bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dun bende gittim kontrole. Sürekli agzini kapatip aciyordu.bacaklari uzun.uzun bi kiz olacak sanirim dedi. 970 gr olmuş.seker yüklenmesini sağlık ocaginda yaptirip sonucu bildiricem
Unutup biseyler atistirmistim cunku
Cok guzel kilosu maasallah canim.seninle gunlerimiz ayni demekki benimkide bu kilolarda.
Seker testinden de guzel sonuc alirsin insallah.

Çok sağol cnm ama maalesef izmir dyz.bende. burda çarşıya gidip bi bakalım diorm.Bazı begendgm marka modelleri var.dediğin gibi varsı tarzı yerlerde Hem pazarlık yapilio.hemde komşum gardrop falan almıştı bebeğine 100 lira indirim çeki vermişler hediye falan vermişler.o tarz avantajlr da oluo.bakalım.nasip İnşallah herşey gönlümüze göre olur

aynen. bende aldım bu ay sonu başlayacağım her gün sürmeye.

@ayseankara kızlar sohbetinzn başını bilmiyrm ama bende sağ göğsüm çok kaşınmaya başladı göğüs ucum biraz sert gibi gogusucum da çok aciodu.sürmeye baslasam mi bende almıştım lansinoh ama 32.haftadn sonra sürün Die okumstm

yiyorum cnm ben de pekmez ama hergun yemıyorum Üzüm yiyorum kırmızı üzüm ara ara haftasonları da kahvaltıda pekmez yiyorum

Bende önceden kahvaltida yemeye çalıştım ama basaramadm cnm.canım istemio falan koydgm yerde kaliodu.ama böyle kasiklamak daha düzenli gidio.ilaç gibi.bakalım İnşallah işe yarar şifa olur.sarı Siyah uzumde aldım hergün 3 5 yemeye calisiyrm bende

Ayy cnm ya o sampuanlar kremler Eve girdi ya evin havasının degiscgni hissettim ya ilk paketi actgmda.çok mutlu oldum.miss gibi koktu heryer bebisimin yanmda oldgnu hayal ettim yani

Bunları nerden aldınız çok güzeller güle güle giysin inşallah bebişiniz

Kipaya normal gıda alış verişi yapmaya gitmiştik, onun giysi reyonunda görünce dayanamadım, aldım. İnsan görünce dayanamıyor...

Benim oğlum da gülüyordu anne karnında o anı yakalayıp çekti doktor :) Rüya mı görüyordu da gülüyordu acaba dedim ama tam zamanında güldü :))

Oyy maşallah. Çok güzel bir anı olmuştur sizin için. Bizim ki de bir kaç poz sonra kaşlarını çatmaya başladı ne rahatsız ediyorsunuz dercesine

canım daha once paylastım kremler yerine doktorum bana e vitmaini verdi bak linkini atıyım http://www.vitaminbu.com/evicap-e-100-iu-30-yumusak-kapsul

Bunu toplu iğbne ile delip içindeki yagı gogus uclarına suruyorsun.. ben ilk 3 ayımda 5 6 kilo almıstım dengesiz seker yuzujnden goguslerım cok buyumustu ve catlamıstı ucları yarık yarık olmuştu resmen asırı kasınıyor acıyor yerimde duramıyordum. 3. ayımdan beri haftada bir dustan sonra suruyorum bir topunu delip. bir muddet de su gogus kalkanlarından takıyorum 3 saat yaglı dursun dıye.. hiç bir sıkıntım kalmadı.. Şiddetle tavsiye ediyorum hiçbir yan etkisi yok yapay bişey değil bildiğin e vitamini.. Daha ne olsun Haa ben 3 saat duramam oyle dersen de hafatada iki üç kez kullan kasındıkca kullan demişti bana doktor

Günaydın tatlım. Aaaa İstanbul'daki ebebeklerde de mi var kampanya Akşam hemen Viaporta gidiyorum

kızlar bırsey sorucam esınızın gece gezmelerı oluyor mu benım esım bugun arkadaslarıyla dısarda ve 1 den once gelmez eve haftada 1 boyle toplanıyorlar
canım benim eşimin ayda yılda bir olur hatta dalga konusudur arkadaşları arasında kılıbıklık falan yakıştırması yapar gerizekalılar.. eşim de huzurluyum evimde çıkasım yok deyince susuyolar tabii.. ben her zaman diyorum ara ara çık buluş arkadaşlarınla diye ben de arada yapıyorum sonuçta.. bence abartılmadıkça sorun yok ama diğer arkadaşlar da demiş zaten gece 1 çok geç sen hamilesin kaldı ki hamile olmasan da her zaman gecenin o saati eskiden daha geçmiş sanırım olmaz yani.. sen de haftada bir herşeyi bırakıp- buna kızın dahil- arkadaşlarınla buluşursan anlar sanırım durumu

ayyy izmirde yaşayayım başka ne isterim, varsın unkapanı bana uzak olsun ^.^ istanbulda yaşamak hiç istemiyorum hiçç. inş uygun bulursun canım oralarda. gitmişken kemeraltına falan gidersen benim içinde bir keyif yap handa

hastamı oldun canım? günaydın. bende bir şey yok ama herkes hasta bende bol bol ıhlamur içiyorum
Ay sorma canım hem de çok fena... İşler de yoğun, bırakıp gidemiyorum... Sanırım işkoliğim azcık... Bademciklerim şiş, burnum akıyo, hapşuruyorum ve her yerim ağrıyor Aman dikkat et canım kendine. İlaç da kullanamıyoruz zaten, zor geçiyor hastalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…