bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet pusetli bebek arabası mantıklı aslında indirim de varmış... Şu e-bebek in 5 tl lik paketini istiyorum ben de :) Gebze de yaşıyorum burada ki avm de var mıdır acaba telefonla sorsam ayıp olur mu ki ya da pendik de pendore avm ya da tuzlada ki wiaport falan hangisinde varsa öğrenip oraya gideyim diyorum

Bende Keşke Bursa da yaşasam :) Herkes kendi memleketini istio galiba ama hayat şartları işte bi taraflara sürüklüyor bizleri

Yakın sayılır canim Anadolu yakasında oturuyorum Avrupa uzak kaçar bakmakta fayda var

Ay canım sen de aynı benim eşim gibisin :) Yok şu ismi verirsek okula gidince dalga geçerler, yok o isim siyasi, yok o isim unisex diye diye isim bulamadık valla... Ne zormuş isim işi yaaa...

bende akşam iş çıkışı bostancıya bakacağım bakalım. eylülümün kısmetine kaldıysa artık alırım ^.^

E hadi inşallah son ürünü 2 kişi aynı anda alıp kavgaya başlarlar ya öyle olmayalım emi bol bol olsun herkese yetsin. Dün heves ettimdi izmir de var bizde niye yok diye

Bende Keşke Bursa da yaşasam :) Herkes kendi memleketini istio galiba ama hayat şartları işte bi taraflara sürüklüyor bizleri
Ah be güzelim Allah'tan İzmir'desin. Ya İstanbul'da olaydın? Bursa da güzel şehir gerçekten ama bence yine de şanslısın İzmir'de yaşadığın için. İnsanları güzel en azından. Biz buralarda ne mallarla uğraşıyoruz bir bilsen...

Ay inşallah hepimize yetecek kadar vardır. Bol bol olsun, hepimizin olsun

valla bizim yakada bostancı ve üsküdar diye gördüm ben.

Herkese günaydın güzel anneler biraz geçmişi okuyayım dedim oo çok birikmiş yine maşallahınız var akşam ben eve gidip yemekti mutfak temizliği derken bi uzanıyorum bi dahada kalkmıyorum :) iyce tembelleştim ben yaa ne olacak sonum bakalım :)

Can'ım malesef dinlemiyor dün ben 1 de gelir dedim ama 4buçukta geldi eve arkadaşının tanıdığını hastaneye götürmüşler ben doğru düzgün uyuyamadım kabus gördüm hep.benim arkadaş çevrem hiç yok olduğumuz yer ıssız ve hepsi de akraba..herşeyi unutup bu sabah kalkıp gözleme yaptım işe aç gitmesin diye ama böyle yapınca çok üzülüyorum

Ayy canım cidden çok geç gelmiş ve bu devamlı oluyorsa haklısın üzülmekte ne desemki eşinle adam akıllı konuş bence bu konuyu bekar hayatına devam edemez bide bebeğiniz olacak artık sorumluluklarını bilmeli

Ay canım sen de aynı benim eşim gibisin :) Yok şu ismi verirsek okula gidince dalga geçerler, yok o isim siyasi, yok o isim unisex diye diye isim bulamadık valla... Ne zormuş isim işi yaaa...
:) evet bende o yüzden isim bulamıyorum bana kalsa tek isim koycam karışan olmasa

Ona göre çok normal birde arkadaşlarını eşlerini falan tanıyorum toplu halde geziyorlar ondan kavga çıkarmıyorum ..diyorum Birgün taşınırsak asla geç gelme olmaz diye tamam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…