bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz de kıyafet aldık sadece o da hepsi tam değil hiç Bi şeyini almadık ne ara yapacağız alışverişi hiç bilmiyorum. Eşim daha çok var deyip duruyor ama ben de artik yapmak istiyorum
Bende esimi durtukledim askim hadi artik erken merken olur rezil olmayalim hadi hadi hadi diye diye tmm bu hafta halledelim ne istersen dedi

Massalah canim 27+ haftandasin super kilo rabbim.korusun sizi insallah

Kizlar sizin gobusleriniz yukseldimi benimki cok asagida soyle bi 5 parmak kaburga kemiklerimin altinda gobusum.elimi rahatlikla o araya koyabiliyorum.

Benm göğsümün hemen altından baslio kocaman dik Die herkes erkek gibi dio ama kizcem gelio İnşallah.
Ben çok kilo almama bagliorm ama.rahim mideyi yukarı itmio mu cnm.ondandr bence sen az kilo almıştın Die hatrliorm.ben 10 kiloya yakın aldım

Kızlar merhaba şeker yüklemesi sonucum 84 çıkmış bildiğim kadarıyla normal oluyor ama idrarda az miktarda lökosit ve bliburin çıkmış. Bu arada çarpıntı ellerde ayaklarda uyuşma nefes darlığı normalmiş bebek büyüdükçe artabilirmiş bu belirtiler kalp atışı da 110 a kadar normalmiş

Kuzu gögüs altların acıyo mu benim göbül yukarı cıktı diye gögüs altlarım sızlıyo südyn demiri südyen takmazsan ten tene degmesi krem pudra ama acıyo valla napcam bilemedim..

Gögüs altı da degil göbügün üst kısmı acıyan yer.. Gögsün altında kalan kısım işte ay anlatamadım :)

ahmoz senin içinde geçerli sorunsalım :)

Aynen Ayşem ahh zaten asıl sinir olduğum da o ya ben ne sürprizler yaparım bayılır gözleri dolar paşanın ama bizim dolamıyo gözlerimiz bi türlü
@ayseankara dün akşam bu msjı mabadımı koltuğa devirmiş arkam dönük yatarken yazıyodum :)) eşim arkamda okumuş sana yazdıklarımı beni mi anlatıyosun orda dedi aaa aferin bak kendini tanıman güzel dedim biraz bozuldu ama ben üste çıkınca da pek bişey diyemedi

canım bişey merak ettim sabahın 4 buçuğuna kadar napıyo bu adam arkadaşlarıyla nasıl bi saçmalık ya senin evde küçük çocuğun var hamile karın var benim eşim geçtiğimiz aylarda iş için şehirdışına gitti de elimde diil keyfim kaçtı yani gece 1 gibi geldi diye.. gerçi biz de o gece kızlarla toplanıp korku filmi gecesi yapmıştık güzel olmuştu yani ne diyim canım sen haklısın üzülmekte ilişkinizi tam bilmediğimiz için burdan bişeyler söylemek de çok mantıklı diil ama inşallah bu huyundan bir an önce vazgeçer :))

bi msjda bu kadar göğüs kelimesi çok fazla

Viaportta yok beybi çamlıca bostancı bide karşıda bi iki magazada var galiba öyle diyordu sayfasında.. Facebook sayfalarından bi bak istersen..

Ay sağ ol canım. Ne yapalım, Cumartesi Bostancıya giderim artık. Orda da yoksa, yapacak bir şey yok...

Oy maşallah kuzuya annesi. Rabbim nazarlardan korusun İnşallah hep böyle önden önden gider, tosuncuk olur :)

Tatlım o sorun bende de var hatta ben 3 aydır normal sütyen kullanamıyorum. Sporcu sütyenleri var, onlardan takıyorum ohhh miss. Pentininkini tavsiye edebilirim. Komdan aldıklarımın hemen süngerleri bozuldu, göğüs ucum çok çıktı o sebeple onları kullanamıyorum. Ama pentiden aldıklarımı kaç defa yıkadım hala taş gibiler...

Ah tatlım hepsi öyle bunların. Tam odunlar ne yapalım... Ben adama şiir kitabı bile yazdım ondan sadece mektup alırım ala ala... Benimki nasıl olduysa geçen doğum günümde ayıcık almış yollamış bana. Ne yalan söyleyeyim oyuncak ayılar en favori hediyemdir :) Sanırım büyümedim hala

Ona göre çok normal birde arkadaşlarını eşlerini falan tanıyorum toplu halde geziyorlar ondan kavga çıkarmıyorum ..diyorum Birgün taşınırsak asla geç gelme olmaz diye tamam diyor
kız naptııııınnnnn kayınvalidenin yakınına kendini mıhladın bebişiiiimmmm adam hiç taşınmayı düşünmicek bile artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…