bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

sana tavsiyem eğer tekrar lazere devam edeceksen kılları kesinlikle kökünden almaman. bu sebeple jilet en doğru seçenek. hafta 1 çıktığını varsayalım iyi olduğun aralarda sürekli jilet yaparsın, suyun geldi diyelim zaten çok acil bir durum yoksa duşa girmeye vaktin olacak ve jilet için eşinden de destek isteyebilirsin, yani ben artık zorlanıyorum öyle yapacağım :) hiç endişe duyma. lazer gören yere ara verildiğinde mutlaka jilet ile devam etmek gerekir. sana tavsiyem bu.

cnm bende 1 ay eşimle tatile gitmiştim memlekete muğlaya... Ben döndüm o kaldı :) Geldiğimden beri annemle temizlik yapıyorum (yavaş yavaş yaptığım için geç bitti ) Ama her yer bal dök yala oldu.. Annemlerde yatıyorum gece :) yemeğide onlarda yiyorum evde hiç pis olmuyor. Bende perşembe gününü kuaför günü ilan edeceğim :) eşim cuma günü gelecek...

Bn 2 haftadır falan yapiyorm o isknceyi:)ilk izledim içim daraldi snra alıştı bunye ahahaha.her gün 12de geçiyorum ekran basina.önceden de çok severdim kaçirmadan izlemstm.formasyon aliyordum akşam 8de bitiyor 9da eve yetişip izliyordum hey gidi günler :)

evet çok doğru. Çünkü ben bundan 5 yıl önce lazere gitmiştim sonra iş için başka şehre gitmek zorunda kaldım lazere devam edemedim ve makine ve ağdaya başladım derken gittiğim o lazer seansları hep boşa gitti. Eski haline geri döndü çünkü... şu an hiç ağda makine değdirmiyrum. Bebek olsun hemen ipimi kopardığım gibi kırkım çıkar çıkmaz lazere gideceğim inşallah :)

eyvah eyvah durumlar kötü :) yürüyüş yapıyor musun? anladığım kadarı ile çalışmıyorsun, benim her zaman yürümeye vaktim olmuyor. en azından biraz iyi gelir. yeme diyemeyeceğim çünkü bende aynı durumdayım, kendime söz geçiremiyorum bir türlü

Anammm şansını yiyim bacım :) benim aile izmirde ben istanbulda kadın ara ara geliyo ama ne kadar gelsin kardeşlerim var annesi var. dogumdan önce gelicek. Bende ufak ufak bailadım bugünde full temizlik yaptım :) toparlanmak ve oda boşaltmak zart zurt zor gerisini cagırıyorum bi abla hallediyor saolsun.
Bugün eşim geliyor on gündür yoktu yurt dısındaydı. Şimdi yarında çamaşır ütü başlıcak hohoytt :) koca bir bavulla gitti hergün en az iki tshort deiştirniştir bazı gün üçte olmuştur o ütü başında saatler beni bekliyy

kesinlikle öyle yap çektiğin acılar boşa gider yoksa :) kıl tüy derdinden nefret ediyorum gerçekten berbat bir şey. bacaklarım bitti ne güzel kurtuldum sonra hamile kaldım. tabi genital yer sulak olduğu için tam maalesef bitmiyor malum iç bölgede ince kıllar da var onları da görmüyor. inşallah seninki tamamen biter, kılın yapısı ile alakalı biraz da.

Şu an çalışmıyorum cnm ama her gün yürüyüş yapıyorum bi şekilde... Annemler ev alacak onlarla ev bakmaya çıkıyorum :) yürüyüş olsun diye.... 52 kilo ile evlendim tam 1 yıl önce. evliliğimin 6. ayı hamile kaldım 62 kiloydum hamile kaldığım da... şu an 6 aylık hamileyim ve 72 kiloyum Nasıl 1 yılda 20 kilo aldım ben diyete başlayacağım en kısa zamanda... Dur demem lazım... yoksa doğum dan sonra vermek benim için sıkıntı.... Doğum olsun 40 ım çıksın lazerime devam edeceğim ve spora ve diyete başlayacağım yaza kadar tüylerden ve kilolardan kurtulmak istiyorum

Tesadüf bende akşam ütü yapacağım :) Eşimin ütülerini de o gelmeden aradan çıkarmak isityorum :) Gömlek ütülemeyi de oldum olası sevmem ama o yokken yapayım da çıksın aradan :))) Benim annemin de buraya gelmesi tesadüf oldu :) Normalde Muğlada yaşıyordu ailem Erkek kardeşim burda iş buldu istanbulda eşiminde tayini burda diye bende buraya evlendim. Kardeşimden dolayı bizimkiler buraya taşındılar hem bana da yakın olmak için çocuğa bakmak için falan annem yardımcı olmak için falan bunları düşünüp buraya taşındılar... Benimde annem olmasa yardımcı banada lazımdı çünkü artık ağırlaştık eğilmek zor ağır birşey çekemiyor insan... Sana gözün aydın diyeyim o zaman :)

özel bölge tam bitimiyor yani yüzde kaçı biter peki???

aynen bende 61 ile hamile kaldım 1.60 boyum var oldum şimdi 66 kilo sanırım almaya da devam ediyorum. bende kışın kiloları verip yaza fıstık gibi girmek istiyorum.

Teşekkürler tatlım gerçekten değerini bil annenin her konuda destektir sana nasıl güzel <3 Evet yardımcı arada bir şart. Benim eski yardımcım ütüleri de yapıyordu ne güzel. Ama beli sakatlandı gelemiyor artık baika birini çağırıyorum ona da henüz ütü felan yaptırmadım. Titizdir benimki her ütüyü de begenmez. Kısmet bakalım :)

özel bölge tam bitimiyor yani yüzde kaçı biter peki???

valla dediğim gibi ince tüyleri iç bölgeleri pek görmediği için oralar maalesef bitmeyebiliyor. ama bazen kişide az tüy vardır ince tüy çok yoktur vs tam bitebilir. benim tam bitmemişti. hani böyle köse olur ya ara ara bende öyle oldu mesela. ama o eski yoğun halinden kurtuldum diyebilirim. seyrekleşiyor en azından.

Formasyonu hangi yıl aldın kuzucum sen?? Ayy benimki de 8de biterdi de eve gelmem kaçı bulurdu hiç bilmiyorum önümden 7 (yazıyla yedi) otobüsün geçmişliği oluyodu ondan sonra bi de bunu kendime yapamazdım :))

evet cnm... Benim eşim ütüden anlamaz allahtan :) Yapıyorum pek incelemez ama temizlik konusunda titiz

Bakalım benim nasıl olacak ama lazere gidince 1 buçuk-2 ay boyunca ağda yapılmş gibi temiz dolaşıyorum :) o avantajı güzel

romantizm mi o da ne bak yorgun argin isten geldim hep ayni yemekler dedi diye patlican kizartiyorum ocakta her yer yag icinde suan daha karniyarik olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…