bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım kayınvaliden nasıl oldu?? felç riski sürmüyo dimi?? sen bugün kaçta geçiceksisn eve sen de dikkat et

Canim zaten persembe sabah tlf ye msj gelir randunu hatirlatmak icin.ben gittimmi bilki dr var sali gunu benim gitmemden belli olur canim.
Cnm benim bu cuma ama randevum haftaya cuma degil. Yani kiz haftaya fln demedi. Persembe doktor bey yok cuma cumartesi bosluk var dedi bende cumaya aldim o yuzden.

Aaa demiri kestimi? Benimki kan ilacina bile gecen hafta baslatti valla cok mide yakiyor bulanti yapiyor
Canım banada çok kabızlık yaptı. Ikınmak yasak olduğu için demir ilacından vazgeçtik. Devit 3 kabızlığa iyi geliyormuş biliyor muydunuz? Artık hergün bir bardak kayısı hoşafı içiyorum içine bir kaç damla zeytin yağı damlatıyorum. Şuan rahatım kızlar. İshal olunca kesin tabiki.

aynen malum yaz ayı diye hep yazlık şeyler var kış gelsin tüylü tüylü tulumlar alırız. akşam şöyle neyi var neyi yok diye baktım, bir ton şey olmuş ve ben hala bir şey alamadım diyorum :) eksik ne ya da fazla gördüm en azından. şimdi kaldı sıra büyük şeylere. ateş ölçer, reflü yastığı, bebek arabası,burun aspritörü vs vs. ^.^

Aaa demiri kestimi? Benimki kan ilacina bile gecen hafta baslatti valla cok mide yakiyor bulanti yapiyor

Kızlar bende demir ilacına yeni başladım.tahlil sonucmda İlk defa düşün çıktı Yani.şükür Yan etki pek hissetmiyrm ama bana doktorum pekmez ye lütfen Die yalvardı resmen Kadın.çok istemiyrm Sabah bi kaşık akşam bi kaşık dedi.tatlı kasigydi zannediorm.bende sabahlri kahvaltıdan önce unutmadan ilaç gibi onu da yiyrm hemen.Siz de denedinz mi pekmezi.bidahaki kontrolde kan değerimi merak ediorm

Aynen cnm.En çok da bebek arabasına takiliyrm.çok pahalı ya.İnşallah güzel bi model olur.alibabaya alieksprese falan da sorcam bakalım.İnşallah alablrz

Aynen cnm.En çok da bebek arabasına takiliyrm.çok pahalı ya.İnşallah güzel bi model olur.alibabaya alieksprese falan da sorcam bakalım.İnşallah alablrz

inş canım. ben dün iş yerinden bir arkadaştan istanbul unkapanın dan bisikletçiler çarşısı var orada bebek araları neredeyse yarı fiyatındaymış. onlar craftı 500 tl gibi fiyata almış neredeyse yarı yarıya yani. bizim chicco nun arabası 800 küsür mesela internette, mağazalarda 1.000 küsür orada da 500 olsa daha ne isterim :) istanbuldaysan bak derim. biz eşimle haftaya haftasonu bir gidip bakalım diyoruz.

kızlar bırsey sorucam esınızın gece gezmelerı oluyor mu benım esım bugun arkadaslarıyla dısarda ve 1 den once gelmez eve haftada 1 boyle toplanıyorlar

benim eşim de hiç öyle bir huy yok. bensiz pek bir yere gitmez. zaten işi çok yoğun ve bazen yurt içi yurt dışına iş seyyahatine gidiyor ve çok yoruluyor. gezmeye hiç vakti kalmıyor zaten

yiyorum cnm ben de pekmez ama hergun yemıyorum Üzüm yiyorum kırmızı üzüm ara ara haftasonları da kahvaltıda pekmez yiyorum

aaaaa acaba orada parkyataklar da varmıdır

çok geçmiş olsun canım. sende yorma kendini dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…