı. Şimdi yarında çamaşır ütü başlıcak hohoytt :) koca bir bavulla gitti hergün en az iki tshort deiştirniştir bazı gün üçte olmuştur oütü başında saatler beni bekliyy
özel bölge tam bitimiyor yanikesinlikle öyle yap çektiğin acılar boşa gider yoksa :) kıl tüy derdinden nefret ediyorum gerçekten berbat bir şey. bacaklarım bitti ne güzel kurtuldum sonra hamile kaldım. tabi genital yer sulak olduğu için tam maalesef bitmiyor malum iç bölgede ince kıllar da var onları da görmüyor. inşallah seninki tamamen biter, kılın yapısı ile alakalı biraz da.
Şu an çalışmıyorum cnm ama her gün yürüyüş yapıyorum bi şekilde... Annemler ev alacak onlarla ev bakmaya çıkıyorum :) yürüyüş olsun diye.... 52 kilo ile evlendim tam 1 yıl önce. evliliğimin 6. ayı hamile kaldım 62 kiloydum hamile kaldığım da... şu an 6 aylık hamileyim ve 72 kiloyumNasıl 1 yılda 20 kilo aldım ben diyete başlayacağım en kısa zamanda... Dur demem lazım... yoksa doğum dan sonra vermek benim için sıkıntı.... Doğum olsun 40 ım çıksın lazerime devam edeceğim ve spora ve diyete başlayacağım yaza kadar tüylerden ve kilolardan kurtulmak istiyorum
Tesadüf bende akşam ütü yapacağım :) Eşimin ütülerini de o gelmeden aradan çıkarmak isityorum :) Gömlek ütülemeyi de oldum olası sevmem ama o yokken yapayım da çıksın aradan :))) Benim annemin de buraya gelmesi tesadüf oldu :) Normalde Muğlada yaşıyordu ailem Erkek kardeşim burda iş buldu istanbulda eşiminde tayini burda diye bende buraya evlendim. Kardeşimden dolayı bizimkiler buraya taşındılar hem bana da yakın olmak için çocuğa bakmak için falan annem yardımcı olmak için falan bunları düşünüp buraya taşındılar... Benimde annem olmasa yardımcı banada lazımdı çünkü artık ağırlaştık eğilmek zor ağır birşey çekemiyor insan... Sana gözün aydın diyeyim o zaman :)
özel bölge tam bitimiyor yaniyüzde kaçı biter peki???
Formasyonu hangi yıl aldın kuzucum sen?? Ayy benimki de 8de biterdi de eve gelmem kaçı bulurdu hiç bilmiyorum önümden 7 (yazıyla yedi) otobüsün geçmişliği oluyoduBn 2 haftadır falan yapiyorm o isknceyi:)ilk izledim içim daraldi snra alıştı bunye ahahaha.her gün 12de geçiyorum ekran basina.önceden de çok severdim kaçirmadan izlemstm.formasyon aliyordum akşam 8de bitiyor 9da eve yetişip izliyordum hey gidi günler :)
Sen fazla almamışsın bana göreaynen bende 61 ile hamile kaldım 1.60 boyum var oldum şimdi 66 kilo sanırım almaya da devam ediyorum. bende kışın kiloları verip yaza fıstık gibi girmek istiyorum.
evet cnm... Benim eşim ütüden anlamaz allahtan :) Yapıyorum pek incelemez ama temizlik konusunda titizTeşekkürler tatlımgerçekten değerini bil annenin her konuda destektir sana nasıl güzel <3 Evet yardımcı arada bir şart. Benim eski yardımcım ütüleri de yapıyordu ne güzel. Ama beli sakatlandı gelemiyor artık baika birini çağırıyorum ona da henüz ütü felan yaptırmadım. Titizdir benimki her ütüyü de begenmez. Kısmet bakalım :)
Bana da rahat battı kuzu temizlediğim evde karnıyarık yapma gafletinde bulundumBen izledim onu ama cok oluyo tam hatırlamıom
Len yazana kadar aylar geçmişgeçmişi okuyayım dedim ama temizlik günü bitmiyyy :)
Bakalım benim nasıl olacak ama lazere gidince 1 buçuk-2 ay boyunca ağda yapılmş gibi temiz dolaşıyorum :) o avantajı güzelvalla dediğim gibi ince tüyleri iç bölgeleri pek görmediği için oralar maalesef bitmeyebiliyor. ama bazen kişide az tüy vardır ince tüy çok yoktur vs tam bitebilir. benim tam bitmemişti. hani böyle köse olur ya ara ara bende öyle oldu mesela. ama o eski yoğun halinden kurtuldum diyebilirim. seyrekleşiyor en azından.
ben saysam kıtap olur canım o kadar dedım hamıleyım bana bır hedıye bı gul alıp gelmıyorsun benı degıstırmeye kalkma dedı.bende karısmıyorum ılgısızlık ve romantıklıgını saymazsak dunya ıyısı aslında
Aha sende miBana da rahat battı kuzu temizlediğim evde karnıyarık yapma gafletinde bulundumallah da beni kahretmesin her yer yağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?