bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

kafaya takacak o kadar şey var ki dert iste sen yeter ki. bizde de ben düğün yapmayalım nikah yapalım, oradan yemeğe gideriz aile arasında falan dedim. tutturdular yok biz düğün yapacağız siz yer bakın. dedim gerek yok yok yapalım, dediler ille yapalım gereksiz masraf yapacaklar ya. neyse biz baktık yerlere en sonunda beykoz mihrabata karar verdik düğün oldu bir ton para ödediler tabi kişi sınırlaması var ben kimseyi çağıramadım çıldırdım! millet trip attı falan. sonra borç ile evlendik yani o düğüne gereksiz para verene kadar bizi borçsuz evlendirseydiniz ya. zaten kira ver onu yap şunu yap, arabayı bile değiştiremiyoruz bazı saçmalıklar yüzünden. araç şirketlerinin üstüne, vergi borcu var, ödemiyorlar vergi ödenmeyince de muayene olmuyor. valla bir sürü alengirli iş. en gıcık olduğum şeyler. yolda korka korka gidiyoruz sanki cinayet işledik :) işte bunların üstüne başka şeylerde olunca birikiyor da birikiyor. üvey evlat muamelesi görmek kötü gerçekten çünkü sendeki gibi ortada adil olmayan şeyler var. her çocuğa ev verip bizi madur etmesine sinir oluyorum. keşke hiç bir şey yapamam deseydi de beklentiye girip umut bağlamasaydık diyorum. en azından bu kadar üzülmezdik.

Tamam kuzu haberleşek bende cok sevinirimmm

Valla süper olar ben gelerim :)

ahahahah. benimki de bir gün üstüme dirseğini geçirdi, sonra hatırlamıyorum diyor sabah. zaten yatakta bana yer kalmıyor üstüme gele gelen yakında yerde yatacağım, deli gibi yatıyor benim mırmırımda. başta pozisyonu aldım aldım yoksa yatakta out oluyorum ama iyi cesaret etmişsin ben korkardım eşim karnımı falan acıtır diye, deli huyları var yatarken. bazende konuşur saçma sapan :) hepsi ayrı değişik model model işte.

Bana da uyar değişiklik olur hem bu kadar hamşi bir arada bulamayız

Sağol canım elimde geldiğince uğraştım işte. Beğendinize sevindim galiba bende magnet alıcam. Vosvos arabalar var ama pahalı çok hoşuma gitti ama. leylek bebek getirio o var birde emzik var bakalım hangisi olur. Alınca resim atarım.

Buluşunca buraya yazın bizde muhabbetinizi salça olalım

tarih yer belirlediğiniz zaman haber edin hanimlar..bende anadolu yakasindayim

hakkını avucuna vermek!! işte bunu çok sevdim

çok pis çünkü hani elinden kabuklu yumurta yenmez denicek tiplerden ha sadece bu diil bi de acaip yalan huyu var kadının elinin uzunluğu güvensizlik falan :/ offf baya kötü kuzum boşver günaha sokar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…