- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.681
Tatlım hurmanın doğumu kolaylaştırmasını sağlayan iki sebep var, 1.si besin değerlerinin kaliteli ve yüksek olması, diğer meyvelerden fazla fazla protein içermesi gibi.. 2.si de oksitosin içermesi.. Memeli canlılarda var bu hormon, insanlarda aşk, kendine güven vb duyguları sağladığı gibi en önemlisi doğum başladığında çok fazla salgılanıp rahim kasılmalarını arttırıp doğumu kolaylaştıran, doğumdan hemen sonra da yine rahim kaslarını kasıp toparlayan ve süt bezlerini çalıştıran hormon.. Yani bunun takviyesini almak hem ruhen hem bedenen doğuma destek, ayrıca günlük hayata gebelik depresyonuna fln da iyi..günaydınnn ^.^ hurma ile ilgili son zamanınızda bol bol yiyin diyorlar. erken doğum vs olur diye, bende bir ara yiyiyordum ama şimdi kendimi son ana saklıyorum. şu 36 yı atlatayım başlarım artık.
Mantıklı canım, bi konuşsunlar bakalımKeyfidir kuzum. Babasina dedim gelince konusacak bu isi. Baba kiz halletsinler. Sizin de baba ogul halletsinler sen girme araya bosver kotu olan babasi olsun
aynen ben onuda deneyeceğim. ama tabi izine ayrılıp evdeyken rahat olduğumda başlarım artık. hurmada çok faydalıymış.
Senin her böyle dvd film muhabbetinde aklıma eşimle evlenmeden önce bi yaz o kadar film izlemiştik ki o geliyo.. 3.sınıfın yazıydı sanki.. Önce yürüyüşe çıkıyoduk akşam sonra bi dvdcimiz vardı bizim de.. ahhh ahh eski günler.. İyi sen karar verebiliyomuşsun eşin şükretsin bence ben karar da veremiyodum :/ benim ev arkadaşımın söylediği filmler de genelde fransız sanat filmleri kıvamında oluyodu sonra bi bakıyoduk benim minnak ayım uyumuş horul horul :))aynen çok haklısın. nasıl bir güzel duyguysa artık insana o bile güzel geliyor. tam bir felaket tellalı sorma :) o gaz ile bir baktım 40 TL film almışım. ahahahaha eşim durdurmasa dükkanı da üstüme alacaktımdedim amma tuttu be , ee diyor aldıkça alıyorsun aldıkça alıyorsun. dedim sen sus bakemmm, bak adam ne diyor accuk söz dinle. :)
Çok tatlılarmış benim de bitti eksikleri aslında.. bak şimdi beni de fena yaptın bi baksam mı ki :))Gunaydin kizlar. Unnado die bise site var hatta uygulamasi da var tele indirdim. Artik alincak bisey kalmamasina ragmen dayanamayip bunlari da aldim indirimde. Daha onceden de cogunu burdan almistim. Kaliteli gelio urunler. Tavsiye ederim. Simdi aldiklarimi da 3-6 ay 6-9 aylik fln aldim. Bebek kiyafetleri disinda hersey var. Anneler icin de var bebek arabalari oyuncaklar biberonlar bezler fln
bende bu siteden alıyorum hatta geçen bezlerde indirim vardı primanin 1 ve 2 numaralaradan aldım.Büyük kızımın bayramligini da aldım bugün gelecek bakalım.5 liraya aldığın alt pijamanin çoraplı ayak.kısmı nasıl bende alacaktım ama sanki sıkacak gibi geldiGunaydin kizlar. Unnado die bise site var hatta uygulamasi da var tele indirdim. Artik alincak bisey kalmamasina ragmen dayanamayip bunlari da aldim indirimde. Daha onceden de cogunu burdan almistim. Kaliteli gelio urunler. Tavsiye ederim. Simdi aldiklarimi da 3-6 ay 6-9 aylik fln aldim. Bebek kiyafetleri disinda hersey var. Anneler icin de var bebek arabalari oyuncaklar biberonlar bezler fln
Tatlım hurmanın doğumu kolaylaştırmasını sağlayan iki sebep var, 1.si besin değerlerinin kaliteli ve yüksek olması, diğer meyvelerden fazla fazla protein içermesi gibi.. 2.si de oksitosin içermesi.. Memeli canlılarda var bu hormon, insanlarda aşk, kendine güven vb duyguları sağladığı gibi en önemlisi doğum başladığında çok fazla salgılanıp rahim kasılmalarını arttırıp doğumu kolaylaştıran, doğumdan hemen sonra da yine rahim kaslarını kasıp toparlayan ve süt bezlerini çalıştıran hormon.. Yani bunun takviyesini almak hem ruhen hem bedenen doğuma destek, ayrıca günlük hayata gebelik depresyonuna fln da iyi..Tabi işte fazla tüketimi erken kasılmalara sebebiyet verebilir diye endişe ediliyorsa yenmemesi daha iyi olabilir, illa yiyin diyip erken doğuma fln sebep olmak istemem Ama benim şuana kadar hiç kasılma yada kasık ağrım bile olmadı çok şükür, 36ya kadar az az devam ederim 36dan sonra da arttırırım inşallah :) sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız kuzuları inşallah canım
