bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet tatlım akşam kocişe okuturum mutlaka :) ama bu hastane olayında ben biraz şanslıyım galiba :) doğum annemlerin yanında olacak ve annem dünyanın en pozitif insanları arasında yer alır :)) onun bilgisine zevkine vs çok güvenirim zaten ama dediğine itiraz etsem de asla beni kırmaz.. Sadece konu torun olunca daha önce hiç görmediğim bi panik bi heyecan durumu var, o kadar :) hastaneye gelip gidecek samimiyette akraba tanıdık fln yok zaten.. Bi tek kaynanamlar arasın sorsun biraz ilgilensin isterdim doğrusu ama gelip de beni darlayacaklarına varsın mesafeli olsunlar, böyle uzak uzak pek tatlı sade bi ilişki :)

Aynen katiliyorum canim ben esimle.konustum bu konuyu doguma yakin beni strese sokmamalari zirtpirt yoklamamalari icin dogum olacagi gun de dogumhaneye gelmemelerini doguma girerken haber verecegimizi soylemesi konusunda anlastik... velevki yapmadilar ozaman iste farkli biri olabilirim.o stres halimdeyken bir tanecik istegimize bile saygi duymuyolarsa kimse benden saygi beklemesin ogun! Gerekli aciklamayi da dogumdan sonra yaparim.size ne dedik kac kere acikladik siz ne yaptiniz bebegimi stresle dogurmama neden oldunuz size fazla tepki vermis gibi gelebilirim.ama zaten bunu.size acikladik nedenleri ile diyecegim valla o konumda ben ozur dilemem ozur dilemesi gerekenler saygiyi basta gostermeyenler olur! Ayy insallah bu kez yanilirim da bunlari yasamam

Emsiriken tepeme 5 kisi degil 15 kisi birikiyodu ozellikle kvdem kendi koca memelerini kavralayip sutum olsada ben emzirsem diyodu ben aglarken simdi yaparsa cinayet cikar

Ah canım yaa, kıyamam sana. Nasıl bir k.v.den var, herşeye bu kadar çok burnunu sokuyor mu gerçekten? Böyle bir k.v. varsa bence de çocuğunu kendin büyüt en güzeli...

Çoook güzel bir yazı. Resmen her anını hayal ettim ve yaşadım. Tabii bu sırada da inciler bir bir aktı gözlerimden :)

Bebeler doğunca toplanırız hep beraber guzel olur

Doğumdan önce de toplanabiliriz bence :) Doğumdan sonra toplanmamız teee baharı bulur...

Kızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.
Ben magnet sevıyorum canım gıttıgım yerlerden verılen bıblo gıbı olanları pek kullanmıyorum kaldırıyorum ıllakı ama magnetlerım yıllardır dolap ustunde

Anlattıklarını okuyunca şok oldum şaşırdım kafamda bir sürü şey geçti. Niye bukadar çalış diye baskı yaptılar ki. Keşke işini bulup sonra evlenmeyin dicem ama bu bile saçma geliyor bana. Yani iki kişi evleniyor hayatlarına kendileri yön verebilecek yaşta. Sen çalışsan eşin işsiz kalsa birsüre idare edersiniz aynı şekilde sen işsiz kalınca eşinde idare etmeli ki ailesine laf düşmez yani. Onlara muhtaç ta olmuyorsanız münasip bir şey düşer paylarına. Allah sana sabır versin kv elinden kurtarsın biran önce amin.

hee bitanem bak ne güzel diyoruz esssskiii mesela bu adam naptı bak dün gece?? benim balık tepiklemeye başlayınca güm güm açtım koca göbeeemi dayadım bunun sırtına o naaaptı?? üstüne sinek konmuş manda gibi kovaladı bizi oğlumlaa noluyo yaa haa hooo diye garip sesler eşliğinde sabah da diyo ki hatırlamıyorum hayatım öyle mi yaptım hadi ordan beee

Eltin de yumusak yuzlu demek ki esi de pek dur diyemiyorsa annesine oyle olacak valla hizli ve ofkeliyi cekiyorum bildigin hergun ayri gundem hergun ayri harp yasaniyor bizde
tatlım şöyle ki eşimin abisi iki tarafa ayrı boncuk dağıtan tiplerden :/ eşine ayrı bişey diyo ailesine ayrı.. eltim de biraz gurursuz ne kadar laf duysa da işini gördürmek için çıkarları için sineye çekiyo herşeyi.. düşünüyorum da benim eşim dengeyi sağlamasa bile benim asla geçilemicek bazı sınırlarım vardır bi çoğumuzun vardır zaten de işte benim eltimin yok :)) senin işin de hakket zor be kuzum allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…