bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım o demir hapı ishal ilişkisini sorgulayan sen miydin?? açılın ben ishalim öyleyse şimdi şöyle ki gyno ferro sanol kullanıyodum ilk olarak tam ishal yaptı beni saolsun.. haa suyumu 3 lt içtiğim müddetçe bebişin suyunda azalma oldu mu?? hayır yani tehlikeli boyutlarda ishal diil.. ben yine de son randevuda değiştirmesini istedim dr dan o da gynoferon verdi işte bu bonibona benziyo dedikleri pembe hap.. ishalim geçti mi peki hayır yine ishalim ama bence bu magnezyum da çok masum diil bu konuda

Oyyy ne kadar tatlı bir şey bu. Nerden aldın canım bunu?

Aynen yaaa

instagram butiğinden canım
benim bildiğim 3 butik vardı.
babykids_ithal, bebemodausa, usamarkabebe.
carter's ürünleri satılıyor.
bir gözat istersen
ben babykids'ten aldım.

Hmmm ben instagram kullanmıyorum yaaa Olmazsa sırf bu yüzden hesap açarım :)

aynen cnm banada ince geldiği için sordum bu aldığın tulumun içi tüylümü korurmu bebişleri benim kız ama bu modeli beğendim bi tek

Cıks tüylü degil :) kafanın içi tüylü gerisi bildigin polarimsi bi kumaş. Hafif ince yani. Bende kafanın içi gibidir. Kısın üst kat olarak giyip cıkarırım diyodum ama ııhh üstüne bi montumsu bişi lazım. Yani dış giyim için kışın kullanırım diyosan yemez :)

anladım cnmm tahmin ettiğim gibi ama montun içine iyi olur fiyatlar çok iyi cartersin dün mağazasına gittim daha kışlıklar tek tük ve fiyatlar 2 katı

benm de elimi ayağımı o mu şişirdi ki acaba.. parmağma alyansım olmuyor ayağım da 1 numara büyüdü

BENDE GYNO FERRO SANOL kullanıyorum bu ilaç kabızlık yapmıyor . beni de ishal yapıyor.

O gynofenol beni kabız yaptı diyr doktorum kesti. Magnezyum ve devit3 ishal yapabilir çünkü doktorum ishal demedi ama bağırsak hareketlerini düzenler demişti. Ben normal yapabildiğime şükrediyorum gerçi kabız olmamak için hergün hoşaf rezene ne iyi gelirse tüketiyorum.

benım ilacım bu arkadaslar gayette memnunum.

kabızlık yapmıyor. ishal yapıyor ama şöyle sürekli sıkışıp wc gitmiyorum açıkcası.

wc gitmeme yakın biraz karnıma agrı giriyor 5-10 dk sonra wc gidiyorum ishal olmuşum wc gittikçe ishalsin öyle hasta olmuş gibi değil. yani bende öyle etki oldu açıkcası

Eklentiler

• 1zlrm0m.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…