bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Seni mi kircamm 1 kasim yaptim vallahi aminn canimm o gunlerde hizla gelcek ins. Hamis kaldigimda 30 lu haftalar hayal gibiydi bak o da oldu darisi dogum zamanina

Ehuehu Allah iyiligini vermeye zorla aldırmışsın 1 kasıma :)

Kasim annesi gorunumlu ekim anneleriyiz biz sen ben mevhibe gonull urashaa pespese doguracaz Allahin izniyle

Doguracagimiz tarihi bilseydik ne guzel olcakti tabi bu benim icin gecerli.sizlerin belli sayilir.
Bugun iyice benimki asagiya baya baski yapti.kasilmam da oldu ara ara.zorlandim yol yururken.yinede diger cocuklarima nazaran daha rahat hamileligim.benim dogum tarihimiz tam bir supriz bana.
Hepimiz icin hakkimizda hayirlisi.

günaydın herkese.. kahvaltıda tv açıktı yine -ne yazık ki- alıştığımız şehit haberleri vardı... bilmiyorum ne desek boş.. o küçücük 5 yaşındaki şehidin annesinin benim yavrum korkar yalnız haykırışları....allah bunların belasını versin....şehitlerin ikisinin tayini çıkmış tam da o gün.. yani bi bölümü seviniyo insanların haklı olarak tayini çıkınca.. onların yerini o ateş hattında başkaları alıyo.. allah hem onların hem ailelerinin yardımcısı olsun.. inşallah yavrularımız daha güzel bi dünyaya gelir ama neyse... kusura bakmayın kızlar sabah sabah canınızı sıktım belki ama böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…