bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen cnmcm benm minnakimda prenses kiss
Kıyafetleri tam gibi ama bikactane daha yelek alablrm bi de patikli altlardan.3 aylık falan.bi de tulum alablrm.gözüm doymuo galiba.biran önce gardrobunu alıp asmak istiyrm herşeyini

Herşeyin fazlası zarar, günde 1 tane yeşil çayın zararı olacagını sanmıyorum. Ama genelde hamilelikte bitki çayları önerilmiyor. Siz yine de dikkat edin

Ama antioksidan olması konusunda bilgi sahibi değilim onu açıklarmısın canım bu arada bu ünlüler ebru şallı filan nasıl günde 2_3 tane içti ama yeşil çay içmeyincede kabız oluyorum

Aynen cnmcm benm minnakimda prenses kiss
Kıyafetleri tam gibi ama bikactane daha yelek alablrm bi de patikli altlardan.3 aylık falan.bi de tulum alablrm.gözüm doymuo galiba.biran önce gardrobunu alıp asmak istiyrm herşeyini

Geçen haftaya kadar hiçbir şeyi yokken, bugün dünya kadar giyeceği, kullanacağı eşyası var benim prensesimin :)))

O bebek dükkanlarında kendimi kaybettim resmen

canım ben ana kucağını özellikle ev için istiyodum ev tipi olanı da park beşiğin aksesuarları arasındaydı zaten.. diğerini de kısmetse doğumdan sonra alıcam travel set olarak.. bunun markası ne??
markası dolphın canım ev tıpı olan var bende bu da lazım ılk 4 5 ay kullanılıyor hastaneden cıkarken falan sarsılmıyor bebek.ben set olarak almadıgımdan lazım canım

Ama antioksidan olması konusunda bilgi sahibi değilim onu açıklarmısın canım bu arada bu ünlüler ebru şallı filan nasıl günde 2_3 tane içti ama yeşil çay içmeyincede kabız oluyorum
ayy o ebru şallının hamileliğini demet şener bile onaylamıyor.. Zaten düşük kilolu çocuk doğurdu kadın zayıf kalıcam diye kasmaktan herseyin azı karar fazlası zarar.. Yeşil çayı doktoruna sor canım.. Ancak ödem söktürücü özelliği olan her besinin gebelikte fazla tüketilmemesi iyi diyebiliyorum ben..

erkeklerın genelı oyle cnm bız heyecanlı ısteklı oluyoruz onlar tam tersı cokta ustlerıne gıtmemek lazım bızden daha fazla tepkı verıyorlar sankı onlar hamıle..
dogduktan sonra daha cok benımsıyorlar baba oldugunun farkına varıyorlar

Denilenler dogru canım.. Bol su idrar yollarını temizlemeni sağlar hamililelikte mesaneye baskı oldugundan tam ve etkili boşaltım sağlayamıyoruz bu yuzden daha cok bakteri oluşacak zemin sağlanmış oluyor ancak bol su ile temizlemeyi kolaylaştırırsın. Ayaklarını belini üşütmek de idrar yollarının zayıflamasına neden olacagından direncini düşürür. Oyuzden şu 9 aya dikkat en güzeli..

Ayyy aynen valla benim eşimin başı benden daha çok ağrıyor benden daha çok agresif ve daha çok söyleniyor benden dajha çok yorgun...... boyle saysam koca bir lliste oluşur

Ayyy aynen valla benim eşimin başı benden daha çok ağrıyor benden daha çok agresif ve daha çok söyleniyor benden dajha çok yorgun...... boyle saysam koca bir lliste oluşur
ben saysam kıtap olur canım o kadar dedım hamıleyım bana bır hedıye bı gul alıp gelmıyorsun benı degıstırmeye kalkma dedı.bende karısmıyorum ılgısızlık ve romantıklıgını saymazsak dunya ıyısı aslında

benimki de arada bir çay doldurmaya giderse köfte dudaklarını şişiriyo offf bu hamilelik çok zormuş şekerim diyo

Kizlar sinirlerime hakim olamiyorum cok kotuyum ada heryere su dökmüs poposuna saplak attim bagirdim kizdim simdi de oyle pismanim aglayip duruyorum ne kotu bi anneyim kasilmalarim baslad

ya olur böyle şeyler. kolay değil annesin ve hamilesin gerilmen çok normal. lütfen biraz otur sakinleş rahar rahat nefes al. su temizlenir gider yeter ki sen ve ada üzülmesin.

ya olur böyle şeyler. kolay değil annesin ve hamilesin gerilmen çok normal. lütfen biraz otur sakinleş rahar rahat nefes al. su temizlenir gider yeter ki sen ve ada üzülmesin.
Oyle kuzum ama inan bana artik yetisemiyorum karnim buyudukce hic biseye tahamulum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…