bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bizde cok baktık armadillo flip xt ya ama bir cok arkadasım onu da degiştirmek zorunda kalırsın almışken bugaboo bee al dedi. İçimize cok sindi, eşim direk onu istiyor başka model bakmıyor bile ama araba ve puset toplanı 4000 tl civarına geliyor. Cok elzem mi bilememekle birlikte kullanan arkadaslarım 4 yaşına kadar catır catır kullanmış. İkinciye de cillop gbi duruyo araba. Kanımca onu alıciiiiz..

Güle güle kullanın :) kullanışlı olur umarım vallahi sıkıntıymış. pahalı bir travel aldıktan sonra baston almayı yediremem kendime eziyet meziyet kullanırım heralde :)
benim beynim.uyusmustu artık..
sokakta milletin bebek arabasına piskopat gibi dikkatli dikkatli bakmaya baslamistim artik bide arkadaşımın tavsiyesiyle bunu aldık işte.. bide travel şeylere göre fiyati çok daha iyi geldi istersen bi bak derim.. mamas&papas armadillo modeli yada armadilllo flip... Bu ikisi arasında sadece fiyat farkı var bide puset sana dönük takilabiliyo okadar herseyiyle aynı neredeyse

Yalnız cok sık o araba bayılıyorum ben. Hele kot rengi olan n...

yaa benimde arkadaşım bugaboo dan memnun kalmadım ittermekten kollarm agriyo dedi. ki kaliteli ve sağlam bi araba olduğunu çok duydum bende. sanırım bu is biraz göreceli.. arabadan ne beklendiğini ne kadar çok ve nerde kullanıldığında bağlı sanırım..

Koca tekerlek mevzusuna çok güldüm cnm :) bu mesele şehir merkezlrnde kullanılan jeepler gib bi durum zannediyrm.İnsan şekil olarak begendgi için almak istio işte.bende dediğin düşüncelerle karıştım da bu bastonlara kaç ayliktan sonra oturtuluo.3 aya kadar nasıl kullanilcak.Bunun üzerine puset konulan cins mi yoksa kullanilio.o modelleri hiç sevmiorm ben yine de alma niyetindym gibi ya hiç bilmiorm.o arkadslrn travellri sana versinler sende bikaç ay hevesini al bari cnm :) boşuna para verme al bizimkini kullan bikaç ay demiolar mi :)

hadi yaa valla ilk defa baston düşünmeye başlıcam sanırım :)) eşim sana çok dua edicek yalnız baston alırsak

Yalnız cok sık o araba bayılıyorum ben. Hele kot rengi olan n...
evet çok farklı renk secenkleri var..
yaa dediğim gibi Bu is ne beklediğini bağlı...
maddi olanaklara bağlı...
bir sürü etken var..
eminim herkes en iyisini en güzelini almak ister lakin hayat şartlarİda herkes için aynı değil. dilerim herkes imkanlari olcusunde en güzeline sahip olur..

ha o zaman işler değişir canım :)) gerçi ben kendi ailemle bile aile apartmanında yaşamak istemezdim hiç bi özelin kalmıyo sanki tabii sizinki aile apartmanı mı bilmiyorum
Aile apartmanı canım ilk 3 yıl yeme içmemiz birdi bir yatmaya eve çıkıyorduk neyse ki ayırdık..öyle hiç karışma olmaz canım arada tavsiye verir yemek konusunda falan onu da ben sorarım.ben şikayet ederim hiç gelmiyorsun beni sormuyorsun diye ama yapısı öyle biraz soğuk..

ohhh ne güzel soğuk soğuk yaşayıp gidin bence :)) ay bu kv sorunları bizi manyak etti vallahi normal insani ilişkileri bile istemez olduk :))

Benim kızım 2 yaşında ben daha yeni baston alıcam rahat etmez bence küçücük Bebek içinde ..Bebek arabaları daha rahat konforlu onlar için biz iki yıl önce 450 ye almıştık şimdi ilk 4 ay ana kucağı sonra onu kullanırız @emnis

teklif ettilerde onlarınki pembişş :) oyüzden istemedim

hadi yaa valla ilk defa baston düşünmeye başlıcam sanırım :)) eşim sana çok dua edicek yalnız baston alırsak
hahaha :) yaa benim eşimde tam tersi bi yerde bi şey ucuzsa gider pahalısını alır. ucuz adidir mantığı ile dün bebeğe bir kaç alışveriş yaptık ayy ateş ölçerin en pahalısı (neymiş makattan ateş ölçüyomuş ) küvetin en pahalısı batırcak adam beni zaten batmış gitmişiz

Baston alcak arkadaslar 4_5. Aydan sonra kullanisli olur.bebegin oturabilmesi onemli.yatar konuma geliyor olsun.hafif olsun ve surusu rahat olsun bunlara dikkat edin.her baston konforlu degil surus acisindan.bi kac baston kullandim arkadaslarin arabayi itibilmek icin ve sabit tutabilmek baya caba sarfediyorsun.

Be
ben adaya daha simdi alcam kuzum malum onun arabasi denizin olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…