- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.721
Aynen canim bunaltiyorlar insani en guzeli aslinda ne karissinlar ne gorussunler diyorum ama torun geliyorsa da durumlarinca yardim etmeliler tabiki senin kp. De ayri bir uc.. yardimi da icinden gelerek yapmalilar boyle karsisindakini sıkbogaz ederek degil zaten yardim etmek isteyen yardimedecegi kisinin isteklerine uymasi gerekmez mi? Oteki tahakkum oluyor yardimdan ziyadetam bir kaos.böyle olacaksa da hiç olmasın diyor insan vallahi. en gıcık olduğum şey, anladık parayı veriyorsunda zevkinide yaşayacak kullanacak olanlara bırak e bir zahmet. yaptıkların güzelde durum böyle olunca ne işe yarıyorki, her şey boşa gidiyor. valla hepsi ayrı bir değişik. çocuk gibi sürekli açıklama açıklama bik bik. biz miyiz olgun görmüş ve geçirmiş onlar mı genç yetişkin bilemedim doğrusu ^.^
Saygisindan operim onu. Poposunu bezlicegim onun. O tepik atan ayaklarina corap giydiricem hihhSevmez olur mu hiç, o baba kurumunun ciddiyetinin farkında bi yavrucak demekki, saygılı sevgili olcak demekki :))
ben eline ulaştı sandım canımValla bilmiorum ki nasil olur civilde gormustum bunlar gibi normal duruodu insallah olur.
Aynen işte yardm edince de seni adam yerine koymayıp kndileri karar vermek istiyolar.bzmki hem yardm etmiyor hem de karsmaya basladi iyce sinir oldum.o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin hc bsy lerini istemiyorm çene lerini kessinler karışmasinlar.önceden hevsli hevesli şunu alcm bunu alcam anlatyodm artık hc bsy anlatmicam.bsy almadığı gibi benm alcam dediklerimi begenmiyo yorum yapiyo.kusura bakmasjn kimse hem elini tasin altına koyma hm de bnm hevesimi kır öyle olmuyo o işler. O yüzden artık hc bsy beklemiyorum hc bsye de karıştırmicam.Allaha şükür ki uzağız yoksa kesin kavga ederzBenimkiler cok tahakkumcu ve degisken olmasalar aslinda bir sorunum yok diycem.
Maddi anlamda yardimci oluyorlar bize Allah razi olsun o konuda elestiremem ama yardim ettikten sonra guc sahibi ilan ediyorlar kendilerini her isimize karismaya basliyorlarbunu ben degil esim de boyle goruyor ustelik mesela bebek olunca ev soguk sizin deyip pimapenlerimizi degistirdiler ama renklerinden sekline kadar onlar secti perdelerime bile uymadi dogramalar yarisi acikta kaldi pimapenler yapilirken bebek odasinin hangi oda olacagina da onlar karar verdi itiraz edecek olunca da ters ters bakiyorlar ya da asagilayan sekilde dalga geciyorlar insan korkuyor.. bebek odasina yardim ettiler ardindan hangi haliyi almaliyiz diye haliyi filan secip buraya bak diye gonderiyorlar o sira istanbulda degillerdi istanbulda olsalar kolumdan tutup aldirtirdi.. velev ki perde icin de ayni sey oldu istabuldaydi 20kere aradi perdeci icin en sonunda gittik dedigi duka na 3 cesit perde vardi zaten belki ben istemiorum perde aralari olsa keske diyor insan ben telefonu esim varken esime vermeye basladim radyasyon almasin diye bebis.. gecen kv. Esimi aramisti park ediyordu bana egzos altinda bekleme iceri gir dedi ben uzaklastim esim teli acmayinca benim teli aramis benim tel de esimde o da sinirlenmis ne israrci kadin diyip yuzune kapamis.. acikladik durumu ilker kapamis dedik dusun durumdan haberim bile yok... gecen arayacak oldum kendisini benim yuzume kapatti teli yani bazan durumlari izah etmeye calismaktan ulasamadiginda arama 100 kere demekten ya da israr etme kiramiyoruz mevbur kaliyoruz demekten ne istedigimizi dillendirmeye calismaktan bikkinti geliyor surekli de icice olunca bu izah etme olayi oldukca sık tekrarliyor.. bu son 2 aydir yasadigim kaygi ve mutsuz ruh halime de enbuyuk etken olabilir diye dusunuyorum artik hakkimizda hayirlisi
Yarin 27 haftayi da dolduruyorumm. Az kaldi hayirlisiyla 30 lari bi gorsem
Cok var gibi kuzu gecmioo zaman durdu akmiyoooo günler de yakın merak etme. şurada ne kaldı ^.^
Ay aç ta bak dicem de birde sen zehirlenme sabah sabah
İlişki uzmanıymış
Cok var gibi kuzu gecmioo zaman durdu akmiyooo
Yok canım sabahları tv berbat ve sıkıcı hiç geri hissetme kendini bende kapattım kendimi işe vurdum zaten. Arka balkonu boşaltıyorum yıkayıp temizleyip yerleştircem.keşke açabilsem işteyim ki benağlamak istiyorum. çok geri kalıyorum bu tv hayatından.
