- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.661
günaydın herkese biz de bugün tam 29.haftamıza girdik B BlackandBlackallahım rüyamda envai çeşit bebek görmekten fenalık geldi bi gerçeği geleydi artık bi görmediğim siyahi çocuk kaldı o da hoş olmaz kanımca tamam eşim esmer ama o kadar diil yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir allah muhafaza
aayyyy inşallah canım benim ne güzel olur o bıdıkların kokusu.. ben de kendi doğum hikayemi buraya yazıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olucak kesinGünaydın tatlım. Maşşallah sizeEvet siyahi bir bebek bence de hiç hoş olmaz Ay valla zaman geçtikçe heyecan daha da artıyor. Tamam ultrasonda görüp şurası aynı ben, burası şuna benziyor diyoruz ama hayırlısıyla canlı kanlı hallerini de bir görebilsek. Şaka maka Ağustos'u da devirdik. Kaldı 2 ay. Ekim sonu ve Kasım başı başlarız hayırlısıyla bebişlerimizi almaya...
Günaydin herkese kislarr
Iyiyiz kuzu hep ayni kalk kahvalti hazirla monoton bi hayat kuzumgünaydın cnm nasılsınız
valla fotosunu da atarsan süpersonik olur canım bana da burda bulurum gibi geliyo burda bol öyle şeyler.. aslında kayınvalidem umreye gitmişti okunmuş hurmayla zemzem getirdi keşke bunu da söyleseydim :/ ayyy bu arada heyecandan günaydın bile dememişim şeker günaydın
Ya bizim oğluşun favori pozisyonu o :)) uyandığımda hep öyle oluyor, bi yerde top gibi çıkmış orda oynuyor, daha yakın hissediyor insan, çok tatlı ya yerim o minik popoyu :))Gunaydin kizlar. Sabah hanimkizim sag tarafima poposunu mu dayadi napti bi sislik ama bi cikinti bi de orada hareket karnim delinecek sandim ama cok tatliydi.
Günaydın annişlerFatma ana eli otu konuşulmuş, denenebilir aslında, kaybedilecek bişey yok çünkü :) bide malum tartışmalı konu hurma.. Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün yedim, şeker sıkıntım yok zaten çok şükür, bi sıkıntı olmadı şimdilik.. Son zamanlarda kaç tane yenmeli konusu biraz karışık, herkes farklı bişey diyor, en son yabancı bi kaynakta şeker probleminiz ypksa son 4 hafta günde 6 tane yiyin deş onu gördüm.. 6 yiyebilir miyim bilmiyorum ama son 4 hafta kesinlikle bol bol tüketeceğim inşallah faydası olur :) Bi nefeste doğururuz inşallah canlar
Iyiyiz kuzu hep ayni kalk kahvalti hazirla monoton bi hayat kuzum
Gunaydın kızlarrrrr ebebek ınternette yenı İndirimler var bı bakın ıstersenız bebek arabası ve baby sling canbebe bez vs ootum hepınızıııı
hahahahaaa dvdci diil felaket tellalı mübarekgünaydın canımdün bir sürü hint filimi altık bir de american horror story 3.sezonu aldık. dvd ci dedi ki valla bebek olmadan izleyebildiğiniz kadar izleyin. sabit müşterileri falan var bebek olduktan sonra yılda 2 kere yüzlerini görmüş. tavsiyem bol bol sizde film izleyin. yapmak istediğiniz ne varsa yapın, sonra fırsat olmayacak
Keyfidir kuzum. Babasina dedim gelince konusacak bu isi. Baba kiz halletsinler. Sizin de baba ogul halletsinler sen girme araya bosver kotu olan babasi olsunYa bizim oğluşun favori pozisyonu o :)) uyandığımda hep öyle oluyor, bi yerde top gibi çıkmış orda oynuyor, daha yakın hissediyor insan, çok tatlı ya yerim o minik popoyu :))yalnız bizimki her sabah öyle olunca acaba çocuuum orda sıkışıyo mu diyorum, inşallah öyle değildir, keyfi yapıyodur
Ayyy benim daha cok var sen oyle deyinceHayırlısıyla 2 ayı bi geçse kuzularimiz bi gelse. Ben 31.haftaya girdim artık 37den sonra gelebilir bekleyin deniyor ya o hesaba göre son 6 h aftaçok heyecanlıyım cokkk
hahahahaaa dvdci diil felaket tellalı mübarekbırak kuzum ya biz film olucaz zaten bebişlerle napalım film de izlemicez artık.. biz de her dizi film izleyişimizde kendi kendimize aynı şeyi hatırlatıyoruz: bunlar son rahat edişlerimiz!! düşünsene bizi bu kadar yorup uykusuz bırakıcak bi canlıyı dört göz bekliyoruz ya annelik babalık böyle bişey demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?