- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.701
Heeee cansın!!! açın birbirinize kutularınızı benim kutu kalıcek öyle sımsıkı kapalı kesin yarıcaklar beniCansın
günaydın herkese biz de bugün tam 29.haftamıza girdik @yaseminkaraallahım rüyamda envai çeşit bebek görmekten fenalık geldi bi gerçeği geleydi artık bi görmediğim siyahi çocuk kaldı o da hoş olmaz kanımca tamam eşim esmer ama o kadar diil yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir allah muhafaza
Benimki de oyle olacakmis gibiGünaydın canım. Benim cimcime de geceleri uyutmazdı beni, sabaha kadar tepikler dururudu. Doğduktan sonra da inan aynı oluyorlar 1sene uğraştım kızımın uykusuyla. Hoş hala da pek sevmez uykuyu, uyumamak için elinden geleni yapar
Sevmez olur mu hiç, o baba kurumunun ciddiyetinin farkında bi yavrucak demekki, saygılı sevgili olcak demekki :))Hahha bizim ki babasi dokundugu anda saygi durusuna geciyor asla tekme hareket yok. Sevmicek galiba babasini
Hahaha görümcelerin eltilerin hakkını da yemeyelim şimdi onlara takan da var :)) şaka bi yana da eşin babasına çekmediyse sorun yok :)) napıcaksın herkes o kadar düşünceli olmuyokızlar aklıma bir şey takılıyor, yine hamile psikolojisine bağlıyorum ben bunu. bu aileler torun gelecek maddi anlamda pek destek olmuyorlar, ne kadar rahatlar ya. insan bir sorar herkes durumu neye yetiyorsa onu alır dimi ama? bize eşimin ailesi hala ev verecek attılar bizi kiralara bir yandan da onunla uğraşıyoruz, ek olarak bebek masrafı, düğün borçları zaten yeni bitti. kv dem kadıncağız emekli maaşı ile az da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyor taksit taksitte olsa ama kayın peder öyle rahat ki sanki uzaydan gelmiş. kendi annem zaten bizi babasız büyüttü kadın tek başına elinden geleni yapmaya çalışıyor. bu adamlar ne kadar rahat ya. Allah kv sabır versin nasıl çekmiş bu adamı bilmiyorum! takmayayım takmayayım diyorum ama insna bir şey yapmasada sorar bari ya ne aldınız ne ettiniz, nasıl gidiyor. yoook adamın fıtratında yok. kızlar siz bazılarınız kv taktınız bende kayınpedere.ille birine takılıyor işte.
kızlar aklıma bir şey takılıyor, yine hamile psikolojisine bağlıyorum ben bunu. bu aileler torun gelecek maddi anlamda pek destek olmuyorlar, ne kadar rahatlar ya. insan bir sorar herkes durumu neye yetiyorsa onu alır dimi ama? bize eşimin ailesi hala ev verecek attılar bizi kiralara bir yandan da onunla uğraşıyoruz, ek olarak bebek masrafı, düğün borçları zaten yeni bitti. kv dem kadıncağız emekli maaşı ile az da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyor taksit taksitte olsa ama kayın peder öyle rahat ki sanki uzaydan gelmiş. kendi annem zaten bizi babasız büyüttü kadın tek başına elinden geleni yapmaya çalışıyor. bu adamlar ne kadar rahat ya. Allah kv sabır versin nasıl çekmiş bu adamı bilmiyorum! takmayayım takmayayım diyorum ama insna bir şey yapmasada sorar bari ya ne aldınız ne ettiniz, nasıl gidiyor. yoook adamın fıtratında yok. kızlar siz bazılarınız kv taktınız bende kayınpedere.ille birine takılıyor işte.
Ay ben de hamilelikte daha bi düştüm benimkine o benim ilk bebeeem aaahh şimdi yanımda olaydı kafasına vura vura severdim :)))ben daha rüyamda hiç bebek falan görmedim. dün gördüğüm rüyada eşime bir şey içirmişler böyle aptal saptal konuşuyordu, bana seni terkediyorum falan diyordu bende böyle bir osmanlı tokadı falan için tam geriliyordum sonra şimşek falan çaktı, yağmur bastırdı gerçeğe döndük. baktım ohhh kocam yanımdasonra dedim aman be terkederse terketsin yat aşşağı uyu. nasıl bir insan olduk biz ya, hamilelik ne enteresan bir şeymiş. ^.^
Anaaa o da değişik bi fantastik deli :))) niye anlatmıyo ki acep sanavalla bende kayinvalideye takik olanlardanim sagolsun geliyo isimi yemegimi yapiyo hakkini odeyemem ama hic aldigini ettigini anlatmiyo. aksamlari ogluna gosteriyomus oda gelip bana anlatiyo artik dayanamadim annen beni adam yerine koymuyo mu ben ona annemin aldiklarini bizim aldiklarimizi anlatiyorum o sadece dinliyo bende sunu aldim niye demiyo dedim eksikleri varmis tamamlayip getircekmis diyo ben getirip getirmemesinde degilim ama anlatmiyo ya sunu aldim demiyo ama aksam ogluna anlatip gosteriyomus esyalari getirdiginde nasi davranirim bilemiyorum
Hahaha görümcelerin eltilerin hakkını da yemeyelim şimdi onlara takan da var :)) şaka bi yana da eşin babasına çekmediyse sorun yok :)) napıcaksın herkes o kadar düşünceli olmuyo
Kızlar beyaz tv de selin karacehemnem vardı telefona bağlananların anlattıklarıçok kötü yaaa. Şaşırıyorum dünya ne ara bu hale geldi kıyamet yaklaşıyor
Benimkiler cok tahakkumcu ve degisken olmasalar aslinda bir sorunum yok diycem.kızlar aklıma bir şey takılıyor, yine hamile psikolojisine bağlıyorum ben bunu. bu aileler torun gelecek maddi anlamda pek destek olmuyorlar, ne kadar rahatlar ya. insan bir sorar herkes durumu neye yetiyorsa onu alır dimi ama? bize eşimin ailesi hala ev verecek attılar bizi kiralara bir yandan da onunla uğraşıyoruz, ek olarak bebek masrafı, düğün borçları zaten yeni bitti. kv dem kadıncağız emekli maaşı ile az da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyor taksit taksitte olsa ama kayın peder öyle rahat ki sanki uzaydan gelmiş. kendi annem zaten bizi babasız büyüttü kadın tek başına elinden geleni yapmaya çalışıyor. bu adamlar ne kadar rahat ya. Allah kv sabır versin nasıl çekmiş bu adamı bilmiyorum! takmayayım takmayayım diyorum ama insna bir şey yapmasada sorar bari ya ne aldınız ne ettiniz, nasıl gidiyor. yoook adamın fıtratında yok. kızlar siz bazılarınız kv taktınız bende kayınpedere.ille birine takılıyor işte.
