- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.881
kızlar vajina da acaip kaşıntı var ya acaba mantar mi oldum?en son gittiğimizde dr ye akıntı var demiştim normal demişti.Randevuya çok var daha yarin gitsem mi ki?sürekli çamaşırımı degistiriyorum bide kaşıntı deyince dr alttan falan bakar mi ki
Canim hic bekleme riske atma duzenli sancilarin varsa ihmal etme kuzum olumlu dusun kotu bise olmucak allahin izniyleKızlar çok kötüyüm öğlen 2 de sancılarım başladı. Doktora gittim serviks boyuna baktı 3.4 cm alt sınırda dedi.Proluton depot iğne vuruldm. Progestan fitil verdi.Akşamları atacaksın dedi.Nst sancı 45 çıktı. Eve geldim ağrı daha da arttı. Ben medikal park gittim.
Şu an Periyodik aralıklarla sancı girip geçiyor. Acaba doktoru mu arasam yoksa ege Üniversitesi hastanesine mi gitsem bilemedim. Offf daha bebeğim çok küçük.Rabbim kötü şeyler Yaşatma nolur.
Canım Rabbim korusun inşallah sen bence ara dr yiKızlar çok kötüyüm öğlen 2 de sancılarım başladı. Doktora gittim serviks boyuna baktı 3.4 cm alt sınırda dedi.Proluton depot iğne vuruldm. Progestan fitil verdi.Akşamları atacaksın dedi.Nst sancı 45 çıktı. Eve geldim ağrı daha da arttı. Ben medikal park gittim.
Şu an Periyodik aralıklarla sancı girip geçiyor. Acaba doktoru mu arasam yoksa ege Üniversitesi hastanesine mi gitsem bilemedim. Offf daha bebeğim çok küçük.Rabbim kötü şeyler Yaşatma nolur.
Yok bakmiyo bana gyno lomexin vermisti canim yine dr unu ara sor
saolun kızlar yarın gideyim olmazsaCanım yaptırabilirsen bi idrar testi yaptır
canım büyüyen beşik asla alma derim ablam almıştı baya para bayıldı zamanında cope gitti resmen.Hic kullanışlı değil.ben kızıma 2 yaşında oda yaptım.2 yaşına kadar yatak odasında kaldı park yatak ve çekmece yeterli oldu.Şuan 5 yaşında beyaz bi odası var.4 kapaklı dolabı hatta yatağını özel yaptırdık.bebek odası da ayrı bi dert
büyüyen beşik mi alsak? almasak mi?
park yatak çok kullanislimiymis? yoksa çok mu egreti duruyomus?
dolap ilk zamanlar gereklimi?
cekmeceler daha kullanışlı olurmuymus?
neymiş neymiş.....
ayyyy kafam oldu leblebi kazanı
bu kaynanalar sinir ediyor insanı biz yazın küs ayrıldık gelmeyecek doğuma bayramda da gidemeyeceğiz 13 saat uzaktalar çünkü.Kafam rahat hic arayıp sormuyoruz daKizlar ben kavga edecek gibiyim kv mle simdiden dis bilemeye basladim sinir oluyorum yaa kesin yine herseye karisip atliycak
Ohhh ne guzel birak arama ararsan yuz bulup gelircanım büyüyen beşik asla alma derim ablam almıştı baya para bayıldı zamanında cope gitti resmen.Hic kullanışlı değil.ben kızıma 2 yaşında oda yaptım.2 yaşına kadar yatak odasında kaldı park yatak ve çekmece yeterli oldu.Şuan 5 yaşında beyaz bi odası var.4 kapaklı dolabı hatta yatağını özel yaptırdık.
bu kaynanalar sinir ediyor insanı biz yazın küs ayrıldık gelmeyecek doğuma bayramda da gidemeyeceğiz 13 saat uzaktalar çünkü.Kafam rahat hic arayıp sormuyoruz da
zaten suçlu içim rahat oda aramaz kafam rahatOhhh ne guzel birak arama ararsan yuz bulup gelir
cok Soguk havalarda giydirebilirsin canim.oglumda kullanmistim.Kizlar alınacaklar listemi hazırlıyorumda kilotlu corap alan varmi erkek bebek icin dısari cikarken tulum pantalon altina 3. 4. 5. aylik ken giyermi rahat oluyomu tecrübeli anneler
Ben ada da kis boyu kullandim oglusuma da alirimzaten suçlu içim rahat oda aramaz kafam rahat
Ben buyuyen besik aldim cope atilacak cinsten degil tatlim 90×190 yatak oluyor :) ozel uretim yaptirirsan 90×190lar bildigin normal genc odasi yatagi, ozel uretim olmayanlar da 80×180 yapiyorlar artik eskisi gibi kucuk kullanissiz yatak satmayan cok yer varcanım büyüyen beşik asla alma derim ablam almıştı baya para bayıldı zamanında cope gitti resmen.Hic kullanışlı değil.ben kızıma 2 yaşında oda yaptım.2 yaşına kadar yatak odasında kaldı park yatak ve çekmece yeterli oldu.Şuan 5 yaşında beyaz bi odası var.4 kapaklı dolabı hatta yatağını özel yaptırdık.
