bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaşlar merhaba, ben daha iki gün evvel oğluma puset almak için unkapanına gitmiştim. orada a dan z ye her marka ve kalite var.çok dandik ürünler de var çok kalitelide. park yatakta mevcut araba, puset, herşey.. birde ben kızıma oto koltuğu da almıştım geçen sene oradan ikicni katında ayhan bebe var.hatta internet siteleride var. oradan ürün incelemesi yapabilirsiniz.
https://www.ayhancocuk.com/

daha evvelde yazmıştım.özellikle kış bebikleri oldukları için ik zamanlar arabaya ihtiyaç olmuyor. kaba bir arabadansa portatif hafif baston tipi alabilirsiniz. yaza bence rahatça oturabilirler. bwn chicco nun lite wayin den çok memnumum sağlam bişi oldumu çok kullanışlı oluyorlar.

ayy adına sevinsem mi uzulsem mi bilemedim hiç canım hem iyi hem kotu Ben arada olsam hiç fena olmazdı herhalde
ay hakkaten bi ortamız yok bizim eminim kabızlık da çok kötüdür ama ben hayatımda hemen hemen hiç kabız olmadım çooook nadir.. bi de demir hapıyla daha fena yaptı beni neyse ki çocuğun suyunda eksilme falan olmadı

bu chicco lite way i ruby87 de söylüyodu ben hep joienin bi modeline bakıyodum ama buna da bakiim

Bilmem beyb :) ama benim halimden cokta memnunsuz oldugum söylenemez
normalde benim de öyle de balığın suyu eksilir mi korkusu var sürekli... yeminle ayyaş gibi oldum su şişesiyle geziyorum!! geçen gece içip fırlatmışım o 1 lt lik olanı eşim nasıl sıçradı ama ödü patladı garibanın

bu chicco lite way i ruby87 de söylüyodu ben hep joienin bi modeline bakıyodum ama buna da bakiim
Kiddy'nin evulation city in move modelini aldim ben de. Çocuk markette yarı fiyatina inmisti. Chicconun lite way'ine benziyor model olarak. Puseti cok güzel. Tam yatar pozisyona alınabiliyor. Omurga sağlığı açısından da bircok ödül almış. Araba da gayet kibar ve fazla yer kaplamiyor. Tavsiye ederim

Ben bebeconfort travel sistem aldim ama.kampanyadaydi anakucagida almam lazimdi ikisi birarada cikti.. anakucagida diger arabasida cift yonlu kullanilabiliyor tam yatiyor hafif tek elle katlaniyor istedigim gibi biseydi.. arabayla asiya masiya goturucem cocugu kis bebegi olacak geleni gideni olacak mikrop tasiyacaklar ateslenicek illa hastane yollari gorecegiz.. bide ilk 6 ay sizi gormeli dediler kullananlara bakiyorum sahiden de ilk 6ay anneler hep bebisleri kendilerine donuk sekilde kullaniyorlar arabalari.. herkes rahat edecegi sekilde alsin kizlar 6 ay cikarmam asisi muayenesi icin gidecegim yer evin dibi arabaya ihtiyac duymam derse en rahat nede rahat edecekse o ama kendi otomobili varsa arabaya da anakucagi alacak bitane bastonlardan almadim nasil olacagi hakkinda bir fikrim yok aslinda benim gibi ilk annelerin degil de ilk annelik tecrubelerinde baston kullanmis annelerin goruslerine bakmak lazim deneyimledikleri icin bizim grupta yoksa bile internette vardir muhakkak bu konu ile ilgili bilgi paylasan.. ben urun almadan once marka belirlemissem muhakkak sikayet sitelerine bakiyorum ne gibi sorunlarla karsilasiyorlar ona gore fikir sahibi oluyorum misal fonksiyon kullanislulik ve fiyat kistaslari yaptim diyelim sonunda 3 urun arasinda kaldim 3une de bakip en az sorunluyu tercih ediyorum telefondan yaziyorum boyle sacma harfler cikiyor arada kizlar kusuruma bakmayin

Son düzenleme:
Demir hapi kabiz yapiyor falan denmis ama ben demir hapindan sonra mutlulugu buldum valla ishalle normal arasinda ince bi cizgideyim allah bozmasin
Valla 1 haftadir kullaniyorum bulanti ve mide de yanma var onun disnda henuz tik yok ben de insallah bulurum o mutlulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…