bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen cnmcm benm minnakimda prenses kiss
Kıyafetleri tam gibi ama bikactane daha yelek alablrm bi de patikli altlardan.3 aylık falan.bi de tulum alablrm.gözüm doymuo galiba.biran önce gardrobunu alıp asmak istiyrm herşeyini

valla bende o kadar acemiyim ki bu konuda ne kadar ne alacağım hiç kestiremiyorum. kısa yelek bende aldım 2-3 tane var ama uzun kolda almak gerek. en büyük sıkıntıda bedenler. bazılarını yeni doğan aldım bazılarını ince olanları 9 ay aldım yaza doğruda giyer diye. malum şimdi hep ince şeyler var, kalın bir şey pek yok. artık kalanları büyüdükçe bakarız.

keske zamanında takım alsaymısım bende ugrasmazdım sımdı.kalıtesı nasıl bılemıyorum bırde baston alacagım daha

valla ben chicco lite way plus ı görünce araba ile ilgili tüm soru işaretlerimden kurtuldum. fiyatıda makul 800 küsür gibi. sürekli bir şey alma derdim de olmaz hem.

Arastir canim doktor onermiyor ben soyleyimde yesil cay yerine incir hasof kayisi meyvesi tuketebilirsiniz bilginiz olsun isdetim denyelka

doktorum banayeşil çay içme dedi kızkardeşimin doktoruda kabızlık için yeşil çay verdi ve hiç.bir sorun yaşamadı bende günde 1 tane içiyorum 2 ve üzeri tehlıkeliymiş

Gebelikte Yesil cayin zararlari
Bazı uzmanlar ise fazla yeşil çay tüketiminin vücuttaki folik asit seviyesini olumsuz etkileyeceğini öne sürmektedir. Folik asit hamilelikte alınması gereken en önemli besin değerlerinden biridir.

Yapılan bir araştırma hamile kalma evresinde aşırı yeşil çay içen kadınların bebeklerinde nöral tüp defektleri yaşanabileceğini savunmaktadır. Kanıt oldukça az olsa da hamilelikte yeşil çaydan kaçınılması önerilmektedir.

Yeşil çayın içerisinde diğer çaylarda olduğu gibi kafein bulunur. Kafein hamilelikte mümkün olduğu kadar uzak durulması gereken bir maddedir. Ayrıca tüm çaylar demirin vücut tarafından emilimini azaltır. Bu nedenle belki hamilelikte uzak durabilir ve süt ve taze sıkılmış meyve suları gibi daha besleyici ve faydalı içeceklere yönelebilirsiniz. Her türlü konuda olduğu gibi yeşil çay ve diğer bitki çaylarının tüketiminde de doktora danışmanızı öneririz.

Ben bunun gibi üzerinde tentesi olan modellere bakıyorum genelde daha koırunaklı geliyor erkek bebek için sarıda olur kırmızıda o yüzden ikisi de güzel :)
Bu daha güzelmiş Fiyatı nedir acaba? Bi de Hangi sitede bulabilirim
Bu arada tentesi ne demek? Şu üzerinde ki kase gibi şeymi demek? O ne işe yarıyor?? Ben biraz cahilim bu konularda

Biliyor musun Maalesef ki bende öyleyim. Sanki bi türlü doymuyorum. Bi de gebelik şekeri çıktı bende Diyet verdi doktor. Eşimin memleketten gelmesini bekliyorum şu an annemlerde kalıyorum o gelince diyete başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum şu an bile doymuyorum o zaman nasıl doycam bakalım

Kızlar doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başlarsınız? Kaçıncı haftada... Benim 1 hafta önde gidiyor doktor 8 kasım tahmini doğum tarihi dedi. şu an usg ye göre yarın 28 hafta olcam nasip olursa... 30. haftadan sonra hazırlamaya başlayın diyorlar sizce erken mi???

Bu daha güzelmiş Fiyatı nedir acaba? Bi de Hangi sitede bulabilirim
Bu arada tentesi ne demek? Şu üzerinde ki kase gibi şeymi demek? O ne işe yarıyor?? Ben biraz cahilim bu konularda

Canım ben gitti gidiyorda görmüştüm ne kadar kalitelidir bilmiyorum 350 tl
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...-yatak-hediyeli-205156551#product-information

tente evet o üzerindeki :) çocuğu ışıktan vs korur daha rahat uyur açık olan modellere göre gbi geliyor bana :)

Bunları nerden aldınız çok güzeller güle güle giysin inşallah bebişiniz

Benim oğlum da gülüyordu anne karnında o anı yakalayıp çekti doktor :) Rüya mı görüyordu da gülüyordu acaba dedim ama tam zamanında güldü :))

şimdi anladım cnm... iyiymiş fiyatı ama kalitesi nasıl acaba?? siz bunu mu almayı düşünüyorsunuz??? Daha araştırıyor musunuz??

Ben ilk aylarda sadece ufak beşiklerden portatif olanlarından alcam cnm çünkü bebeğe annem bakıcak habire anneme getir götür yapcaz beşik daha rahat olur dedik. 4.5. aydan sonra alcam park yatak bunu görünüş olarak beğendim ama dediğin gibi çok bilindik bir marka değil o yüzden çekimserim :)

bende sen gibi lazer yaptırıyordum öyle rahat oluyordum ki ama şimdi hamilelikten dolayı yaptıramadığım için ve tüyleri tam kalınlaştırmışken tekrar inceltmemek için (doğuma da az kaldı sayılır zaten devam edeceğim 40 ım çıkınca) jiletle alıyorum bende hem kolay oluyor ama bu aralar iyice yormaya başladı beni yazın sürekli duş aldığım için çabuk uzuyor 2 günde bi yapmak gerekiyor. Şimdi doğumum yakınken ya kıllı bi anımda sancım suyum gelirse diye endişe duyuyorum

Benimde annem bakacak :) ama bizim eve gelir annem artık.. Sizin öyle bi durum varsa öyle yaparsın mantıklı olur.. Bizim de bebek ilk 6 ay bizim yatak odasında yatacak sürekli yatak odasından oturma odasına oraya buraya taşıma derdi olacak o yüzden park yatak bize makul geldi. Bi de biz kiracıyız nasıp olursa önümüzde ki mayısa doğru 3+1 eve çıkmayı düşünüyoruz o zaman bebeğe oda yapacağım ayırcam artık o zaman değilde 3 yaşına doğru bi oda takımı alrm herhalde ahşaptan...

Ben izledim onu ama cok oluyo tam hatırlamıom

Len yazana kadar aylar geçmiş geçmişi okuyayım dedim ama temizlik günü bitmiyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…