bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim bunaltiyorlar insani en guzeli aslinda ne karissinlar ne gorussunler diyorum ama torun geliyorsa da durumlarinca yardim etmeliler tabiki senin kp. De ayri bir uc.. yardimi da icinden gelerek yapmalilar boyle karsisindakini sıkbogaz ederek degil zaten yardim etmek isteyen yardimedecegi kisinin isteklerine uymasi gerekmez mi? Oteki tahakkum oluyor yardimdan ziyade kayitsizlik da ayri torun gelince de kayitsizmi kalacaklar bakalim hep dusuncesizlik iste bunlar aslinda..

Aynen işte yardm edince de seni adam yerine koymayıp kndileri karar vermek istiyolar.bzmki hem yardm etmiyor hem de karsmaya basladi iyce sinir oldum.o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin hc bsy lerini istemiyorm çene lerini kessinler karışmasinlar.önceden hevsli hevesli şunu alcm bunu alcam anlatyodm artık hc bsy anlatmicam.bsy almadığı gibi benm alcam dediklerimi begenmiyo yorum yapiyo.kusura bakmasjn kimse hem elini tasin altına koyma hm de bnm hevesimi kır öyle olmuyo o işler. O yüzden artık hc bsy beklemiyorum hc bsye de karıştırmicam.Allaha şükür ki uzağız yoksa kesin kavga ederz

Kuzu bi gün senle bi kahve içek ya :) dün aynı bölgelerdeymişik bende şaşkın civarinda geziniyordum :)

aynen valla çok isterim ^.^ aslında bu hafta sonu erenköye kv geleceğiz bebişin beşiğinin iç yorganı için. netleşsin haberleşelim. ya da pazartesi salı tatil bir orta yol bulup buluşabiliriz bir cafede. hem otu da getiririm ben elma getiren cadı teyze gibi parlak parlakk, sulu sulu. valla haberleşiriz, çok iyi olur ^.^ facebook varmı?

Bugun elbisem gelicekkkk insallah iyi olur kizlar eger olmszsa gercekten cook uzulcem
Canım elbisem diye konu açmışsın şöyle bi baktım. Görünüşü güzel elbisenin inşallah olur üzerine stres yapma bukadar. Ne zaman foto çekimin. Zamanın varsa olmasa bile değiştirirsin.

Aaaaa biz park yatakta mı büyüdük kızzz?? Böyle diyodu dimi senin kv :)) seninkiler Persefon un bi üst modeli datlım hem kel hem fodul diyoruz böylelerine

Yok canım sabahları tv berbat ve sıkıcı hiç geri hissetme kendini bende kapattım kendimi işe vurdum zaten. Arka balkonu boşaltıyorum yıkayıp temizleyip yerleştircem.

valla hep evde oturmanın hayalini kuruyorum acaba nasıl bir duygu diye :) ara ara tatilde de bir şey anlamıyorum ki doğum izninden sonra çok kararsızım aslında işe dönüp dönmeme konusunda, çocuğu her gün pendikten erenköye götürmeye gönlüm razı olmuyor bir türlü. bir yandan da annesi ile büyük en azından 2-3 yaşa kadar diyorum. neyse az kaldı programlar başlıyor, saçma sapan bir sürü manyak tipler tv de yerini alacak ekranlar şenlenecek ^.^ ahahahah

Kızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.

ben geçen resim atmıştım. biberon şeklinde üstü çiçekli bir süs içinde 2 beyaz 1 pembe şeker olacak. onu yaptırdık. birde çikolata ve şerbet ikramı olacak. yapabilirsem çubuklu şeker hamuru yaparım evde.

Yaa iste biz dipdibeyiz canim yoksa bence de en guzeli uzak ol ne karissin ne yardim etsin yeterki huzur bozmasinlar

Canım elbisem diye konu açmışsın şöyle bi baktım. Görünüşü güzel elbisenin inşallah olur üzerine stres yapma bukadar. Ne zaman foto çekimin. Zamanın varsa olmasa bile değiştirirsin.
Azcik daha gobegim belirginlessin diye bekliyoruz kuzu gobegim kucuk haftasina gore cunku 2 3 hafta daha bekleyelim dedi fotografcimiz insallah olur olmazsa arkasindan gelinlik gibi bagcik koydurcam

Aaa bende Kartal'da oturuyorummm

Olabilir canım.ben kk de kullananları okumuştum bi kısmı sürekli kullanmış azar azar bişi olmamış bazı kişilerde ise erken kasılmalara neden olmuş doktoru bırak diyenler olmuş. Faydalı olduğu kesinde bazısına çok faydalı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…