bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım yaptırabilirsen bi idrar testi yaptır

Canim hic bekleme riske atma duzenli sancilarin varsa ihmal etme kuzum olumlu dusun kotu bise olmucak allahin izniyle

Canım Rabbim korusun inşallah sen bence ara dr yi

Yok bakmiyo bana gyno lomexin vermisti canim yine dr unu ara sor

Canım yaptırabilirsen bi idrar testi yaptır
saolun kızlar yarın gideyim olmazsa

canım büyüyen beşik asla alma derim ablam almıştı baya para bayıldı zamanında cope gitti resmen.Hic kullanışlı değil.ben kızıma 2 yaşında oda yaptım.2 yaşına kadar yatak odasında kaldı park yatak ve çekmece yeterli oldu.Şuan 5 yaşında beyaz bi odası var.4 kapaklı dolabı hatta yatağını özel yaptırdık.

Kizlar ben kavga edecek gibiyim kv mle simdiden dis bilemeye basladim sinir oluyorum yaa kesin yine herseye karisip atliycak
bu kaynanalar sinir ediyor insanı biz yazın küs ayrıldık gelmeyecek doğuma bayramda da gidemeyeceğiz 13 saat uzaktalar çünkü.Kafam rahat hic arayıp sormuyoruz da

Ohhh ne guzel birak arama ararsan yuz bulup gelir

kizlar bugun bizim gorus gunuydu 28 +2 de boyu 37 cm kilosu 1.135 gr uc boyutluyla cok net yuzunude gorduk ama agzi burnu ayni babasi ya burnu bana benzesin niye ne kadar dua etmistim neyse saglikli olsunda. bide kan uyusmazligi ignemizi olduk. normalde 30. haftada ciger gelistirici olcaktim bugun sordum gerek yok gibi dedi gayet rahat gorunuyosunuz erken dogum riski yok dedi cok sukur. insallah sancisi cikan arkadaslarda hemencecik atlatir vaktinde saatinde kavusuruz hepimizde bebislerimize

Mcada kötüyü niye çağırıyorsun beybim ya. Bırak herşey güzel olacak de ki güzel olsun. Olumsuz enerji gönderme ki huysuzlanmasın kayniş. Bence birinciden alması gereken dersi almıştır o pambık gibi olacaktır

BegumBB canım doktorunu ara bence inşallah önemli birşey değildir ama sen yine de tedbirini al tatlım..

Ben buyuyen besik aldim cope atilacak cinsten degil tatlim 90×190 yatak oluyor :) ozel uretim yaptirirsan 90×190lar bildigin normal genc odasi yatagi, ozel uretim olmayanlar da 80×180 yapiyorlar artik eskisi gibi kucuk kullanissiz yatak satmayan cok yer var 80×180ide en az lise2 ye kadar kullanir rahat rahat kizsa daha da uzun sure kullaniyor yani.. buyudugunde olacagi yatak boyutuna gore tercih edilirse sorun yok

Canım ben gittim ebebek bostancıya karnımı gösterdim aldım sordum elinizde daha çok varmı diye çok yok dediler. Yani haftasonuna kalırmı bilmiyorum? Bana birde dergi alacaksınız bununla 8 tl dediler bende şaşırdım, sonra diğer kasiyer yok öyle bir şey yok almasanızda olur dedi yani 5 dk benim beynimi error verdirdiler neyse zaten benim dergi okumaya vaktimmi var

Valla biri suyu etkiler digeri keseye baski yapar ortasi yok hakikaten ozaman bu demir ilaci mevcut durumu arttiriyor herhalde normalde kabiz olmayani ishal zaten zar zor.cikani da kabiz yapiyor

Ben hep parca parca aliyorum canim. Gardrop ve alt degistirme unitesi ikea, besik normal bebik magazasindan sepet besik bi de sanayide montessori yer yatagi yaptiriyorum sonrasi icin o kdr. Butun bi cocuk odasi almadim yani
Herkese merhaba....
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. Montessori yatağın ölçüleri ne ve kaça mal oluyor nasıl yaptiriyorsun bende bir iki yere oğlum için sordun ama yapamayız dediler hala arıyorum

güzel fiyat vermişler... ikea dan dolap bende baktım ama karar veremedim. çok hafif bi malzeme gibi geldi. sen hangi modeli aldın?
Geçmiş olsun.
kötü düşünme ama doktorunla iletişimdi ol.
herzamanki gibi memnuyetler değişkenlik gösteriyor sanırım. karar vermek çok zor olucak.ben şu montessori yatağımi bi arastiyim bakalım neler bulucam

Kizlar az once ikeadan aldigim calar saati kuruyordum. Ama ayarlarken ince sesli ditlar cikartan bir saat. Baya ditlattim yani iceride bebis de sekti her dita. Korktu herhalde sanirim yavas yavas seslere tepki veriyoruz artik.. sizde de oluyor mu? keske farkli tepkiler benle babasinin sese de gelse arada simdilik ditlara tepkiler var

Valla evlenene kadar kullandigim kendi yatagimin boyutunda oldugu icin basligida sade zarif her zaman kullanabilincek cinsten ve arkadas yatagi da var ayni boyda isterse baza olarak kullanir orayi ileride.. bir sorun yasamayacagimdan eminim oyzuden haaa bebek odasindan sonra cocuk odasi da alicam ardindan genc odasi da alicam deseydim ozaman olmazdi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…