bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bu markayı hiç duymamıştım bakıcam mutlaka saol canım.. çocuk marketten daha evvel hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi peki??

şimdi muhabbete orta yerinden dalıcam canım ama ne demek ya hele bi alışalım sevelim!!! doğunca da gösstermiceksin resmen böyle insanlara torun bu doğması mı lazım sevmen için

Bizimkiler eski de kalmış devir atlayamamış ne yazık ki. Valla canım şu son 1 aydır sinirlerim laçkalaştı. Çocuk içim de stres sıkıntıdan yaratığa falan benzeyecek herhalde diyorum. Şunlar için bebegimi üzmeyeyim diyorum ama yok olmuyor

yok canım uğraşmış çok da güzel yazmışsın diline sağlık.. valla öğleden sonra ilk defa baston düşündüm akşam geri travel sete karar verdim :)) bilmiyorum napıcam.. ama tavsiyeler iyi geliyo valla bunlara hep bakıyorum işte

şimdi muhabbete orta yerinden dalıcam canım ama ne demek ya hele bi alışalım sevelim!!! doğunca da gösstermiceksin resmen böyle insanlara torun bu doğması mı lazım sevmen için

Aslında onun demek istediği benim bu 3. Gebelik ama nasip olmadı. Birde hiç öyle huyları yoktur bir çöp almak gibi tam tersi soğutuyorlar ama anlatırken herşeyi onlar alır yapar anlayışlılar işte bazen geliyorlar insana da sabır denilen şey devreye giriyor eşimin klasik lafı boşver he de geç uygulaması tabi gelde sen boşver

@Ada ve deniz in de bu markaydı ama aynı modell miydi hatırlamıyorum

Vallahi canım eşin annesini dinlemiyorsa sana arka çıkıyorsa he de geç hiç takma. Benim ki annesinin ağzıyla konuştuğu için ben annesinin dedik lerin he deyip geçemiyorum.

Misal geçen niye özel hastaneye gidiyorsun devlet hastaneleri daha iyi ne gerek var dedi. Bende sn istanbul da devlet hastanelerinin durumunu bilmiyorsun anne insan gibi davranmıyorlar hiç dedim amannn ne olacak temelli kalmayacaksin ya doğurup çıkacan diyor. Her seyi paraya vuruyor kadın çıldırıyorum bende

Değişmiyorlar be canım valla yaptığın stresle kalıyorsun. Hadi kv yi geçte eşini biraz level atlatmaya bak.

peki senin ailen eşinin bu kadar canını sıksa kalbini kırsa allahaşkına boşverebilir mi ya yani robot muyuz biz de!! bak geçen gün eşimin ablası o kadar kırmıştı beni üzerine aynı gün oğluyla kavga etmişti çocuk bize gelmişti şimdi de kızı aradı bugün eşimi dayı size gelicem yarın diye.. herşey çok güzzel akşam menüsünü bile düşündüm falan sonra bi daha aradı yok biz bi yere yemeğe davetliymişiz daha sonra geliyim!! ne şimdi bu hem kırılan taraf biziz bi de kendilerini naza çekiyolar sanki!! eşim de saçma sapan yalvarmıyo mu gel işte kızım bilmem ne!! yaaaa sabır

Allahhh ilk defa bu kadar salladın arkasından tam da bunu okumus yanidu bakalım blki bi değişiklik olur belki seninkinde bundan snra
yok şimdi allah için çok daha fena gömdüklerim vardı kendisini :))) bu akşam alışveriş merkezinde bi kere daha laf soktu tabii ben sürprizleri severim ama kendm yapmam dedi ayyyynen öyle hayatım dedim!!! aaaaa yüzzsüz mü neeee

ay zaten memeni tutan bi insana sevgiyle yaklaşman imkansız şekerim bırakır mısınız anneciğim memişimi denmez ki o lohusalık siniriyle kovalanır

