bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canimm bence bu sefer cok erken gelmicek bebis uzmucek annesini guzelce buyucek kuveze girmicek kivama gelip oyle dogcak hepimizi mutlu etcek. Guzel dusun canim

Ona göre çok normal birde arkadaşlarını eşlerini falan tanıyorum toplu halde geziyorlar ondan kavga çıkarmıyorum ..diyorum Birgün taşınırsak asla geç gelme olmaz diye tamam diyor

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur benim eşim çok nadir arkadaşlarıyla görüşür akşamları genelde birlikte gideriz biz heryere arada çıksın zaten onunda ihtiyacı oluyor da bu sürekli olsa bizde de kavgalar olur ben diyorum seni eve almam :)

Doğumdan sonrada kullanilio mu cnm.lansinoh mesela bebek emsede bi zararı yok ya o tarz mi
Evet elbette zararsiz vitamin bu kremlerin icinde ne kadar zararsiz da olsa bisuru yabanci madde var tabi yine de doktoruna sor ancak gebelikte gonul rahatligi ile kullanabilirsin

Doktordan geldik kızlar.bizim bebiş arkasını dönmüş yatıyor küsmüş mü biz ne:) göstermedi yüzünü o kadarda sevinmiştik görcez diye ayaklarını gördük.2hafta önde gidiyormuş 1400 gr olmuş maşallah...istersem normal doğum yapabilirmişim haha ben ve normal doğurmak açlık kan şekerim sınırda olduğu için brovnileri baklavaları yasakladı 3kg almışım bu ay çok fazla dedi dikkat et o tatlıların bebeğe hiç bir faydası yok sen protein al bol bol dedi.ama ben gece uyanıp bisküvinin arasına lokum koyup yiyen insanım Nasıl olcak bu iş bilemedim

Oy masallah bebisine daha ne yaramiyorsu tombis olmus 2 hafta onden gidiyormus annesii kurban olsunlar hep boyle saglikli hayirli haberlerini al ins canim.

Masallah canimm cok guzel kilosu darisi bize insallah

Kizlar pazar gunu deniz in alisverisini bitirmek istiyoruz bana liste yollar misiniz siz neler aldiniz
Biz de kıyafet aldık sadece o da hepsi tam değil hiç Bi şeyini almadık ne ara yapacağız alışverişi hiç bilmiyorum. Eşim daha çok var deyip duruyor ama ben de artik yapmak istiyorum

Sağol canım inşallah Rabbim başka dert vermesin

Masallah bebisine canim.karni tok tabi kilodan anlasilcagi uzere uyku moduna gecmis seninki.dikkat et sekerine canim.benim gibi olma.az ye sonra hic yiyemezsin.

Kizlar sizin gobusleriniz yukseldimi benimki cok asagida soyle bi 5 parmak kaburga kemiklerimin altinda gobusum.elimi rahatlikla o araya koyabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…