Kuzu bi gün senle bi kahve içek ya :) dün aynı bölgelerdeymişik bende şaşkın civarinda geziniyordum :)
Canım elbisem diye konu açmışsın şöyle bi baktım. Görünüşü güzel elbisenin inşallah olur üzerine stres yapma bukadar. Ne zaman foto çekimin. Zamanın varsa olmasa bile değiştirirsin.Bugun elbisem gelicekkkk insallah iyi olur kizlar eger olmszsa gercekten cook uzulcem
Aaaaa biz park yatakta mı büyüdük kızzz?? Böyle diyodu dimi senin kv :)) seninkilerAynen işte yardm edince de seni adam yerine koymayıp kndileri karar vermek istiyolar.bzmki hem yardm etmiyor hem de karsmaya basladi iyce sinir oldum.o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin hc bsy lerini istemiyorm çene lerini kessinler karışmasinlar.önceden hevsli hevesli şunu alcm bunu alcam anlatyodm artık hc bsy anlatmicam.bsy almadığı gibi benm alcam dediklerimi begenmiyo yorum yapiyo.kusura bakmasjn kimse hem elini tasin altına koyma hm de bnm hevesimi kır öyle olmuyo o işler. O yüzden artık hc bsy beklemiyorum hc bsye de karıştırmicam.Allaha şükür ki uzağız yoksa kesin kavga ederz
Yok canım sabahları tv berbat ve sıkıcı hiç geri hissetme kendini bende kapattım kendimi işe vurdum zaten. Arka balkonu boşaltıyorum yıkayıp temizleyip yerleştircem.
Kızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.
Yaa iste biz dipdibeyiz canim yoksa bence de en guzeli uzak ol ne karissin ne yardim etsin yeterki huzur bozmasinlarAynen işte yardm edince de seni adam yerine koymayıp kndileri karar vermek istiyolar.bzmki hem yardm etmiyor hem de karsmaya basladi iyce sinir oldum.o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin hc bsy lerini istemiyorm çene lerini kessinler karışmasinlar.önceden hevsli hevesli şunu alcm bunu alcam anlatyodm artık hc bsy anlatmicam.bsy almadığı gibi benm alcam dediklerimi begenmiyo yorum yapiyo.kusura bakmasjn kimse hem elini tasin altına koyma hm de bnm hevesimi kır öyle olmuyo o işler. O yüzden artık hc bsy beklemiyorum hc bsye de karıştırmicam.Allaha şükür ki uzağız yoksa kesin kavga ederz
Azcik daha gobegim belirginlessin diye bekliyoruz kuzu gobegim kucuk haftasina gore cunku 2 3 hafta daha bekleyelim dedi fotografcimiz insallah olur olmazsa arkasindan gelinlik gibi bagcik koydurcamCanım elbisem diye konu açmışsın şöyle bi baktım. Görünüşü güzel elbisenin inşallah olur üzerine stres yapma bukadar. Ne zaman foto çekimin. Zamanın varsa olmasa bile değiştirirsin.
valla hep evde oturmanın hayalini kuruyorum acaba nasıl bir duygu diye :) ara ara tatilde de bir şey anlamıyorum kidoğum izninden sonra çok kararsızım aslında işe dönüp dönmeme konusunda, çocuğu her gün pendikten erenköye götürmeye gönlüm razı olmuyor bir türlü. bir yandan da annesi ile büyük en azından 2-3 yaşa kadar diyorum. neyse az kaldı programlar başlıyor, saçma sapan bir sürü manyak tipler tv de yerini alacak ekranlar şenlenecek ^.^ ahahahah
Ben kan yapsin sekerimi yukseltsin diye ilk 3 ayimda bilmeden bol bol.yedim gunde 10 tane filan. bisey olmadi dusuk musuk Allah korusun.. Dogumu gercekten kolaylastiriyormu ? Bu da kayisi ye kabizliga iyi gelir der gibi bisey sanki( barsaklari calisana iyi gelebilir de tembel bagirsaklilarda ise yaramisligini gormedim ) hurma da oyle olmasin zaten kolay sekilde doguma uygun olan kisiye iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?