bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
32+0 mı 32+6 mı çok kafam karıştı 32+0 ise Bayram'ın ilk günü oluyor bayram bitimi alsam olurmu ki

benim şirkette özlük işinden aldığım bilgiye göre 32 . hafta doldurulduğunda izine ayrılma hakkına sahip oluyorsun. bende 32+0 zannediyordum ama 1 haftanın dolması gerekiyormuş :/

ya ağlama okadar üzülürümm paylaştım diye silsem mi acaba çok mu korkunç oldu

hikaye çok değişik geldi suan
ben zaten normal doğuramam gibi gorunuyo çünkü kan sulandirici igne kullaniyorum.. bakalım hayırlısı hanımlar..
Bu süreç güzelliklerle sonuçlansin hepimiz için insallah

Offf yaaaa zaten bugün hep ağlakım birde bu hikaye tuz biber oldu

Keşke hikayenin başına @because of you okuma tehlikeli yazsaydın. Kesin krize girecek korku krizi
Ayy ben aglamadimm cunku gozlerim fal tasi gibi acilmis bakakaldim. "Kahrolsun bazi seyler"

aynen bende halka filmindeki çocuk gibi gözlerimi açmış ekranda yazıyı okudum. dizi gibi valla, tırsttımmı hayır :) hala kararım baki. bu sebeple korku filmlerine devam

Kiiiiz aglamayinnn zaman azaldikca musluklari aciyonuz ama yapmayin dugun bayram ne guzel zaman azalsinnn

aynen ben olur olmaz herşeye ağlıyorum artık. iş yerinden bir arkadaşım vardı hamilelik süreci çok kötü geçti erkenden işten ayrılmak zorunda kalmıştı. bugün bebişyle iş yerine ziyarete geldi ay bebeğii gördüm şıp şıp ağlıyorum. insanlarda şaşırdı :) ama onlar Allahn mucizesi naasıl ağlamam bu analar neler çekiyoda gık demiyo vallla Allah bizde nasip eetsin inş güzel bir şekilde sağsalim kavuşalım yavrularımıza

Yaaa yerim.sizi ama aglamayin ben hamileyken ökuze baglarim aglamam ama normal zaman da esim böh dese aglarim metanetliyim hamilelikte biraz ben ilk zamsnlar cok agladim bide kanamam olunca simdi okuz gibiyim

Yaaa yerim.sizi ama aglamayin ben hamileyken ökuze baglarim aglamam ama normal zaman da esim böh dese aglarim metanetliyim hamilelikte biraz ben ilk zamsnlar cok agladim bide kanamam olunca simdi okuz gibiyim

kızzz öküz deme kendine güldürdün beni alemsin maşallah maşallah iyidir sağlam olmak :)

bende ilk zamanlar çok fenaydim...
her şeye agliyodum... Şimdi hiç valla...
demekki ilk zamanlarda hormonlarım daha aktifmis benimde

ahahahah. bende ilk 3.ayda kustuğum zamanlar hep dondurma yerdim iyi gelirdi bir yandanda haber izlerdim ve ağlardım. hem yalayıp hem ağlayan beni gören eşim mala bağlamıştı o dönem. o kadar ağladım ki başta şimdi pek bir şey yok ketum oldum iyice

Ya bende ilk zamanlar sinirliydim şimdi hem sinirli hem ağlak birde alınganım ki onu hiç sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…