Para bizimkilerin de püf noktası. Eşim normalde ailesine düşkün bi tip idi ama asker de eşimi yalnız bıraktılar maddi olarak.
Düğün zamanı da aynısını yaptılar benim, ev alacağız dedik almayalım diye uğraştılar benim babam çekiverdi kredi eşimde bu olanlardan sonra ailesini savunamıyor.
Ailemi boşver ben varım diyor belki o zor zamanları yaşamasak şimdi ailesinin etkisinde kalırdı.
Kendi aileme borcumuz var evden dolayı ama annem yine de bebeğin herşeyini alın bize olan borcunuzdan düşün diyor biz kabul etmiyoruz kv ler bişi almazken niye benim ailem alsın.
Ayrıca gerçekten İstanbul da hastanelerin hali malum sakın boşver o kadını. Hem doğum stresi hemde o an ki psikolojiyle zor doğur çık olmuyor.
Ben diyorum mesela İstanbul değil bolu da olsam kesin devlette doğururum ama istanbulda zor hele ki yakında olan devlette çok zor

Değişmiyorlar be canım valla yaptığın stresle kalıyorsun. Hadi kv yi geçte eşini biraz level atlatmaya bak.
Aynen değişmiyorlar canım. Kocamın da level atlamış hali bu. Kadın parayi çok seviyor çocukları da çekirdekten öyle yetiştirmiş ne kadar değişebilir ki 30undan sonra

canım allah korusun şimdi nasılsın bilmiyorum ama umarım geçmiştir sancıların

Bu eşlerin ailelerini parayla mı veriyorlar arkadaş
Ayy bugün kendimi çok sinirli hissediyorum yata yata galiba. Ebrarın kv ve eşine seninde görümcene he tabi benim kv ve görümceme komple dalasım var

Aynen değişmiyorlar canım. Kocamın da level atlamış hali bu. Kadın parayi çok seviyor çocukları da çekirdekten öyle yetiştirmiş ne kadar değişebilir ki 30undan sonra

O kötü ya. Para tamam devir idare devri yeri geldi bizde çok yaptık hesabı kitabı ama para denilen şey gidiyor. Gençlikte gidiyor. Yeri gelince de harcayacaksın hele ki bi can geliyor dünyaya sana muhtaç

Ahh senin esin iyilikten anlamış canım. Benim kvlerin düğünde zerre katkısı yok her şeye benim,ailem koşturdu her şeyin ucundan ailem tuttu ama adam iyilikten anlamayinca ne yaparsan yap. Kendi ailesi yapmadikca kiymetleniyor.

Devlet hastanesine de ilk Bebegimin kalbi durduğun da emin olmak için gitmiştik kanuni ye bi daha önünden geçirmedim Allah kimseyi düşürmesin oraya

allah allah benimki çok hareketli normalde ama biraz gamsız mı olucak ki acep?? hiç öyle sese mese tepki vermedi şimdiye dek ya da ben farketmedim :)) sadece bi kez ablamların binanın önünde silindir iş makinesi çalışıyodu deprem etkisi yaratıyo o mübarek de malum.. hay ben sizin yapacağınız işi der gibi sert bi döndü arkasını bizim paşa o kadar

Senin eşin kayınvalidenin kafasında yetiştiğinden dolayı yapılan yardımları kendisinden para çıkmadığı için kar olarak görmüş iyilik olarak değil anladığım kadarıyla.. Onunda işine gelmiş gibi kendi ailesinden para çıkmaması. Yoksa kolay kolay bi insan ailesi tarafından ortada bırakılmayı kaldıramaz. Diyorum ya belki eşim farkına varmasa aynı tablo bizde olacaktı. Eşinde değişir inşallah..

Ahh canım ya o yakın dediğim yer kanuni. O kadar büyük o kadar imkan olup o kadar mı berbat bi yer olur. Bizi de oraya göndermişlerdi özel müdahele etmediği için Allah kimseyi düşürmesin. Düşeni de İyi doktorlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…