bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın tatlım. Aaaa İstanbul'daki ebebeklerde de mi var kampanya Akşam hemen Viaporta gidiyorum

yok. ben bostancıda varmış diye duydun canım. pazar gittik viaporttakine o zaman bilgim yoktu ama mağaza ufak ve tıklım tıklımdı hiç sevmedim. bostancıya bakalım hatta arasak söylerler mi?

evet o yüzden çok korkuyorum. çok geçmiş olsun, bol limonlu ıhlamur iç akşamda dinlenmeye bak. aslında yatsan daha iyi olur ama iş yerleri zebellak gibi bırakmıyor adamın yakasını.

ALLAH yardımcımız olsun o konuda rahatım yemek yapamadım desemde tamam der basının caresıne bakar bır yemegı 2.3 gun verırım begenır yıne de sagolsun ıdare edıyoz bı sekıl
ha bak o tür konularda mükemmeldir.. bazen tatilde bile olsam bugün canım yemek yapmak istemedi derim ya girer kendi yapar ya beraber yaparız ya dışarda yeriz.. yüzümü asık görse hadi çıkalım bi yerlere der.. hep benim ihtiyaçlarıma öncelik verir kaldı ki çocuk olunca dşünemiyorum bile.. benimkinde incelik yok anacım yani nasıl anlatsam mesela hediyeyi alır ama üzerine iki satır not yazmaz bunun gibi işte

yok. ben bostancıda varmış diye duydun canım. pazar gittik viaporttakine o zaman bilgim yoktu ama mağaza ufak ve tıklım tıklımdı hiç sevmedim. bostancıya bakalım hatta arasak söylerler mi?
Sen akşam gidersen bize de haber verir misin canım? Cumartesi ona göre ben de gideyim. Hafta içi imkansız bostancıya gitmem...

Kızlar bebeğin gelmesine 3 aydan az zaman kaldı bende bi evham oluştu... o kadar çok eksiğim var ki... Eşim eylül 18 den sonra yaparız alışveriş diyor. Kredi borcumuz varda eylülde bitecek o yüzden... Tam da ağırlaştığım zamanlar olacak yetişecek mi bilmiyorum.... Doktor kontrolüm var ve 2 aydır gitmiyorum memlekete tatile gitmiştik ben orada devlet hastanesine gittim biraz geçiştirme oldu 2 ayrdır. Bi de gebelik şekerim çıktı. Kendi doktorumu da değiştirmeyi düşünüyordum öylece kaldı.... Ben önden döndüm eşim kaldı memlekette. Gelse doktorumu değiştirip yeni doktora gideceğim.. Gebelik şekerim çıktı diyete başlamam lazım yemek düzenim yok annemlerde kalıyorum onu bekliyorum.... Şu an memlekette kaldı eşim bu cuma geleceğim diyordu dün telefonda pazrtesiden salıdan gelirim demeye başladı... Eşime de sorumsuz davranışları yüzünden sinir olmaya başladım hiç önemsemiyor bi sürü işimiz var.... Galiba bi yatak bi bebek bezi bi emzik kıyafet ile işi bitiyor zannediyor.... Ben evhamlı bir insanım her şeyin zamanında yapılmasını isterim son dakkaya bir şeyler kalınca panik yapıyorum ben strese giriyorum... Daha bebeğe isim konusunda bile tam karar vermedik... 2 isim vermek istiyoruz. ismi Mete olacak nasip olursa ama çok karışan var.. Mete yi ülkücüler koyar diyorlar. Yok T harfi asabi yapar diyorlar... Eşim Muhammet ismini eklemek istiyor başına ama ben peygamber efendimizin kendi isminden ziyade diğer ahmet mehmet gibi isimlerini ekleyebiliriz diyorum illa Muhammet mete olsun diyor. Cesaret edemiyorum ben açıkcası... Eşim diyor zaten hep mete deriz diyor ama okulda falan ilk ismini kullanıyor çoğu kişi yani tereddütlerim var... Kafam çok karışık kızlar...

Al benden de o kadar canım. Keşke eşimi ikna edebilsem de İzmir de yaşasak. Ben İzmirliyim zaten. İzmir'den sonra İstanbul gerçekten hiç ama hiç çekilmiyor... Kızlarağası Hanında közde kahve içmek vardı şimdi, ohhh misss valla...

İsim için siz bilirsiniz canım ama bence de Muhammed ismini koymayın. O isim ağır geliyor insanlara. Ben kaç Muhammed tanıdıysam hep problemli insanlar. Yasin ismi de aynı şekilde. Bazı isimleri herkes kaldıramıyor ve Muhammed ismini de bunlardan biri. T harfi konusuna gelince... Benim kardeşimin ismi Tunahan ve inanılmaz sakin, ağır başlı ve uysal biri. T harfinin asabiyet kattığını da ilk defa duyuyorum... Biz de isime karar veremedik henüz

Bende bebek arabasindayim. Cok pahali gercekten. Alsan bir dert almasan iki sert.

Almamayi da dusunuyrm aslında.bebek arabasyla nereye goturcm diorm.Sonra diorum adettendir almak lazım :) Tek portbebelrdn alayım diorm Hatta hafif hafif rahat olur.pusete bile gerek yok.Ne bileyim dusunuyrm hâlâ bilemiyrm

yok canım bitmez, bir sürü vardır. kampanya değil bu sonuçta. ben haftaya gidersem kesin yazarım
eşim 1 ay sonra yapalım diyor alışveriş istanbul tarafına gideriz diyor da. Bende bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum silikon tabancam var diye :) eminönü den malzemeleri alacağım... Bebek arabası için de un kapanına geçebiliriz ama eşim bebek arabası hemen kullanılmaz zaten kış bebeği olacak dışarı çıkmaz pek ilk 3 ay diyor. aşısı var kontrolü var diyorum puset gibi şey ile çıkar diyor. Bilmiyorum inşallah ertelemez bebek arabasını... ona kalsa bebek doğduktan sonra alacak herşeyini hiç heves yok adam da

aman hepsi aynı canım merak etme :) bizde sonra alacaktık bebek arabasını malum kış mantıklı tabi ama ben pusetli bebek arabası alacağım için mecbur önce almaya karar verdim, çünkü mecbur bana puset lazım. yoksa mart,nisan gibi de alınabilir ayrı ayrı alınacaksa.

Evet bende senin gibi düşünüyorum. İsim konusunda nasıl uzlaşcaz eşim ile bilmiyorum. Bende çok dikkat ederim isimlere evet Yasinler Furkanlar hep zor taşınan sure isimleri olduğu için tek koymamak gerekiyor özellikle... Ahmet Mete düşünüyorum ben ama kısaltılmışı A. M. olacakyani herşeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık. Çoğu sevdiğim isim çevremde kapılı

Aaa süpermis bende bostanciya gidim bugun

Yakınsa bakmaktan zarar gelmez canım bende eşime sabah attım foto o kalmamıştır dedi bende önce forum İstanbul, beylikdüzü, Üsküdar, Bostancı tek tek gezeriz indirim farkını mazota veririz dedim inşallah kalmıştır ya

Doğumdan sonrada kullanilio mu cnm.lansinoh mesela bebek emsede bi zararı yok ya o tarz mi

bende akşam iş çıkışı bostancıya bakacağım bakalım. eylülümün kısmetine kaldıysa artık alırım ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…