bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim ilacımda buydu canım demekki herkese etkisi farklı..

Canlar benim oğluşumun başı sol kasikta sırtını sol yanıma dayamış ayakları da sağ yanıma uzatmış en son pozisyonu buydu. Şimdi soracağım su ki hep sağdan tekmeliyor Acaba artık içerde pozisyon değiştirmiyor mu? Doğuma kadar hep aynı pozisyonda mi duruyorlar merak ettim?

bu arada arkadaslar yarın eminönüne gidicem
orada bir pasaj varmış bebek kıyafetleri çok uygunmuş

şimdi ben bebeğime neler alıyım bana lütfen yardımcı olun.

ilk bebegim ve yanımızda tecrübeli biri de olmıcak . gereksiz bişiler almak istemiyorum

annem bir sürü şey aldı ama böle büyük onlar.

şimdi elimdekileri sölim size. 2 tane hastane çıkışımız var. 2 tane minik pijama altı var o kdar. çorap patik ve bir sürü şapkası var.

yenidoğdugunda giydirebilceğim neler almalıyım. ve kaçar adet olmalı.

Kızlar Takvimimde 75 yazıyor 30 yazınca heyecanlı günler başlıcak içim bi tuhaf oluyor düşündükçe. Hem heyecanlı hem mutlu hem endişeli bi bekleyiş...
İçimizde hissettiğimiz bebişler bizden ayrılcak kucağımıza alıp öpüp koklıcaz. İlkokula kadar kendilerini bize muhtaç hissedecekler hep yanlarında olmamız gerecek ergenlik çağında büyüdük her şeyi biliriz dicekler ama biz yine peşlerinden takip edip koşacağız üniversite çağında belki aşık olacaklar belki başka şehirde okuyacaklar ama yine bi elimiz üstlerinde olacak sonra evlenecekler yuva kurup evden uçacaklar arkalarından dua edicez... İşte ozamanlar içimizde kıpır kıpır hareket ettiklerini elimizi karnımıza koyup onları dinlediğimiz günleri anımsayıp iki damla yaş akıtcaz...
Şuan en yakınları biziz bizim en yakınlarımızda onlar...
Ben niye bukadar ağlak oldum bugün doğumu düşünürken evlendirip çoluk çocuk sahibi koca adam yaptım

Canım nasıl ki her birimiz annemizden ailemizden kopup yuvamizi kurmussak onlar da aynı öyle olacak. Bize gelin getirecekler bizi kaynana yapacaklar Rabbim sağlık sıhhat versin de inşallah bu günleri gördüğümüz gibi o günleri de mutlulukla sağlıkla görelim. Eminim her anın farklı bir tadı vardır.

Magnezyum zaten tek basina ishal sebebi bana vermislerdi hemoroid ameliyati oldugum donem tuvalet ariyordum.kostur kostur

Magnezyum zaten tek basina ishal sebebi bana vermislerdi hemoroid ameliyati oldugum donem tuvalet ariyordum.kostur kostur
neeeeyyyyyyyyy eee bu hipokrat yemini etmiş muhterrem zat ne demeye söylemedi bunu bana!! teee allaaam ya biz de habire demir ilacı değiştirp günahını alıyoruz hapların

O söylediklerini bende biliyorum ama doğumu düşününce benden kopacak psikolojisi yukardakileri düşündürdü bana kademe kademe ayrılcaz diye. Birde bugün ağlama modundayım sanırım ondan

because of you o sorunsal bende de var direk mesaneye bi tekme koşarak wc ye yetişme çabası:) herşey güllük gülüstanlıkken tekmeden sonra çişten gözümde yıldızlar dönüyo.
ya bi de 2-3 gündür şey başladı bende gidiyorum tuvalete bikaç damla yapıyorum eee bitti!!! ben alışık diilim ki ben oturdum mu niagara şelalesi gibiyimdir ayıptır söylemesi böbreklrim iyidir yani kolunu bacağını mı sokuyo dersin münasip bi yerlere

Titreşim özelliği var canım sallama pozisyonuna getirip ayağımda sallıyorsun kendi kendine sallananlardan değil.belki daha iyileri vardır Can'ım araştır istersen

Çok cesitlri var cnm.arastrdm baya da artık alışverişe gittigmz mağazada karşımıza çıkanlar arasnda karar vercm galiba.hepsini bi yerden almak istiyrz nasipse.

çok tatlıymış bu. hangi siteden bunlar? yirimmm ^.^

zaten gynoferon o kadar ishal yapmıyo sanırım ama gyno ferro sanol feciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…