- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.801
Aynen öyle tatlım. Takma böyle şeyleri yaa... Kim ne yaparsa kendine yapar. Sen gebeliğinin keyfini çıkar boş veeeeerrr... Bizde de durumlar çok farklı değil. Eşim 2 kardeş ve büyük çocuk. Biz her şeyi kendimiz yaptık biliyor musun? Ama kardeşine neler neler yapıldı. Düşün kayın validelerin arabası var, ne k.p. ne de k.v. araba kullanmayı bilmiyor arabayı verdiler eşimin kardeşinin altına ki o zaman bizim de arabamız yoktu. Sonra biz de kızdık onca düğün borcu varken takıları satıp arabamızı aldık. Borçlar bitti, tekrar kredi çekip daha güzel araba aldık. Sonraki hedefimiz ev kısmetse... Düşün bak k.v.lerin evinin altı boş geçen kardeşi demez mi ben oraya ev yapacağım çevirip diye. Artık eşim de dur dedi. Orada benim de hakkım var benim rızam yok dedi. He dese orayı da ona vereceklerdi...
O sebeple diyorum kuzum böyle şeyleri hiç takma. Ne yaparsanız kendiniz yapın bu şekilde kimsenin sizin hayatınız hakkında söz sahibi olmaya hakkı olmaz...
Ben sen dogurana az iyileşirim burdan okur üfler gönderirim inşallah
aynen valla çok isterim ^.^ aslında bu hafta sonu erenköye kv geleceğiz bebişin beşiğinin iç yorganı için. netleşsin haberleşelim. ya da pazartesi salı tatil bir orta yol bulup buluşabiliriz bir cafede. hem otu da getiririm ben elma getiren cadı teyze gibiparlak parlakk, sulu sulu. valla haberleşiriz, çok iyi olur ^.^ facebook varmı?
Oooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
hee bitanem bak ne güzel diyoruz esssskiii mesela bu adam naptı bak dün gece?? benim balık tepiklemeye başlayınca güm güm açtım koca göbeeemi dayadım bunun sırtına o naaaptı?? üstüne sinek konmuş manda gibi kovaladı bizi oğlumlaa noluyo yaa haa hooo diye garip sesler eşliğindesabah da diyo ki hatırlamıyorum hayatım öyle mi yaptım hadi ordan beee
E BEBEKTE GERCEKTEN KAMPANYA VAR BENDE BEBEK ARABASI ALDIM ORDAN BU GÜN GÜZEL Mİ
çok tatlııı. güle güle kullan cıvıl cıvılmış.
Sağol canım birisi yardım etse sende yaparsın eminim.Ayy harika bunlar yetenekliymişsin sen baya :)Benim anca atkı örmüşlüğüm var onu da kendim bile takamıyorum sen düşün Tek yeteneğim resim yapmak sanırm :)
Bana da uyar değişiklik olur hem bu kadar hamşi bir arada bulamayızOooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
Sağol canım elimde geldiğince uğraştım işte. Beğendinize sevindim galiba bende magnet alıcam. Vosvos arabalar var ama pahalı çok hoşuma gitti ama. leylek bebek getirio o var birde emzik var bakalım hangisi olur. Alınca resim atarım.Ben magnet yaptırmayı düşünüyorum canım. Onlar daha kalıcı oluyor. Biblolar genelde atılıyor ya... Ama magnetler hep buzdolabının üstünde dururlar :)
Çok güzel olmuşlar canım, ellerine sağlık. Ay bizim forumdaki anneler ne becerikli böyle. Kendimden utandım valla
Hormonlardan canım, çok normal.Biz de aynıyız ama başkalarına farklı pencerelerden bakabiliyoruz
Sen ne diyosun yavruuuummm benimki diil gece gündüz de durmuyo ki hiççç
Buluşunca buraya yazın bizde muhabbetinizi salça olalımOooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
Oooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
Canım kimse melek değil belki onlara göre bizimde yanlışımız var. Bi şekilde yuvarlanıp gitmek idare etmek gerekir. Ama benim söylediğim sınırları aşamamak lazım kendini de ezdirmemek tabi. Herkes kendine yakışanı yapar biryerde. İyi olan kv ellerinden öperim ama geline eziyet edenin en mutlu zamanını zehir edenin de hakkını avucuna vermek gerekir
Buradaki olayları okudukça rabbime şükrediyorum arkadaşlarada dua ediyorum.
Masallah baya kalabalıkmışız ne guzel yatarih yer belirlediğiniz zaman haber edin hanimlar..bende anadolu yakasindayim
Çok güzelmiş canım renkli renkli neşeli neşeli gezin inşallahE BEBEKTE GERCEKTEN KAMPANYA VAR BENDE BEBEK ARABASI ALDIM ORDAN BU GÜN GÜZEL Mİ
çok pis çünkü hani elinden kabuklu yumurta yenmez denicek tiplerdenSağol fıstıkAyy benim sesim yukselmez tersleyemem yaslarına ve eşime saygımdan da ama sınırımı aşarlarsa evde tartısma olur ben yine kendi sınırmı oldurmak ıcın bazı durumlarda ıse olamıyor ama işte bu iş mevzunda mecbur kaldım bir kaç ay direndim işi bulamayınca da mecbur istemediğim bir sektörde devam ettim illallah demiştim çunku hayatımdan .. Senin elti çıkarcı mıkarcı ama suyuna gidip gönlünü hoş tutuyorsa neden ona chucky senin kv anlamadım demek ki yapmacık adam sevmiyor.. Benimki olsa bayılırdı ona
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?