bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah bebişine Can'ım bizimkinin sese tepkisi olmadı yada ben farketmedim ama özellikle tatlı birşey yiyince çok hareket ediyor doğsun onu yicem
Yaaa ben de ben de Normalde de severim ama buara bebek gordukce sevesim geliyor milletin cocuklarini mahallenin deli teyzesi gibiyim resmen
Buarada rahatsiz edici ses cikaran birseyler bul canim bak kesin tepki verecektir. Artik hareketler daha bilincliymis cunku demin arastirirken gordum bir doktor makalesinde bu benim saatin sesi adami irreti ediyor resmen alarmi normalde beklemeye alirim ama bunun2. Kez ditlamasina tahammul edemiyorum o derece yine de farkli birsey deneyimlemis oldum sayesinde

Herkese hayırlı geceler canlar
Bakıyorum hepiniz hazırlıkları tam gaz yapıyorsunuz ben daha üç beş kıyafet dışında hiç Bi şey almadım.
Eşimle bu gün sırf bu yüzden yedik birbirimizi. Allah korusun erken doğum olsa hiçbir hazirligimiz yok diyorum yoksa alırız 2 dk is diyor. Su alınacak bu alınacak diyorum niye biz onda mi yattık biz ona mi bindik biz onu mu giydik...bla bla bla
Her seye gereksiz ve pahalı diyor. Zaten annesi her fırsatta abartmayın çocuğun giydiği haram yediği helal çok bi şey almayın deyip duruyor o da ona uyuyor. Bugün sinir krizi geçirdim resmen. Ben bu adamla nasıl hazırlık yapacağım hiç bilmiyorum

Beni de listeye ekler misiniz
Sehir ankara yaş 27 ilk bebek sat 3.2.2016
Canım listeye mevhibe meyra arkadaşımız ekliyor kendisi ikiz hamile olduğu için artık ağırlaştı pek ugrasamiyor ama listeye eklenmesen bile çok önemli değil arkadaşlarımız yardımcı olurlar her konuda

Klasik kv hepsi bi arada alındığında maddi olarak fazla tutar bu da zorlar diye biz aylara böldük alınacakları. Malum doğum hastane ücreti derken sonrası da masraflı eşin 2 dk ödeye bilecekse hatırlat ona. Ya da annesi alıverecekse. Yaa şu kv laflarına sinir oluyorum bişi almazlar alana engel olurlar

Kızlar ankarada forum, anteres ve via tower e bebek magazalarında tanışma paketleri 5 tl ben bugün via Tower dan aldım . İlgilenen olursa kacırmasın derim

Bi şey almaz canım. Geçen telefonda ben ne aliyim bebeğe diyor. Ben ne diyeyim sen babaannesin 5tane çocuk dogurmussun daha bana soruyor ne alayım diye. Bi şey alınacaksa alayım yoksa para yardımı yapicam biraz diyor ağzının üstüne carpasim geldi.
Anlatamıyorum benim akilsiz kocama da. Geçen gün travel sistem bebek arabalarına baktık en aşağı 1000 lira bunlar para tuzağı ne gerek var diyor. Bir de hep anneannesi alır dayısı alır diyor sanki onlar almaya mecbur. Kendi anasına gelince bizimkilerin 6.torunu ne alacaklar diyor. Yemin ederim hayattan soguttular beni

Ayy benim kv de. Kendi annemler yeğenime bisiklet almış bana onu anlatıyor bende çocuklar ne kadar mutlu oluyor size de örnek olsun dedim daha bisiklete vakti var dedi dedim bisikletten öncede alınması gerekenler var dedim hele bi doğsun sevelim toruna alışalım dedi. Aldığımız kıyafetleri gösterdi eşim doğmadan ne kadar şey almışsınız dedi. Ayy madem kendin almıyon alana niye laf ediyon. Aynı ya türler hiç değişmiyor eşinde biraz annesinin yetişimi etkisinde galiba. Kendi anası babası bişi almazsa benim anam babam niye alsın.. İnsan gücünün de bi sınırı var arabayla bunu kolaylaştırmak varken. Eskiyle kıyaslanacak devir de değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…