bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben akşamları devit 3 vitamin balık yağı ve magnezyum hep birden içiyorum gün içinde alıştırmadım gece yatmadan içiyorum.
Bolmek daha dogru geliyor bana birbirlerinin etkilerini azaltip cogaltma gibi ozelliklerinden oturu en az 3 sat gecmesini bekliyorsun zaten etkilesen ilaclarda diye mesela demir ve kan ilacim tiroid ilacimin etkisini azaltiyor ve demirler bulanti yapiyor diye birini sabah birini aksam aliyorum iyot tiroidin etkisini arttirir diye iyodu oglen aliyorum gibi.. hayatimda tuketmedigim kadar ilac kullaniyorum bu donem resmen ama mg ve ca ayriyeten almiyorum alsaydim onlari da ogleden sonra alirdim.muhtemelen multuvitaminimin icinde var diye yazmadi.doktorum hic cok fazla ilac olmasin diye omega da kullanmiyorum aslinda doktoruma sordum sen bilirsin biz daha cok psikolojik olarak gerilim yasayan hastalara oneriyoruz onun disinda onermeyiz sen balik tuket dedi ama benden ala oto mota gerilen adam var mi ya ultrasonda bile carpintim olmustu en son dr.umun demesi ile artik nasi heyecan yaptiysam

Ağzın bal yesin kız seneye yaz geceleri oğluşu alıp dondurma yemeye çıkarız gece ağlamaları azalır mı acaba ozaman sağa sola dönebiliriz rahatça en çokda yüzüstü yatmayı özledim

Yaza tam paşa olurlar yüzüstü yatmak mı o da ne sol taraf varken

Hayaller ve gerçekler diye bi gerçek var benim doktor anacı olacak seni bırakmaz bu her yere beraber gidersiniz diyor usg de yüzünü kapatıp surat asıyor ve benden başkasına tepiklemiyor
Amaaaaaaaaan oda zor anacım. Heryere peşinden gelir ağlar durur aayyy istemem okadar. Benimki orta ayar olsun allahım. Beni çok sevsin ama işim olduğunda rahat bıraksın. İlk çocuğu olanlar ne demek istediğimi bebek emeklerin yürüyünce anlarlar.

Benim tiroit yok demir ilacını kesti oda yok aapirinde yok. Vitamin hepsi o yüzden bişey olmaz de dıktor

Yaza tam paşa olurlar yüzüstü yatmak mı o da ne sol taraf varken
Tam sevmelik ısırmalık olurlar :))) ne sol tarafı şimdi yatıyorum zaten. Ben yüzüstü yatmayı severim yatağın 3te ikisini işgal ederim hoş şimdide yastıklar işgal ediyor 3 yastık karın ve bacak aramda oluyor 2 de başımda 5 etti kociş de öyle kıvrılıveriyor işte

Tuvalete gidip yemek yiyebilmek istiyorum en çok beni sevsin babasıyla zaman geçirmeyi daha çok sevsin Amin

Ben yüz üstü severim de solcu oldum iyice oo 1 yastık fazlasın benden

Maşallah güçlendiler artık ben video ya çektim hareketleri dışarıdan net belli artık

Aynen cnm baya belli.Bende kaç kere cekcek oldum ama tel.mn hafızası dolmuş.bi müsait olup temizlymdm çekemdm

Ne güzel canım:)) daha ayağı derinin altında belirginleşecek elinle tutacaksın son ayda

Ayy inşallah cnm.Rabbim hepimize yaşatsın o guzellklri İnşallah

Kasim annesi gorunumlu ekim anneleriyiz biz sen ben mevhibe gonull urashaa pespese doguracaz Allahin izniyle
Şaka bi yana 1 Kasım bari yap kız. Takviminden topiğin anlaşılmıyor karışmam bak. Girişe bi öten sensör koyarım bip bip bip kıpkırmızı ötersin

Hayırlısıyla görürüz inşallah o günleri canım. Şimdi hastanede onu hayal ettim. 1 buçuk 2 ay sonra ben yatacam o yatakta. Rabbim ağrıları en aza indirsin.

Ay ben de hep yuzustu yatardim simdi cok caresizim. Soluma yatmam gerekirken en cok sirtustu ve saga donuk yatiyorum

Sanırsam ters psikoloji ben hiç sağa yatamazken inat gibi sağa yatıp sabaha kadar kımıldamadan uyudum ilk aylar sonra sırt üstü ama böbrek ağrıları artınca zoraki

sensör iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…