- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.701
Günaydın tatlım. Aaaa İstanbul'daki ebebeklerde de mi var kampanyaAkşam hemen Viaporta gidiyorum
Günaydın tatlım. Aaaa İstanbul'daki ebebeklerde de mi var kampanyaAkşam hemen Viaporta gidiyorum
Ay sorma canım hem de çok fena... İşler de yoğun, bırakıp gidemiyorum... Sanırım işkoliğim azcık... Bademciklerim şiş, burnum akıyo, hapşuruyorum ve her yerim ağrıyorAman dikkat et canım kendine. İlaç da kullanamıyoruz zaten, zor geçiyor hastalık...
Hafta sonuna kaldı o zaman benim işBana da bugün geldi reklam Üsküdar, Bostancı, forum İstanbul ve beylikdüzü ebebekte
ha bak o tür konularda mükemmeldir.. bazen tatilde bile olsam bugün canım yemek yapmak istemedi derim ya girer kendi yapar ya beraber yaparız ya dışarda yeriz.. yüzümü asık görse hadi çıkalım bi yerlere der.. hep benim ihtiyaçlarıma öncelik verir kaldı ki çocuk olunca dşünemiyorum bile.. benimkinde incelik yok anacım yani nasıl anlatsam mesela hediyeyi alır ama üzerine iki satır not yazmazALLAH yardımcımız olsun o konuda rahatım yemek yapamadım desemde tamam der basının caresıne bakar bır yemegı 2.3 gun verırım begenır yıne de sagolsunıdare edıyoz bı sekıl
Sen akşam gidersen bize de haber verir misin canım? Cumartesi ona göre ben de gideyim. Hafta içi imkansız bostancıya gitmem...yok. ben bostancıda varmış diye duydun canım. pazar gittik viaporttakine o zaman bilgim yoktu ama mağaza ufak ve tıklım tıklımdı hiç sevmedim. bostancıya bakalım hatta arasak söylerler mi?
tostumu yedim bekliyorum gibi olmuş bu :)))Sütümü ictim yatiyorum kizlar hepinize bol tepikli gecelerrr
ayyy izmirde yaşayayım başka ne isterim, varsın unkapanı bana uzak olsun ^.^ istanbulda yaşamak hiç istemiyorum hiçç. inş uygun bulursun canım oralarda. gitmişken kemeraltına falan gidersen benim içinde bir keyif yap handa
Hafta sonuna kaldı o zaman benim işCumartesi kalırsa gider alırım, hafta içi zor benim için...
Kızlar bebeğin gelmesine 3 aydan az zaman kaldı bende bi evham oluştu... o kadar çok eksiğim var ki... Eşim eylül 18 den sonra yaparız alışveriş diyor. Kredi borcumuz varda eylülde bitecek o yüzden... Tam da ağırlaştığım zamanlar olacak yetişecek mi bilmiyorum.... Doktor kontrolüm var ve 2 aydır gitmiyorum memlekete tatile gitmiştik ben orada devlet hastanesine gittim biraz geçiştirme oldu 2 ayrdır. Bi de gebelik şekerim çıktı. Kendi doktorumu da değiştirmeyi düşünüyordum öylece kaldı.... Ben önden döndüm eşim kaldı memlekette. Gelse doktorumu değiştirip yeni doktora gideceğim.. Gebelik şekerim çıktı diyete başlamam lazım yemek düzenim yok annemlerde kalıyorum onu bekliyorum.... Şu an memlekette kaldı eşim bu cuma geleceğim diyordu dün telefonda pazrtesiden salıdan gelirim demeye başladı... Eşime de sorumsuz davranışları yüzünden sinir olmaya başladım hiç önemsemiyor bi sürü işimiz var.... Galiba bi yatak bi bebek bezi bi emzik kıyafet ile işi bitiyor zannediyor.... Ben evhamlı bir insanım her şeyin zamanında yapılmasını isterim son dakkaya bir şeyler kalınca panik yapıyorum ben strese giriyorum... Daha bebeğe isim konusunda bile tam karar vermedik... 2 isim vermek istiyoruz. ismi Mete olacak nasip olursa ama çok karışan var.. Mete yi ülkücüler koyar diyorlar. Yok T harfi asabi yapar diyorlar... Eşim Muhammet ismini eklemek istiyor başına ama ben peygamber efendimizin kendi isminden ziyade diğer ahmet mehmet gibi isimlerini ekleyebiliriz diyorum illa Muhammet mete olsun diyor. Cesaret edemiyorum ben açıkcası... Eşim diyor zaten hep mete deriz diyor ama okulda falan ilk ismini kullanıyor çoğu kişi yani tereddütlerim var... Kafam çok karışık kızlar...
