bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim pazartesi aşı için gittim sağlık ocağına rutin tahlilleri yapalım dedi ebe yaptırmaz olaydım kolestrol yüksek cıktı karaciğerde yağlanma çıktı kansızlık almış başını gitmiş bide b12 vitamini eksikliği var haa bide idrar yolları enfeksiyonu hala devam ediyor o kadar ilaç içtim en can alıcısı şeker yüklemem de tokluk yüksek çıktı daha kaldımı bilmiyorum ebe diğerlerinin üstüne çok düşme ama kansızlıkla şeker mühim dedi moralim bozuldu o stresle tansiyonum da 8 4 e düştü

heehhh işte duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynen bu durumu yaşamıştım

selam canım geçmiş olsun..daha geçen gün bi yerde görmüştüm kolesterol niye bilmiyorum hamilelikte yükseliyomuş bu gerçek değerleri göstermz diyodu

Ama biz iyi kaynanalar olcaz gelinlerimizi damatlarimizi cocuklarimizdan ayirmiycaz

neeeeyyyyyyyyy eee bu hipokrat yemini etmiş muhterrem zat ne demeye söylemedi bunu bana!! teee allaaam ya biz de habire demir ilacı değiştirp günahını alıyoruz hapların
hahaha senin ihtiyacın vardır da ondan yazmıstır canım sana Toz magnezyum mu kullanıyorsun suya katıp ıcılenden?

selam canım geçmiş olsun..daha geçen gün bi yerde görmüştüm kolesterol niye bilmiyorum hamilelikte yükseliyomuş bu gerçek değerleri göstermz diyodu
ne bileyim canım stres oldum herşeyde bir sorun var zaten halsizim bayadır işe zor geliyorum otur kalk heryerim ağrıyo bunlardanmış demek korkuyorum oğlam 1 ay erken doğdu bundada öyle olmasın diye dua ediyorum herhangi bir sağlık sorunu yaşamadık ama çok telaşlandık aynı stresleri yaşamak istemiyorum

Valla hakikaten ben alıyım akşama ilk iş eczaneden almak olsun hatta Doktoruma da emrivaki yapıım ben buna baslıcam sizinkini begenmedim diyeyim hıh
Canım bak ben kabızlık diye gyno felon sanol u doktorum buıraktırdı. Kan ve demir ilaçları kabız yapıyormuş devit 3 ve magnezyum bağırsakları hareketlendiriyor. Bu 3. Yazışım doktorunuza sorun isterseniz. because of you

kızlar ya size bişey danışıcam... şimdi annemler normalde ekim 15 gibi geliceklerdi ama küçük abimin ve eşimin yoğun ısrarları sonucu ve tabii kurbanı da orda keselim madem diyerekten bayramda gelmeye karar verdiler.. şimdiiiii sorum şu eşim diyo ki mersinin ilçelerinde ev tutalım hani kalabalık olucaz ya o yüzden pek otel pansiyon düşünmedik.. işte bi kaç günlük öyle tatil yapalım diyo da bana da tam çocuk öncesi çok masraf olur gibi geliyo bi de mersin bize daha uzak.. yumurtalık aklıma geldi sanki Ikra meyra nın kayınvalidesi orda yaşıyodu.. oraları bileniniz var mı orda seçenekler nasıl??

Çok cesitlri var cnm.arastrdm baya da artık alışverişe gittigmz mağazada karşımıza çıkanlar arasnda karar vercm galiba.hepsini bi yerden almak istiyrz nasipse.
canım sen yatağını almış mıydın bebişin?? ben park yatak aldım ev tipi ana kucağı onun aparatıydı.. kullanan yorumları da çok olumluydu nette.. o titreşim özelliği sayesinde bebiş süper gaz atıyomuş

haklısın canım insan hamilelikte daha da stres oluyo zaten bebişe de zararı var mıdır diye.. benim de dün kan ve idrar ayrıntılı tahlillerim yapıldı kimbilir bende neler çıktı :/

şöyle ki canım ilacın yan etkilerinde hem kabızlık hem ishal var..yani demek ki bünyeden bünyeye değişiyo naptığı ishal yaptığı çok kişi de var

Bu modeli de biliyrm cnm o kadar çok baktım ki.ürün incelemesini izlememstm ama güzel kullanislyms.ama bi de su var ki fiyatı fazla geldi o kadar verirsem salıncak tarzında olanlrdan istiyrm ben.ucuz olmasa da salincaklilari daha çok begeniyrm açıkçası.bu Sabah bi model gördüm.ürün incelemesi yok ama alışveriş yapmayı düşünüyor magazada vardır belki.o marka baby2go markasını satiolar Die biliyrm.o yoksa da istedgm model salincak tarzı onunda resmini ekliim.300 den fazla vermeyi açıkçası istemiyrm çok fazla bence ama o gün eşim gidip 600 lük model bile alablr şaşırmam Sonra bana kızar birsürü masraf yaptrdn Die en son yatak odasını değiştirmek için mobilyaciya gittik ilk gördüğü yerden bütün evi değiştirdi.hâlâ arada bana söylenir boşuna masrafa soktun beni die

Eklentiler

• Screenshot_20160819-105518.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20160819-141412.webp
    7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Canim bence sizin aldiginiz fiyat gayet iyi, hem tam istedigin gibi yaptirmissin hem de dolabin 4 kapakli, guzel gunlerde kullansin yavrucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…