sagol canim.butun bebislerimiz saglikla buyusunler insallah.Oy masallah gelisimi cok guzel nazar degmesin canimbizim topic guzel bakio bebislerine valla
Kizimda hic gostermedi bu yavrucukda gostermiyor.abisine benzemediler.nazli bizim bebikler.Maşallah canımsüpriz yapıcak size biz de hep sağ potreden el yüzde görüyoruz
Ben kan yapsin sekerimi yukseltsin diye ilk 3 ayimda bilmeden bol bol.yedim gunde 10 tane filan. bisey olmadi dusuk musuk Allah korusun.. Dogumu gercekten kolaylastiriyormu ? Bu da kayisi ye kabizliga iyi gelir der gibi bisey sankiEvet gebelik sonrası süt artışı için de diyorlar. Ben çok yazı okumuştum rahmi yumuşattığına dair o yüzden kullanmadım ama vitamin açısından çok zengin
Senin her böyle dvd film muhabbetinde aklıma eşimle evlenmeden önce bi yaz o kadar film izlemiştik ki o geliyo.. 3.sınıfın yazıydı sanki.. Önce yürüyüşe çıkıyoduk akşam sonra bi dvdcimiz vardı bizim de.. ahhh ahh eski günler.. İyi sen karar verebiliyomuşsun eşin şükretsin bence ben karar da veremiyodum :/ benim ev arkadaşımın söylediği filmler de genelde fransız sanat filmleri kıvamında oluyodu sonra bi bakıyoduk benim minnak ayım uyumuş horul horul :))
Hahha bizim ki babasi dokundugu anda saygi durusuna geciyor asla tekme hareket yok. Sevmicek galiba babasiniMantıklı canım, bi konuşsunlar bakalımkonuşunca cevap veriyo zaten hemen vuruyor, ama işte evet mi hayır mı ne diyo belli değil, hepsine cevap tepik
Günaydın canım. Benim cimcime de geceleri uyutmazdı beni, sabaha kadar tepikler dururudu. Doğduktan sonra da inan aynı oluyorlar 1sene uğraştım kızımın uykusuyla. Hoş hala da pek sevmez uykuyu, uyumamak için elinden geleni yaparGuNaydın kızlar bakıyım neler kaynatmıssınızDun gece İstanbulda ne şimşekler gökgürültüleri vardı öyle gözüme gözüme flaşlar patlıyormuş gibiydi valla uyutmadı bebişim de hareketliydi yine yine yeniden her zamanki gibi uyku saatinde Bir uykusuz gün daha bana kaldı artık nabalım
bende zaten 2 tane var. diğeri boşta kenarda duracağına sen kullan canım işe yarar en azından.
Valla bilmiorum ki nasil olur civilde gormustum bunlar gibi normal duruodu insallah olur.bende bu siteden alıyorum hatta geçen bezlerde indirim vardı primanin 1 ve 2 numaralaradan aldım.Büyük kızımın bayramligini da aldım bugün gelecek bakalım.5 liraya aldığın alt pijamanin çoraplı ayak.kısmı nasıl bende alacaktım ama sanki sıkacak gibi geldi
Ya valla benimde bitti. Hatta yenidogan 0-3 ay 3-6 ay boylari tamamlamistim. Yine bakinca.tabi hosuma da gitti hadi dedim al bunlari da 3-6 ay 6-9 ay karisik aldim yine :)ozellikle su tavsanli olan cok hosuma gitti :)Çok tatlılarmış benim de bitti eksikleri aslında.. bak şimdi beni de fena yaptın bi baksam mı ki :))
Dur madem fazla diil accık gözümün ucuyla bakem ben deYa valla benimde bitti. Hatta yenidogan 0-3 ay 3-6 ay boylari tamamlamistim. Yine bakinca.tabi hosuma da gitti hadi dedim al bunlari da 3-6 ay 6-9 ay karisik aldim yine :)ozellikle su tavsanli olan cok hosuma gitti :)
Sen ne diyosun yavruuuummm benimki diil gece gündüz de durmuyo ki hiçççGünaydın canım. Benim cimcime de geceleri uyutmazdı beni, sabaha kadar tepikler dururudu. Doğduktan sonra da inan aynı oluyorlar 1sene uğraştım kızımın uykusuyla. Hoş hala da pek sevmez uykuyu, uyumamak için elinden geleni yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?