bu kaynanalar sinir ediyor insanı biz yazın küs ayrıldık gelmeyecek doğuma bayramda da gidemeyeceğiz 13 saat uzaktalar çünkü.Kafam rahat hic arayıp sormuyoruz da
Canım ben gittim ebebek bostancıya karnımı gösterdim aldım sordum elinizde daha çok varmı diye çok yok dediler. Yani haftasonuna kalırmı bilmiyorum? Bana birde dergi alacaksınız bununla 8 tl dediler bende şaşırdım, sonra diğer kasiyer yok öyle bir şey yok almasanızda olur dedi yani 5 dk benim beynimi error verdirdiler neyse zaten benim dergi okumaya vaktimmi varAynısını benim koca da yapıyor ama bence de pc.den çıktı alsın daha iyi. El yazısı berbat çünkü. El yazısını okumak için yazı bilimcisi falan olmak gerek
Sağ ol tatlım
Bilgi verdiğin için sağ ol canım. Hafta sonu oraya da bakarım. Gitmişken şöyle bir kız kulesi mi yapsam
Canım bence şimdiden bakman gerek bebek odasına. Çünkü teslimatları uzun sürüyor. Bir de çok geziyorsun iyi bir şey, güzel bir şey almak için. Biz bir ay gezmiştik eşimle... Teslim etmeleri de bir ayı buluyor. Bir de mobilyaların kokusu oluyor haliyle, uzun süre havalandırmak gerekiyor... Şimdiden alın derim ben...
Ne kullaniyorsunuz kizlar siz bana dr.um gynofenol verdiKesinlikle katılıyorum
Valla biri suyu etkiler digeri keseye baski yapar ortasi yok hakikatenay hakkaten bi ortamız yok bizim eminim kabızlık da çok kötüdür ama ben hayatımda hemen hemen hiç kabız olmadım çooook nadir.. bi de demir hapıyla daha fena yaptı benineyse ki çocuğun suyunda eksilme falan olmadı
Herkese merhaba....Ben hep parca parca aliyorum canim. Gardrop ve alt degistirme unitesi ikea, besik normal bebik magazasindan sepet besik bi de sanayide montessori yer yatagi yaptiriyorum sonrasi icin o kdr. Butun bi cocuk odasi almadim yani
güzel fiyat vermişler... ikea dan dolap bende baktım ama karar veremedim. çok hafif bi malzeme gibi geldi. sen hangi modeli aldın?Valla nette bunu yapan ana mobilyacisi 1400 tl dedi yataga ben de ohee ohee dedim samsunda sanayide yaptiriyorum bi ustaya 800 tl ye. Gardrop ikeadan 270 tl, alt degistirme unitesi ikea 230 tl odayi uyguna kapatmaya calisiyorumzaten arabasidir giyimidir hep masraff
Geçmiş olsun.Kızlar çok kötüyüm öğlen 2 de sancılarım başladı. Doktora gittim serviks boyuna baktı 3.4 cm alt sınırda dedi.Proluton depot iğne vuruldm. Progestan fitil verdi.Akşamları atacaksın dedi.Nst sancı 45 çıktı. Eve geldim ağrı daha da arttı. Ben medikal park gittim.
herzamanki gibi memnuyetler değişkenlik gösteriyor sanırım. karar vermek çok zor olucak.ben şu montessori yatağımi bi arastiyim bakalım neler bulucamBen buyuyen besik aldim cope atilacak cinsten degil tatlim 90×190 yatak oluyor :) ozel uretim yaptirirsan 90×190lar bildigin normal genc odasi yatagi, ozel uretim olmayanlar da 80×180 yapiyorlar artik eskisi gibi kucuk kullanissiz yatak satmayan cok yer var80×180ide en az lise2 ye kadar kullanir rahat rahat kizsa daha da uzun sure kullaniyor yani.. buyudugunde olacagi yatak boyutuna gore tercih edilirse sorun yok
güzel fiyat vermişler... ikea dan dolap bende baktım ama karar veremedim. çok hafif bi malzeme gibi geldi. sen hangi modeli aldın?
Geçmiş olsun.
kötü düşünme ama doktorunla iletişimdi ol.
herzamanki gibi memnuyetler değişkenlik gösteriyor sanırım. karar vermek çok zor olucak.ben şu montessori yatağımi bi arastiyim bakalım neler bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?