bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet karismis canim.masallah ne cok ilacin varmis ben ilaclarimi yemeklere boldum hep sabah ac karna tiroidimi aliyorum oglen yemekle birlikte iyodumu aksam yemekten sonra decavitle gynofenolumu aliyorum etkilesim yapiyorsa 3 saat midenin bosaltmasini beklemen cok daha dogru canim ama bilemedim hic inan

Aspirin 6. Ayda birakiliyor bi arastir istersen ben icmiyorum artik.

Prospektusu okurken gördüm cnm son trimstrde kullanlmasi sakıncalı Die.Diğer doktorum 32.haftaya kadar demsti.midemi bozunca birakmstm.detaylı da göbek kordonunda bir damar eksik görününce mideme dokunmayck ecopirin Die Başka bi ilaç verdi doktor.6 haftadr galan iciyrm işte.bi dahaki gidişte sorayim dedim bende 30.haftam da oluyrm

Canım ben akşamları devit 3 vitamin balık yağı ve magnezyum hep birden içiyorum gün içinde alıştırmadım gece yatmadan içiyorum.

Bende sabah tiroidi aliyrm kahvaltidan sonra omega 3 sonra da bu kalan 4 u serpistriodm.bi aspirin yatarken iciyrm midemi bozarsan uykuda olayım Die.bugün karıştı biraz

Kızlar benm bebeğim ya ayağını ya elini itio göbek deligimn ya altına ya üstüne sağına soluna bi tarafa dayiyo.elliyrm sonra cekio.içim de hareket edio çok tatlı ya.Yeni başladı buna da 1 haftadn beri daha net hissediorm.Artık tekmelrnde deprem gibi sarsiliorm göbeğim zıplıo

Bu oğlanlar yaramaz olmaz dimi korkmaya başladım

Hayaller ve gerçekler diye bi gerçek var benim doktor anacı olacak seni bırakmaz bu her yere beraber gidersiniz diyor usg de yüzünü kapatıp surat asıyor ve benden başkasına tepiklemiyor

Maşallah güçlendiler artık ben video ya çektim hareketleri dışarıdan net belli artık

Ne güzel canım:)) daha ayağı derinin altında belirginleşecek elinle tutacaksın son ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…