bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar bebek odasi alan var mi? Nerden ve ne kadara aldiniz? Erken alip aksesuarlari falan odama göre secmek istiyorum ama bi türlü bulamadim istedigim gibi bi oda

Gece yatarken iciyorum ben canisi sabahina da mutluluk
Ben de oyle yapiyorum canim geceleri almaya basladim daha dogrusu mecbur gece aliyorum. sabahlari tiroid ilacim iyotum var cunku ve etkilesiyorlar ama gece uyandigimda asiri mide yanmasi ve aclik hissi olusuyor bidaha da uyu uyuyabilirsen belki alisma surecidir bakalim 2 hafta gecsinde gorecegiz..

Canlar bebek odasi alan var mi? Nerden ve ne kadara aldiniz? Erken alip aksesuarlari falan odama göre secmek istiyorum ama bi türlü bulamadim istedigim gibi bi oda
Ben hep parca parca aliyorum canim. Gardrop ve alt degistirme unitesi ikea, besik normal bebik magazasindan sepet besik bi de sanayide montessori yer yatagi yaptiriyorum sonrasi icin o kdr. Butun bi cocuk odasi almadim yani

Kizlar ben benek arabasi aldim travel sistem ama iskeleti tamamen cikanlardan degil. Bayagi bi arastirdim hem cok pahali hem de cok agirdi. Sonra sunny baby 785 majestic modeli gordum 7 küsür kg. N11 den aldim 418 tl ye. Gayette iyi yani. Hic bi yerinde hasarda yoktu. Cok pahali almak istemeyenlere tavsiye ederim. Hem travel sistem hem cift yonlu kullanilio tente tam kapanio bi de cok agir degil aradigim ozellikler bunlardi fiyati da iyi gelince aldim. Otomobilde de kullaniliomus ama kucagi.

Ben aldim canim ama ozel yaptirttim eylul sonunda teslim edilecek yukluklu gardrobu sifonyeri rafi ve 90×190yatak olan besigi var ustunde sonradan komidine ve kirli sepetine donecek alt degistirme bolumu var oyuzden biraz tuzlu oldu 4.5 tu 4e indirttik modokoya ureten bir uretici firmadan aldim hugo bebe diye biryer camlica libadiyede.. yaninda yatagi ve aksesuarlari yorgani yastigi ve takimi hediye.. modelleri senin istedigin gibi yapiyorlar mesela yatak altina misafir yatagi yaptirttim ben bi de boylece bebegimin yaninda da uyuyabilicem ek ucret almadilar onun icin. Ayni sekilde gardrobun ayaklarini yukselttirttim temizligi kolay olsun diye.. alt degistirme kismi yuksek geldi bana onu alcalttirttim vs. Ileride bir tek calisma masasi alinsa yeecek bir oda oldu.. omurluk bisey aldik ama bidaha yok duzgun bak esyalarina diyecegim buyumeye basladiginda

Ben hep parca parca aliyorum canim. Gardrop ve alt degistirme unitesi ikea, besik normal bebik magazasindan sepet besik bi de sanayide montessori yer yatagi yaptiriyorum sonrasi icin o kdr. Butun bi cocuk odasi almadim yani
ayyyu
montesori yataklarına bayiliyorum...
çevremde kullanan da yok..sizin varmi acaba? cesaret edemiyorum işin acikcasi

Aynısını benim koca da yapıyor ama bence de pc.den çıktı alsın daha iyi. El yazısı berbat çünkü. El yazısını okumak için yazı bilimcisi falan olmak gerek

ok halde akşam sorarım yinede yeterli sayıda var mı diye haber veririm. ^.^

Sağ ol tatlım

Bilgi verdiğin için sağ ol canım. Hafta sonu oraya da bakarım. Gitmişken şöyle bir kız kulesi mi yapsam

Canım bence şimdiden bakman gerek bebek odasına. Çünkü teslimatları uzun sürüyor. Bir de çok geziyorsun iyi bir şey, güzel bir şey almak için. Biz bir ay gezmiştik eşimle... Teslim etmeleri de bir ayı buluyor. Bir de mobilyaların kokusu oluyor haliyle, uzun süre havalandırmak gerekiyor... Şimdiden alın derim ben...