Ay aç ta bak dicem de birde sen zehirlenme sabah sabahkim ki o?
valla bende kayinvalideye takik olanlardanim sagolsun geliyo isimi yemegimi yapiyo hakkini odeyemem ama hic aldigini ettigini anlatmiyo. aksamlari ogluna gosteriyomus oda gelip bana anlatiyo artik dayanamadim annen beni adam yerine koymuyo mu ben ona annemin aldiklarini bizim aldiklarimizi anlatiyorum o sadece dinliyo bende sunu aldim niye demiyo dedim eksikleri varmis tamamlayip getircekmis diyo ben getirip getirmemesinde degilim ama anlatmiyo ya sunu aldim demiyo ama aksam ogluna anlatip gosteriyomus esyalari getirdiginde nasi davranirim bilemiyorum
Benimkiler cok tahakkumcu ve degisken olmasalar aslinda bir sorunum yok diycem.
Maddi anlamda yardimci oluyorlar bize Allah razi olsun o konuda elestiremem ama yardim ettikten sonra guc sahibi ilan ediyorlar kendilerini her isimize karismaya basliyorlarbunu ben degil esim de boyle goruyor ustelik mesela bebek olunca ev soguk sizin deyip.pimapenlerimizi degistirdiler ama renklerinden sekline kadar onlar secti bebek odasinin hangi oda olacagina da onlar karar verdi itiraz edecek olunca da ters ters bakiyorlar insan korkuyor.. bebek odasina yardim.ettiler haliyi filan secip buraya bak diye gonderiyorlar o sira istanbulda degillerdi istanbulda olsalar kolumdan tutup aldirirdi.. velev ki perde icin de ayni sey oldu aralari olsa keske diyor insan ben telefonu esim varken esime vermeye basladim radyasyon almasin diye bebis.. gecen kv. Esimi aramisti park ediyordu bana egzos altinda bekleme iceri gir dedi ben uzaklastim esim teli acmayinca benim teli aramis benim tel de esimde o da sinirlenmis ne israrci kadin diyip yuzune kapamis.. acikladik durumu ilker kapamis dedik dusun durumdan haberim.bile yok gecen arayacak oldum kendisini benim yuzume kapatti teli yani bazan durumlari izah etmeye calismaktan ne istedigimizi dillendirmeye calismaktan bikkinti geliyor surekli de icice olunca bu izah etme olayi oldukca sık tekrarliyor.. bu son 2 aydir yasadigim kaygi ve mutsuz ruh halime de enbuyuk etken olabilir diye dusunuyorum artik hakkimizda hayirlisi
günaydın pambıklar ^.^ ne güzel yağmur yağdı da şu nem gitti, artık nefes alabiliyoruz. akşam kv ye gittik dedik yemekten sonra cadeye inip yürüyüş yapalım. gratise gir, H&M gir hamileyim ama hiççç sonra o yolu kim dönecek hiç düşünmüyorum sonra bir belim ağrıdı o yol gözümde bir büyüdü eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. hava desen nemli zaten. valla hem yürüyüş yapın diyorlar doktorda yürü diyor,zaten akşama kadar işte yoruluyorum demek ki benim yürümem iyi gelmiyor. sizce de yanlışmı yapıyorum?yürümek istiyorum ama bel ağrısı çok oluyor
şundan dolayı öyle yapıyor olabilirmi ek başka ihtiyaç olurda ek maliyet olur diye. belkide öyle değildir tabi ama tanımadığım için aklıma ilk gelen o oldu. hani gelin alınca bazı kv ler hiç sormaz ne alınacak ne yapılacak diye hemen gider kendileri gönlünce alır geline verirler. sonuç hüsran tabi. dedim öyle olabilirmi acep. neyse belki sürpriz olsun diye düşünmüştür iyi yönden bakalım ^.^ en azından bir şeyle ralıyormuş oda güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?