bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar meraba.. epeydir yoktum buralarda..belki hatirlayan çıkar beni geçmişi biraz karıştırdım. herkes iyidir umarim. Aradan aradan yerleşiyim bende buralara tekrardan müsade varmi?

kızlar ben ebebek destek hattına yazdım bostancıda hala geçerlimi diye evet dediler. ellerinde kalmışmıdır onun bilemem ama hala geçerliymiş haberiniz olsun. B BlackandBlack seninde haberin olsun canım. yanımda başka hamile olsa sana da alırdım :):)

Ay çok sağ ol canım benim, düşünmen yeter. Cumartesi gider bakarım. Kısmetse alırız, ne yapalım

Kızlar selam ya size bir şey sorucam bi beyin fırtınası yapalım şimdi biz en iyi araba olsun vs derken travellera bakıyoruz ya onlarda 1000 tl den başlıyor. çoğu doğum yapan arkadaşım bebek arabasına 1500 2000 verip travel almış sonra çok büyük ağır rahat değil vs diye birde baston bebek arabası almışlar. onlarda çook ucuz mesala bu bulduğum 160 tl aralarda dağlar var ve memnun kalınan baston :/ kafam karıştı açıkcası. aslında travel alayım diyorum ama düşününcede bebek arabasını tek kullanacağım yerler avm içi yada olursa sahil vs olacak. bunun dışında zaten normalde kendimiz yürümüyoruz arabasız gezmiyoruz :) acaba baston mu almalıyım diye tereddüt yaşıyorum?

http://www.hepsiburada.com/prava-p01-tam-yatar-baston-puset-p-AILEKGP01-S-yorumlari yorumlarda çok iyi karıştı kafam iyicee

heee evet bi de mektup mevzumuz var.. ilşkimizin daha çok başları.. sene 2006 askerdeydi ben buna nasıl edebi mektuplar döktürüyorum allahım okumaya kıyamazsın!! o naptı bilgisayar çıktısı göndermiş öküzzz üstelik türkçe karakterleri düzeltme zahmetine bile girmemiş kafam kadar ş ler ğ lerle geldi mektup

Benimde onumde top gibi duruyor yanlardan hic cikinti yok.hep erkek gozuyle bakiyorlar banada ama kiz benim bebis.
Toplamda 5 kilo aldm ama esim senin gobegin diger hamileliklerinde de hep asagidaydi diyo ben hatirliyorum nedense.3.cu olunca daha evhamli oldum ondan galiba benim bu soru isaretlerim hep

Ay çok sağ ol canım benim, düşünmen yeter. Cumartesi gider bakarım. Kısmetse alırız, ne yapalım
bostancidan cumatesi günü yoktu. belki ara ara koyup olabilirler.. bende iki hafta evel yeri uskudar bulgurludaki magazasindan aldım. gerçi bana çalışan cocuk getirdi verdi ne kadarlık hamilesiniz diye sordu falan..bide oraya bi bakabilirsiniz

Canısı kayınvalidem öz teyzem birde kızkardeşim eltim oldu.o yüzden rahatım faydaları var zararları yok ben gitmek istemiyorum
ha o zaman işler değişir canım :)) gerçi ben kendi ailemle bile aile apartmanında yaşamak istemezdim hiç bi özelin kalmıyo sanki tabii sizinki aile apartmanı mı bilmiyorum

bende cokkk uzun uzun düşündün bu konuyu sonunda madem bu paralari vericem işimi uzun vadede gören bişey aliyim dedim. mesela kasası ayrılmayan ana kucağıni ayırdığımda tek hamlede kapanabilen ilerde 2 3 yaşına kadar kullanilsin derken. Armadillo da karar kıldım. indirimde vardı e bebekte aldık.. 6 ay ana kucağıni adaptörle kullanıyorsun sonra baston puset ayarında ama çok daha rahat gibi gorunuyo.. umarım pişman olmam

bak şimdi ilk defa benim de kafam karıştı :)) hakkaten biz nereye çıkarız ki diye düşündüm de sadece avm :/ yani tatillerde falan hafif hafif daha iyi olmaz mı ki dimi?? benim tek derdim o baston sanki çocuğu taşımıcak gibi geliyo biliyorum saçma ama bilmiyorum işte görüntüsü yüzünden belki.. öyle yaparsam ben de ayrıyeten bi oto koltuğu alırım sanırım

evet ya valla benimde arkadaşlarım kafamı karıştırdı. ikiside hali vakti yerinde insanlar maddi hiç bir şeyi düşünmezler illede baston al boşa masraf diyolar. avmlerin zaten zemini iyi sanki köy yolunda mı gezicemde kocaa tekerlekli travel alcam :) dün baya gezdikde içini tam yatar pozisyona getirdiler bildiğin beşik gibi bişi oldu kocaman :)

Güle güle kullanın :) kullanışlı olur umarım vallahi sıkıntıymış. pahalı bir travel aldıktan sonra baston almayı yediremem kendime eziyet meziyet kullanırım heralde :)

Anladım cnm demek istedgn yeri :)
Benm bi sıkıntım yok cnm o bölgede.göğüslerim normalde çok büyük değildi şimdi normal boyutlra geldi diyeym :) ondan öyle tentene değip rahatsız edecek kadar sarkmio pişik olmuo.sutyenimi de evde takmiorm.dışarı cikincada eve gideyim de cikariorm Die bekliyrm.sıkıo artık.sütyenn arkasına ek alcam kaç aydır alamadm da bir türlü

Doğrudur cnm.deneyim bazen de iyi olmuo belki de.Hep kıyaslama yapar insan.normaldir ama cnm bi sıkıntı olsa doktor da söylerdi Allah korusun.Hem eşin dışardan daha Doğru goruodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…