bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın herkese biz de bugün tam 29.haftamıza girdik B BlackandBlack allahım rüyamda envai çeşit bebek görmekten fenalık geldi bi gerçeği geleydi artık bi görmediğim siyahi çocuk kaldı o da hoş olmaz kanımca tamam eşim esmer ama o kadar diil yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir allah muhafaza

Günaydın tatlım. Maşşallah size Evet siyahi bir bebek bence de hiç hoş olmaz Ay valla zaman geçtikçe heyecan daha da artıyor. Tamam ultrasonda görüp şurası aynı ben, burası şuna benziyor diyoruz ama hayırlısıyla canlı kanlı hallerini de bir görebilsek. Şaka maka Ağustos'u da devirdik. Kaldı 2 ay. Ekim sonu ve Kasım başı başlarız hayırlısıyla bebişlerimizi almaya...

aayyyy inşallah canım benim ne güzel olur o bıdıkların kokusu.. ben de kendi doğum hikayemi buraya yazıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olucak kesin

Günaydın annişler Fatma ana eli otu konuşulmuş, denenebilir aslında, kaybedilecek bişey yok çünkü :) bide malum tartışmalı konu hurma.. Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün yedim, şeker sıkıntım yok zaten çok şükür, bi sıkıntı olmadı şimdilik.. Son zamanlarda kaç tane yenmeli konusu biraz karışık, herkes farklı bişey diyor, en son yabancı bi kaynakta şeker probleminiz ypksa son 4 hafta günde 6 tane yiyin deş onu gördüm.. 6 yiyebilir miyim bilmiyorum ama son 4 hafta kesinlikle bol bol tüketeceğim inşallah faydası olur :) Bi nefeste doğururuz inşallah canlar

günaydın canım dün bir sürü hint filimi altık bir de american horror story 3.sezonu aldık. dvd ci dedi ki valla bebek olmadan izleyebildiğiniz kadar izleyin. sabit müşterileri falan var bebek olduktan sonra yılda 2 kere yüzlerini görmüş. tavsiyem bol bol sizde film izleyin. yapmak istediğiniz ne varsa yapın, sonra fırsat olmayacak

Gunaydin kizlar. Sabah hanimkizim sag tarafima poposunu mu dayadi napti bi sislik ama bi cikinti bi de orada hareket karnim delinecek sandim ama cok tatliydi.
Ya bizim oğluşun favori pozisyonu o :)) uyandığımda hep öyle oluyor, bi yerde top gibi çıkmış orda oynuyor, daha yakın hissediyor insan, çok tatlı ya yerim o minik popoyu :)) yalnız bizimki her sabah öyle olunca acaba çocuuum orda sıkışıyo mu diyorum, inşallah öyle değildir, keyfi yapıyodur

günaydınnn ^.^ hurma ile ilgili son zamanınızda bol bol yiyin diyorlar. erken doğum vs olur diye, bende bir ara yiyiyordum ama şimdi kendimi son ana saklıyorum. şu 36 yı atlatayım başlarım artık.

Gunaydin kizlar. Unnado die bise site var hatta uygulamasi da var tele indirdim. Artik alincak bisey kalmamasina ragmen dayanamayip bunlari da aldim indirimde. Daha onceden de cogunu burdan almistim. Kaliteli gelio urunler. Tavsiye ederim. Simdi aldiklarimi da 3-6 ay 6-9 aylik fln aldim. Bebek kiyafetleri disinda hersey var. Anneler icin de var bebek arabalari oyuncaklar biberonlar bezler fln

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-25-09-53-22.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2016-08-25-09-52-22.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2016-08-25-09-50-37.webp
    13 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2016-08-25-09-49-57.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
Gunaydın kızlarrrrr ebebek ınternette yenı İndirimler var bı bakın ıstersenız bebek arabası ve baby sling canbebe bez vs ootum hepınızıııı

günaydın. istanbul ebebebek kurtköy şubesi kapanacağı için yarı yarıya indirime girmiş. girmiş ama dükkanı yağmalamışlar. ben gidemedim de bir arkadaş o taraftaydı bizzat bana yaşadıklarını anlattı şok oldum. öyle bir şey olsa süper olur aslında ama bize bir şey kalmaz. bir de üstüne saçtan oluruz, kavgadan.

hahahahaaa dvdci diil felaket tellalı mübarek bırak kuzum ya biz film olucaz zaten bebişlerle napalım film de izlemicez artık.. biz de her dizi film izleyişimizde kendi kendimize aynı şeyi hatırlatıyoruz: bunlar son rahat edişlerimiz!! düşünsene bizi bu kadar yorup uykusuz bırakıcak bi canlıyı dört göz bekliyoruz ya annelik babalık böyle bişey demek ki

Keyfidir kuzum. Babasina dedim gelince konusacak bu isi. Baba kiz halletsinler. Sizin de baba ogul halletsinler sen girme araya bosver kotu olan babasi olsun

Hayırlısıyla 2 ayı bi geçse kuzularimiz bi gelse. Ben 31.haftaya girdim artık 37den sonra gelebilir bekleyin deniyor ya o hesaba göre son 6 h afta çok heyecanlıyım cokkk
Ayyy benim daha cok var sen oyle deyince seninki kasim basi ne guzel

aynen çok haklısın. nasıl bir güzel duyguysa artık insana o bile güzel geliyor. tam bir felaket tellalı sorma :) o gaz ile bir baktım 40 TL film almışım. ahahahaha eşim durdurmasa dükkanı da üstüme alacaktım dedim amma tuttu be , ee diyor aldıkça alıyorsun aldıkça alıyorsun. dedim sen sus bakemmm, bak adam ne diyor accuk söz dinle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…