bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ben daha rüyamda hiç bebek falan görmedim. dün gördüğüm rüyada eşime bir şey içirmişler böyle aptal saptal konuşuyordu, bana seni terkediyorum falan diyordu bende böyle bir osmanlı tokadı falan için tam geriliyordum sonra şimşek falan çaktı, yağmur bastırdı gerçeğe döndük. baktım ohhh kocam yanımda sonra dedim aman be terkederse terketsin yat aşşağı uyu. nasıl bir insan olduk biz ya, hamilelik ne enteresan bir şeymiş. ^.^

Benimki de oyle olacakmis gibi gunduz tık yok gece cosuyoruz napalim saglikli olsun da ben de ona uyarim bir muddet yavas yavas kaydirmaya calisirim uyku saatlerini minnosumun

Hahaha görümcelerin eltilerin hakkını da yemeyelim şimdi onlara takan da var :)) şaka bi yana da eşin babasına çekmediyse sorun yok :)) napıcaksın herkes o kadar düşünceli olmuyo

valla bende kayinvalideye takik olanlardanim sagolsun geliyo isimi yemegimi yapiyo hakkini odeyemem ama hic aldigini ettigini anlatmiyo. aksamlari ogluna gosteriyomus oda gelip bana anlatiyo artik dayanamadim annen beni adam yerine koymuyo mu ben ona annemin aldiklarini bizim aldiklarimizi anlatiyorum o sadece dinliyo bende sunu aldim niye demiyo dedim eksikleri varmis tamamlayip getircekmis diyo ben getirip getirmemesinde degilim ama anlatmiyo ya sunu aldim demiyo ama aksam ogluna anlatip gosteriyomus esyalari getirdiginde nasi davranirim bilemiyorum

Ay ben de hamilelikte daha bi düştüm benimkine o benim ilk bebeeem aaahh şimdi yanımda olaydı kafasına vura vura severdim :)))

Anaaa o da değişik bi fantastik deli :))) niye anlatmıyo ki acep sana

Kızlar beyaz tv de selin karacehemnem vardı telefona bağlananların anlattıkları çok kötü yaaa. Şaşırıyorum dünya ne ara bu hale geldi kıyamet yaklaşıyor

Hahaha görümcelerin eltilerin hakkını da yemeyelim şimdi onlara takan da var :)) şaka bi yana da eşin babasına çekmediyse sorun yok :)) napıcaksın herkes o kadar düşünceli olmuyo

çok şükür eşim hiç birine benzemiyor :) babası çok değişik. bir tipi benzemiş. pambık gibi çocuk o adama benzeseydi mındar olur du mındar evet elti ve görümce bende de var ama çok şükür etkisiz elemanlar.

Benimkiler cok tahakkumcu ve degisken olmasalar aslinda bir sorunum yok diycem.
Maddi anlamda yardimci oluyorlar bize Allah razi olsun o konuda elestiremem ama yardim ettikten sonra guc sahibi ilan ediyorlar kendilerini her isimize karismaya basliyorlar bunu ben degil esim de boyle goruyor ustelik mesela bebek olunca ev soguk sizin deyip pimapenlerimizi degistirdiler ama renklerinden sekline kadar onlar secti perdelerime bile uymadi dogramalar yarisi acikta kaldi pimapenler yapilirken bebek odasinin hangi oda olacagina da onlar karar verdi itiraz edecek olunca da ters ters bakiyorlar ya da asagilayan sekilde dalga geciyorlar insan korkuyor.. bebek odasina yardim ettiler ardindan hangi haliyi almaliyiz diye haliyi filan secip buraya bak diye gonderiyorlar o sira istanbulda degillerdi istanbulda olsalar kolumdan tutup aldirtirdi.. velev ki perde icin de ayni sey oldu istabuldaydi 20kere aradi perdeci icin en sonunda gittik dedigi duka na 3 cesit perde vardi zaten belki ben istemiorum perde aralari olsa keske diyor insan ben telefonu esim varken esime vermeye basladim radyasyon almasin diye bebis.. gecen kv. Esimi aramisti park ediyordu bana egzos altinda bekleme iceri gir dedi ben uzaklastim esim teli acmayinca benim teli aramis benim tel de esimde o da sinirlenmis ne israrci kadin diyip yuzune kapamis.. acikladik durumu ilker kapamis dedik dusun durumdan haberim bile yok... gecen arayacak oldum kendisini benim yuzume kapatti teli yani bazan durumlari izah etmeye calismaktan ulasamadiginda arama 100 kere demekten ya da israr etme kiramiyoruz mevbur kaliyoruz demekten ne istedigimizi dillendirmeye calismaktan bikkinti geliyor surekli de icice olunca bu izah etme olayi oldukca sık tekrarliyor.. bu son 2 aydir yasadigim kaygi ve mutsuz ruh halime de enbuyuk etken olabilir diye dusunuyorum artik hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:

şundan dolayı öyle yapıyor olabilirmi ek başka ihtiyaç olurda ek maliyet olur diye. belkide öyle değildir tabi ama tanımadığım için aklıma ilk gelen o oldu. hani gelin alınca bazı kv ler hiç sormaz ne alınacak ne yapılacak diye hemen gider kendileri gönlünce alır geline verirler. sonuç hüsran tabi. dedim öyle olabilirmi acep. neyse belki sürpriz olsun diye düşünmüştür iyi yönden bakalım ^.^ en azından bir şeyle ralıyormuş oda güzel.

tam bir kaos. böyle olacaksa da hiç olmasın diyor insan vallahi. en gıcık olduğum şey, anladık parayı veriyorsunda zevkinide yaşayacak kullanacak olanlara bırak e bir zahmet. yaptıkların güzelde durum böyle olunca ne işe yarıyorki, her şey boşa gidiyor. valla hepsi ayrı bir değişik. çocuk gibi sürekli açıklama açıklama bik bik. biz miyiz olgun görmüş ve geçirmiş onlar mı genç yetişkin bilemedim doğrusu ^.^

Kuzu bi gün senle bi kahve içek ya :) dün aynı bölgelerdeymişik bende şaşkın civarinda geziniyordum :)

canim aldigida hep kiyafet tarzi alt acma ortusu falan gecen esime bebek cantasi alcaktimda hilalin begendigi varsa diye almadim demis zibindi hastane cikisiydi o tarz aliyo sanirim bizde haftasonu bebek odasi alcaz valla inat ettom bende ona soylemiycem dedim cunku arkadan almayi seviyo nisanliykende arkamdan elbise ayakkabi canta alirdi ya tarzim degil diye giymedim ya bedeni olmadi bu da o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…