Allahhh ilk defa bu kadar salladın arkasından tam da bunu okumus yanidu bakalım blki bi değişiklik olur belki seninkinde bundan snra

ayyyu
montesori yataklarına bayiliyorum...
çevremde kullanan da yok..sizin varmi acaba? cesaret edemiyorum işin acikcasi
1 yasindan sonra kullanan yatiran arkadasim var canim cok da memnun. Ben de nasip olursa 6-8 aydan sonra yatirmayi dusunuyorum. Besikten yer yatagina gecis

1 yasindan sonra kullanan yatiran arkadasim var canim cok da memnun. Ben de nasip olursa 6-8 aydan sonra yatirmayi dusunuyorum. Besikten yer yatagina gecis
bana cesaret oldu bu yazdığin...
bi görüşmek lazım Mobilyacilarla...
bende tam takım almayi düşünmüyorum. ama yatağa karar veremedim.

bana cesaret oldu bu yazdığin...
bi görüşmek lazım Mobilyacilarla...
bende tam takım almayi düşünmüyorum. ama yatağa karar veremedim.
Valla nette bunu yapan ana mobilyacisi 1400 tl dedi yataga ben de ohee ohee dedim samsunda sanayide yaptiriyorum bi ustaya 800 tl ye. Gardrop ikeadan 270 tl, alt degistirme unitesi ikea 230 tl odayi uyguna kapatmaya calisiyorum zaten arabasidir giyimidir hep masraff

Kizlar valla agustos anneleri isyanda kiminin kv si emzirirken basini bekliyomus kiminin ki meme burnunu kapatiyo diye eliyle memeyi tutuyomus benimde bssima gelmisti birakirmisin mememi deyip azarlamistim.yine yaparsa Allah yaratti demem git baska isin yokmu tepemde dikilme.adayla ilgilen diye kovarim

kızlar vajina da acaip kaşıntı var ya acaba mantar mi oldum?en son gittiğimizde dr ye akıntı var demiştim normal demişti.Randevuya çok var daha yarin gitsem mi ki?sürekli çamaşırımı degistiriyorum bide kaşıntı deyince dr alttan falan bakar mi ki

Kızlar çok kötüyüm öğlen 2 de sancılarım başladı. Doktora gittim serviks boyuna baktı 3.4 cm alt sınırda dedi.Proluton depot iğne vuruldm. Progestan fitil verdi.Akşamları atacaksın dedi.Nst sancı 45 çıktı. Eve geldim ağrı daha da arttı. Ben medikal park gittim.
Şu an Periyodik aralıklarla sancı girip geçiyor. Acaba doktoru mu arasam yoksa ege Üniversitesi hastanesine mi gitsem bilemedim. Offf daha bebeğim çok küçük.Rabbim kötü şeyler Yaşatma nolur.

Allah korusun canım vaktınde gelsın bebegın..ara doktorunu haberdar et gel derse gıdersın bızı de haberdar et canım

Canım ben okuduğum kadarıyla 2,5 altı tehlikeli doktor bana 3 üstü normal demişti tabi doktorun daha iyi bilir ki sancılarının olması ayrı bi olay. Serum falan taksaydı keşke sen doktorunu ara ya da başka bi yere git ama sancın varsa mutlaka git. Strese girme desem de stres bebeğini de strese sokar o yüzden sakin hareket etmeye çalış geçmiş olsun cnm

Yok bakmiyo bana gyno lomexin vermisti canim yine dr unu ara sor

Canim gecmis olsun panik yapma ama dr unu bilgilendir insallah atlatirsin lutfen stres yapma dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…