bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
zaten gynoferon o kadar ishal yapmıyo sanırım ama gyno ferro sanol feciiii

Kızlar ayıptır sorması bu ishal vs.durumda diskinzn rengi koyu dimi Yani ben son kontrolmdn sonra ilaçları içmeye basldktn sonra renkte baya koyulasma oldu da.vitamin desteği de arttı kalsiyuma da yeni basladm.ondandr dimi.sizin nasil

Yok canim samsundayim. Cogunu internetten hallettim sayilir
Hadi yaaa ben de samsundayim:))) kirazlikta gezmedigim yer kalmadi, lovelet, bebisko bebe hepsine baktim, en makul bebisko bebe geldi bana. Yarin ya da 2 gun icinde falan yeni kampanya baslayacakmis canim, bilgin olsun.

Aynen bende öyle okudum çok güzel yorumlr da ondan kesin almak istyrm İnşallah.
Besikte henüz almadık.hepsini birlkte alcaz işte nasipse.ahşap normal besiklrdn istiyrm cnm 60*120 lik.sallanan özelliği de olsun da nolur noolmaz diyrm.ana kucağını da salıncak tarzında istiyrm ama sanki daha uzun kullanablrmsm gibi gelio.bilmiyrm işte bakalım.o modeller daha aklıma yatıp diyeym

Canim demir hapi diskinin rengini koyu yesil gibi yapiyo, gynoferon kullandigim surece hep öyle benim.

Hadi yaaa ben de samsundayim:))) kirazlikta gezmedigim yer kalmadi, lovelet, bebisko bebe hepsine baktim, en makul bebisko bebe geldi bana. Yarin ya da 2 gun icinde falan yeni kampanya baslayacakmis canim, bilgin olsun.
Ay ne guzel samsundakiler cogaliyor bizim A Antihindistancevizi de samsunda :) hangi hastaneye gidiyorsun sen canim?
Ben mobilya icin lovelette bi kac yere baktim hep ucuk meblaglar o yuzden komple bi oda almaktan vazgectim parca parca cozuyorum canim.

Kızlar bugun hıc halım yok gece mıde agrısıyla uyudum sabah da ishal ve kusmayla kalktım ishal fena napıcam ben

@Antihindistancevizi[/USER] de samsunda :) hangi hastaneye gidiyorsun sen canim?
Ben mobilya icin lovelette bi kac yere baktim hep ucuk meblaglar o yuzden komple bi oda almaktan vazgectim parca parca cozuyorum canim.[/QUOTE]
Canim ben buyuk anadolu Bulent Surucu ye gidiyorum, siz kime gidiyosunuz?

İnstagramdan aldım rubycim
Babykids_ ithal butiğin adı.
Onun dışında carter's satan bebemodausa ve usamarkabebe de var :)

teşekkür ederim. ben onları takip ediyormuşum zaten. :):) yine buradan öğrenmiştim. doğsun bebiş kışa hemen alıcam çok tatlılar.

Canım bende şimdi beyaz gardırop mobilyacıya özel yaptırıyorum. Genç odasına göre çizim yaptık eşimle. En üst kışlık yazlık elbiseler için dolap onun altı askılı elbiselik onun altı 3 kat raf en.alta iç çamaşırı ve çoraplar için çekmece. Gardırop iki kapaklı olacak bir taraf kızın bir taraf Oğluşun. Lisede bile rahat kullanabilecekleri gibi ayarladık. Şimdi kız babasının genç yatağına yatacak oğluş ablasının beşik yatağına pembe ama olsun. 2 _ 3 yıl sonra ikisinide bazalı beyaz tekli yatak almayı planlıyoruz.daha uygun fiyat olcak sanki.

Oh super yapmissiniz cok akillica olmus valla canim

Ben buyuk anadolu Bulent Surucu ye gidiyorum, siz?

evet çok koyu ve kokusu ayıptır söylemesi çok kötü

Ohhh kizlar masallah muhabbetuniz bol oldunbende sizi takip ediyom sessizden .bide bisey sorucam kizlar esim pazartesi sali istanbulda olacak avrupa yakasinda bebege biseyler aliriz diyo tavsiye edebileceginiz bebek magazalari var mi yazarsaniz mutlu olurum canlar

Evet 400 biraz çok bence de, o yüzden indirim bekliyorum Baktım inmiyor o zaman yine buna benzeyen başka model bakarım heralde.. Baby2go olan güzelmiş bi inceleyeyim onu detaylı :) salıncaklar daha uzun süre kullanılıyomuş ama bana yatar pozisyonda sallanan bişey lazım çünkü beşiğimiz sallanmıyor.. Gerekirse ilk aylar onda sallayıp uyutabileceğim bişey bakıyorum.. Alınca paylaş da fikir olsun tatlım

singer canım yanı tam olarak sana sayı veremem ama naçizane tavsiyelerim olur ..5 tane iç zıbın ,penye ağız mendili ,Bebek havlusu,penye battaniyen vardır hastane çıkışının içinde o yüzden kalın battaniye 2 tane iyi olur ,,penye battaniye yoksa 2 tane de iyi olur,yelek örüyordurr etrafındakiler belki penye yelek 2 tane olabilir ..çorap patik var diyorsun fazla alma zaten hemen büyüyor ayakları ..ayaksız ikili takımlardan alabilirsin 4-5 tane filan ayaksız olması uzun süre kullanmayı sağlıyor bence ..çıtçıtlı badiler olabilir ama sıfır koldan ziyade kısa ve uzun kollu tercih et ne de olsa kış bebekleri ..kendi ihtiyaçların ne durumda bilmiyorum ama gecelik pijama takımı çorap iç çamaşırı emzirme Atlet sütyeni ,ped,hasta bezi,el havlusu ,göğüs pedi vs.bunalr seni bayagı idare eder hem hastane de hem evde ..aklıma geldikçe ekllerim arkadaşlarda ekler birşeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…