bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sen özel yaptırdığın için kullanım kapasitesinden tam eminsin.. aslında çok mantıklı...fiyat araştırması yapıp..karar vericem artık tatlım.

Amin tesekkur ederim. Sanayide bi mobilyaciya yaptiriyorum 800 tl ye 80*140 yaptiriyorum ben. Nette montessoridesign var onlar 1400 e yapiyor.

sen özel yaptırdığın için kullanım kapasitesinden tam eminsin.. aslında çok mantıklı...fiyat araştırması yapıp..karar vericem artık tatlım.
Aynen canim kullanilan ahsabina kadar secince omrude saglamligi da garanti oluyor.. valla takim almis olmasaydim bide bir seferde ciksin istemeseydim cok tatli hayal gucune hitap eden tip odalar var aslinda onlara da bayiliyorum onlardan alirdm herhalde ikeada filan da var cadir vs yapiyorsun ozamana kadar da yatak odasinda park yatak tercih ederdim. Alirken dikkat etmek gerekiyor yalniz gecen hafta bagdat caddesindeki mothercareden parkyatak almis bir musteri urunden sikayet ediyordu saticiya siz cokme olmaz demistiniz ama coktu ortasi dedi hangi marka hangi urun iyice arastirmak lazim en az 3 yasa kadar kullandirmak icin aliniyor sonucta

Masallah canim cok guzel gelisimi.darisi bizlere.
Su burun olayi bend esime benzesin istemedim Allah tan cocuklar benim burnuma benzedi bakalim 3. Nasil olcak.

Insallah kuzummmmm insallah

Gecmis olsun canim.ne durumdasin suan? Iyicesindir umarim aklina kotuyu getirip uzme kendini insallah igneyle fitil iyi gelmistir. hernekadar 3.5 cm serviks boyu iyi deselerde 2.5 ve alti icin dusuk riski derler genelde sen endiselenip uzme kendini canim iyi olacaksin

Ben gidemedim ya tuh yarın kesin gitmem lazım o Zaman kalmayabilir

Masallah canim cok guzel gelisimi.darisi bizlere.
Su burun olayi bend esime benzesin istemedim Allah tan cocuklar benim burnuma benzedi bakalim 3. Nasil olcak.

yaa ne guzel sansliymis seninkiler ben bi yerde okumustum bebek tekme attiginda kime bakarsan ona benzer yaziyodu bende kolay bakiyim diye ekran resmine bile tek fotomu koydum acip acip baktim ama suan icin ise yaramadi gibi dogunca bakicaz artik

Kızlar az önce göğüsümden sıkınca biraz sıvı geldi sanırım sut daha önceden bilmediğim için. Normal mı bu durum ?
Sıkma canım erken doğum rahim kasılması olur hemşire uyardı beni kendiliğinden geliyo normal ama bol sütyen filan giyip rahat bırakmak gerekiyor

Sıkma canım erken doğum rahim kasılması olur hemşire uyardı beni kendiliğinden geliyo normal ama bol sütyen filan giyip rahat bırakmak gerekiyor
Yok bilerek sıkmadım canim bakıyordum çatlama falan var mı diye kremi kullanmaya ne Zaman başlasam diye. Zaten sütyen zor takıyorum dışarı cikarkenn evde göğüsler foraa

En guzeli sporcu sudyenleri o acidan esnedikce esniyorlar sıkmıyorlar ama ince kumas oldugu icin uclari disari cikarken pedle kapiyorum ben

Maşallah bebişine Can'ım bizimkinin sese tepkisi olmadı yada ben farketmedim ama özellikle tatlı birşey yiyince çok hareket ediyor doğsun onu yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…