bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyiyim canim.bende gebelik sekeri cikti diyetteyim.cocuklari kvalideye yolladim azcik evde temizlik yapiyorum dinlene dinlene.
Geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım..
diyetmi yapıyosun şimdi? yoksa insülin kullanman gerekicek mi?

diywtteyim yazmissin.. ben bidaha sordum.. kafa gittiyse demek...
biraz dikkatle kontrol altında olur inşallah... Bu arada çok yorma kendini hatun yavaş yavaş yap temizliğini...

seninki istikrarlıymış canım adam hep pahalı olsun kalitelidir mantığında benimki türünün son örneği bazen böyle oluyo bazen de ben tek bişey almaya giriyorum bi bakıyorum hadi onu da alalım bunu da alalım çıksın aradan.. hele bebişin eşyaları konusunda atlı kovalıyo sanki bizi :))) bir iki çıtçıtlı badi kaldı öte başı eksik olarak hemen alaymışım borcunu bitircekmiş çocuk doğmadan sanki çocuk çıktığı gibi muhasebe defteri isticek bizden verin len bakiimm ne haltlar yediniz ben içerdeyken

hadi ya ilk başta rahat olmaz diyosun yani :/ gerçi ben alırsam travel set sonuçta ikinci bebeğimde de kullanıcam inşallah

hosbulduk canim.. fazla iyi sayilmam, cok yorgun ve bitkinim

Hic Kilo alamadim sayilir.. demir eksikligimde var bide üstüne üstelik kullanmam gereken haplar yan etki yapiyor
O halsizlik bende de var canım hamileilğimin basından beri de hiç eksilmedi Ben kilo aldım ama gebelik oncesi de kansızlık vardı hala var bende de hemogram testim saçma sapan cıkmıs yıne hemoglobinden tut kırmızı kan hucrelerime kadar beter durumdayım Üstelik d vitaminim de dusuk cıkmıs hala ıyodum da duusk... tüm kabızlık ve bulantılarına rağmen o kadar da ilaç kullanıyorum oysaki Ben anlamadım bu durumu bir türlü son 3 ay bebişler daha cok depolarımızı tuketecek ne olacak halimiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…