bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydınnn ^.^ hurma ile ilgili son zamanınızda bol bol yiyin diyorlar. erken doğum vs olur diye, bende bir ara yiyiyordum ama şimdi kendimi son ana saklıyorum. şu 36 yı atlatayım başlarım artık.
Tatlım hurmanın doğumu kolaylaştırmasını sağlayan iki sebep var, 1.si besin değerlerinin kaliteli ve yüksek olması, diğer meyvelerden fazla fazla protein içermesi gibi.. 2.si de oksitosin içermesi.. Memeli canlılarda var bu hormon, insanlarda aşk, kendine güven vb duyguları sağladığı gibi en önemlisi doğum başladığında çok fazla salgılanıp rahim kasılmalarını arttırıp doğumu kolaylaştıran, doğumdan hemen sonra da yine rahim kaslarını kasıp toparlayan ve süt bezlerini çalıştıran hormon.. Yani bunun takviyesini almak hem ruhen hem bedenen doğuma destek, ayrıca günlük hayata gebelik depresyonuna fln da iyi.. Tabi işte fazla tüketimi erken kasılmalara sebebiyet verebilir diye endişe ediliyorsa yenmemesi daha iyi olabilir, illa yiyin diyip erken doğuma fln sebep olmak istemem Ama benim şuana kadar hiç kasılma yada kasık ağrım bile olmadı çok şükür, 36ya kadar az az devam ederim 36dan sonra da arttırırım inşallah :) sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız kuzuları inşallah canım

Keyfidir kuzum. Babasina dedim gelince konusacak bu isi. Baba kiz halletsinler. Sizin de baba ogul halletsinler sen girme araya bosver kotu olan babasi olsun
Mantıklı canım, bi konuşsunlar bakalım konuşunca cevap veriyo zaten hemen vuruyor, ama işte evet mi hayır mı ne diyo belli değil, hepsine cevap tepik

GuNaydın kızlar bakıyım neler kaynatmıssınız Dun gece İstanbulda ne şimşekler gökgürültüleri vardı öyle gözüme gözüme flaşlar patlıyormuş gibiydi valla uyutmadı bebişim de hareketliydi yine yine yeniden her zamanki gibi uyku saatinde Bir uykusuz gün daha bana kaldı artık nabalım

aynen ben onuda deneyeceğim. ama tabi izine ayrılıp evdeyken rahat olduğumda başlarım artık. hurmada çok faydalıymış.

Evet gebelik sonrası süt artışı için de diyorlar. Ben çok yazı okumuştum rahmi yumuşattığına dair o yüzden kullanmadım ama vitamin açısından çok zengin

Senin her böyle dvd film muhabbetinde aklıma eşimle evlenmeden önce bi yaz o kadar film izlemiştik ki o geliyo.. 3.sınıfın yazıydı sanki.. Önce yürüyüşe çıkıyoduk akşam sonra bi dvdcimiz vardı bizim de.. ahhh ahh eski günler.. İyi sen karar verebiliyomuşsun eşin şükretsin bence ben karar da veremiyodum :/ benim ev arkadaşımın söylediği filmler de genelde fransız sanat filmleri kıvamında oluyodu sonra bi bakıyoduk benim minnak ayım uyumuş horul horul :))

Çok tatlılarmış benim de bitti eksikleri aslında.. bak şimdi beni de fena yaptın bi baksam mı ki :))

bende bu siteden alıyorum hatta geçen bezlerde indirim vardı primanin 1 ve 2 numaralaradan aldım.Büyük kızımın bayramligini da aldım bugün gelecek bakalım.5 liraya aldığın alt pijamanin çoraplı ayak.kısmı nasıl bende alacaktım ama sanki sıkacak gibi geldi

amin inşallah. evet süt olayı içinde iyi geliyormuş. ben ara ara az az atıyorum ağzıma ama dediğim gibi son haftalar hurma cümbüşü yapacağım kendime

Oy masallah gelisimi cok guzel nazar degmesin canim bizim topic guzel bakio bebislerine valla
sagol canim.butun bebislerimiz saglikla buyusunler insallah.