Bende bebek arabasindayim. Cok pahali gercekten. Alsan bir dert almasan iki sert.
yaaa evet 8 Ağustos'ta başladıysa kalmamıştır büyük olasılıklaBende bir ümit yarın bakacağım 8 ağustosta başlamış kalmamış olma ihtimali yüksek geldi
eşim 1 ay sonra yapalım diyor alışveriş istanbul tarafına gideriz diyor da. Bende bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum silikon tabancam var diye :) eminönü den malzemeleri alacağım... Bebek arabası için de un kapanına geçebiliriz ama eşim bebek arabası hemen kullanılmaz zaten kış bebeği olacak dışarı çıkmaz pek ilk 3 ay diyor. aşısı var kontrolü var diyorum puset gibi şey ile çıkar diyor. Bilmiyorum inşallah ertelemez bebek arabasını... ona kalsa bebek doğduktan sonra alacak herşeyini hiç heves yok adam dayok canım bitmez, bir sürü vardır. kampanya değil bu sonuçta. ben haftaya gidersem kesin yazarım
Aaa süpermis bende bostanciya gidim bugunBana da bugün geldi reklam Üsküdar, Bostancı, forum İstanbul ve beylikdüzü ebebekte
eşim 1 ay sonra yapalım diyor alışveriş istanbul tarafına gideriz diyor da. Bende bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum silikon tabancam var diye :) eminönü den malzemeleri alacağım... Bebek arabası için de un kapanına geçebiliriz ama eşim bebek arabası hemen kullanılmaz zaten kış bebeği olacak dışarı çıkmaz pek ilk 3 ay diyor. aşısı var kontrolü var diyorum puset gibi şey ile çıkar diyor. Bilmiyorum inşallah ertelemez bebek arabasını... ona kalsa bebek doğduktan sonra alacak herşeyini hiç heves yok adam da
Evet bende senin gibi düşünüyorum. İsim konusunda nasıl uzlaşcaz eşim ile bilmiyorum. Bende çok dikkat ederim isimlere evet Yasinler Furkanlar hep zor taşınan sure isimleri olduğu için tek koymamak gerekiyor özellikle... Ahmet Mete düşünüyorum ben ama kısaltılmışı A. M. olacakİsim için siz bilirsiniz canım ama bence de Muhammed ismini koymayın. O isim ağır geliyor insanlara. Ben kaç Muhammed tanıdıysam hep problemli insanlar. Yasin ismi de aynı şekilde. Bazı isimleri herkes kaldıramıyor ve Muhammed ismini de bunlardan biri. T harfi konusuna gelince... Benim kardeşimin ismi Tunahan ve inanılmaz sakin, ağır başlı ve uysal biri. T harfinin asabiyet kattığını da ilk defa duyuyorum... Biz de isime karar veremedik henüz
Aaa süpermis bende bostanciya gidim bugun
canım daha once paylastım kremler yerine doktorum bana e vitmaini verdi bak linkini atıyım http://www.vitaminbu.com/evicap-e-100-iu-30-yumusak-kapsul
Bunu toplu iğbne ile delip içindeki yagı gogus uclarına suruyorsun.. ben ilk 3 ayımda 5 6 kilo almıstım dengesiz seker yuzujnden goguslerım cok buyumustu ve catlamıstı ucları yarık yarık olmuştu resmenasırı kasınıyor acıyor yerimde duramıyordum. 3. ayımdan beri haftada bir dustan sonra suruyorum bir topunu delip. bir muddet de su gogus kalkanlarından takıyorum 3 saat yaglı dursun dıye.. hiç bir sıkıntım kalmadı.. Şiddetle tavsiye ediyorum hiçbir yan etkisi yok yapay bişey değil bildiğin e vitamini.. Daha ne olsun Haa ben 3 saat duramam oyle dersen de hafatada iki üç kez kullan kasındıkca kullan demişti bana doktor
Yakınsa bakmaktan zarar gelmez canımbende eşime sabah attım foto o kalmamıştır dedi bende önce forum İstanbul, beylikdüzü, Üsküdar, Bostancı tek tek gezeriz indirim farkını mazota veririz dedim inşallah kalmıştır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?