Maşallah canım süpriz yapıcak size biz de hep sağ potreden el yüzde görüyoruz
Kizimda hic gostermedi bu yavrucukda gostermiyor.abisine benzemediler.nazli bizim bebikler.
Sizinki azcik ucundan kiyisindan gosteriyormus o da iyi..

Evet gebelik sonrası süt artışı için de diyorlar. Ben çok yazı okumuştum rahmi yumuşattığına dair o yüzden kullanmadım ama vitamin açısından çok zengin
Ben kan yapsin sekerimi yukseltsin diye ilk 3 ayimda bilmeden bol bol.yedim gunde 10 tane filan. bisey olmadi dusuk musuk Allah korusun.. Dogumu gercekten kolaylastiriyormu ? Bu da kayisi ye kabizliga iyi gelir der gibi bisey sanki ( barsaklari calisana iyi gelebilir de tembel bagirsaklilarda ise yaramisligini gormedim ) hurma da oyle olmasin zaten kolay sekilde doguma uygun olan kisiye iyi gibi

evet o tarz filmleri herkes sevmez. ben önceden araştırma yaparım mesela izleyici yorumlarına ve puanlarına bakarım sonra şu olsun bu olsun der alır çıkarım. eşim fanstastik te çok sever ben pek sevmem mesela ortada bir şekilde buluşuyoruz izliyoruz işte. işten sonra izliyorsak zaten ikimizde kesin uyuyoruz :) ertesi gün devam ediyoruz. eski anılar canlandı demek ayyy ne romantik

Mantıklı canım, bi konuşsunlar bakalım konuşunca cevap veriyo zaten hemen vuruyor, ama işte evet mi hayır mı ne diyo belli değil, hepsine cevap tepik
Hahha bizim ki babasi dokundugu anda saygi durusuna geciyor asla tekme hareket yok. Sevmicek galiba babasini

Günaydın canım. Benim cimcime de geceleri uyutmazdı beni, sabaha kadar tepikler dururudu. Doğduktan sonra da inan aynı oluyorlar 1sene uğraştım kızımın uykusuyla. Hoş hala da pek sevmez uykuyu, uyumamak için elinden geleni yapar

Valla bilmiorum ki nasil olur civilde gormustum bunlar gibi normal duruodu insallah olur.

Çok tatlılarmış benim de bitti eksikleri aslında.. bak şimdi beni de fena yaptın bi baksam mı ki :))
Ya valla benimde bitti. Hatta yenidogan 0-3 ay 3-6 ay boylari tamamlamistim. Yine bakinca.tabi hosuma da gitti hadi dedim al bunlari da 3-6 ay 6-9 ay karisik aldim yine :)ozellikle su tavsanli olan cok hosuma gitti :)

kızlar aklıma bir şey takılıyor, yine hamile psikolojisine bağlıyorum ben bunu. bu aileler torun gelecek maddi anlamda pek destek olmuyorlar, ne kadar rahatlar ya. insan bir sorar herkes durumu neye yetiyorsa onu alır dimi ama? bize eşimin ailesi hala ev verecek attılar bizi kiralara bir yandan da onunla uğraşıyoruz, ek olarak bebek masrafı, düğün borçları zaten yeni bitti. kv dem kadıncağız emekli maaşı ile az da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyor taksit taksitte olsa ama kayın peder öyle rahat ki sanki uzaydan gelmiş. kendi annem zaten bizi babasız büyüttü kadın tek başına elinden geleni yapmaya çalışıyor. bu adamlar ne kadar rahat ya. Allah kv sabır versin nasıl çekmiş bu adamı bilmiyorum! takmayayım takmayayım diyorum ama insna bir şey yapmasada sorar bari ya ne aldınız ne ettiniz, nasıl gidiyor. yoook adamın fıtratında yok. kızlar siz bazılarınız kv taktınız bende kayınpedere. ille birine takılıyor işte.

Sen ne diyosun yavruuuummm benimki diil gece gündüz de durmuyo ki hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…