- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.781
doğru yoldasın canımAhahaha evet park yatak begenmiyolar eşim de kayinvalide de.ama hc yoruma açık konsmucam artık.onlar konussun bn yapicam:):)
aynen canım zor işler bi yanda sevdiğin eşin bi yanda onun ailesi.. insan yeri geliyo kendi ailesiyle bile anlaşmazlıklara düşüyo tamam ama sonuçta bunlar kendi canın ciğerin diil o yüzden en baştan saygıyı bozmamak lazım aslında.. inan benim kv bile -bana karşı tavırlarıyla tabii- melek kalıyo burdaki arakadaşların anlatıığına göre.. kadın beni arar sorar kızım nasılsın ağrın sancın var mı yardım edeceğim bişey olursa hemen ara.. canımın çektiği yemek olursa gönderirim bile demişti.. sonuçta kimse melek diil geçinip gidiyoruz işteBöyle okuyunca garip oluyor yaşamayana siviri sinek size davul zurna. Zordur böyle insanlarla yaşamak eminim ama evimin içine kadar karışan bi dur demek şart
Sağol canım duan içinAnlattıklarını okuyunca şok oldum şaşırdım kafamda bir sürü şey geçti. Niye bukadar çalış diye baskı yaptılar ki. Keşke işini bulup sonra evlenmeyin dicem ama bu bile saçma geliyor bana. Yani iki kişi evleniyor hayatlarına kendileri yön verebilecek yaşta. Sen çalışsan eşin işsiz kalsa birsüre idare edersiniz aynı şekilde sen işsiz kalınca eşinde idare etmeli ki ailesine laf düşmez yani. Onlara muhtaç ta olmuyorsanız münasip bir şey düşer paylarına. Allah sana sabır versin kv elinden kurtarsın biran önce amin.
Canım kimse melek değil belki onlara göre bizimde yanlışımız var. Bi şekilde yuvarlanıp gitmek idare etmek gerekir. Ama benim söylediğim sınırları aşamamak lazım kendini de ezdirmemek tabi. Herkes kendine yakışanı yapar biryerde. İyi olan kv ellerinden öperim ama geline eziyet edenin en mutlu zamanını zehir edenin de hakkını avucuna vermek gerekiraynen canım zor işler bi yanda sevdiğin eşin bi yanda onun ailesi.. insan yeri geliyo kendi ailesiyle bile anlaşmazlıklara düşüyo tamam ama sonuçta bunlar kendi canın ciğerin diil o yüzden en baştan saygıyı bozmamak lazım aslında.. inan benim kv bile -bana karşı tavırlarıyla tabii- melek kalıyo burdaki arakadaşların anlatıığına göre.. kadın beni arar sorar kızım nasılsın ağrın sancın var mı yardım edeceğim bişey olursa hemen ara.. canımın çektiği yemek olursa gönderirim bile demişti.. sonuçta kimse melek diil geçinip gidiyoruz işte
Sağol fıstıktatlım şöyle ki eşimin abisi iki tarafa ayrı boncuk dağıtan tiplerden :/ eşine ayrı bişey diyo ailesine ayrı.. eltim de biraz gurursuz ne kadar laf duysa da işini gördürmek için çıkarları için sineye çekiyo herşeyi.. düşünüyorum da benim eşim dengeyi sağlamasa bile benim asla geçilemicek bazı sınırlarım vardır bi çoğumuzun vardır zaten de işte benim eltimin yok :)) senin işin de hakket zor be kuzum allah yardımcın olsun
Ah ahh ben de o kokunun hasretiyle yanıp tutuşuyorum valla... O günler gelecek inşallah. Hem de nasıl geldiğini bile anlamayacağız :)
Ay evet nasıl bir şimşekti onlar öyle yaa... Tam uykuya dalıyorum tekrar gürüldüyor tekrar uyanıyorum. Sonra kocama dedim sarıl bana, onun kollarındaki huzurla uyuyakalmışım
Ya canım boş ver kimse yardım etmezse etmesin. Her şeyi kendim yapayım istiyorum ben. Sonra laf arasında başımıza kakmaya kalkarlar ne me lazım. Her şeyi kendim şeçeyim, kendim alayım, kimseye de minnet duymayayım. Yapmasınlar ya boş ver...
Bak ne güzel almış, koymuş kenara. Belki bebeğin doğmasını bekliyordur canım, ondan vermiyordur. Çünkü eski insanlarda şöyle bir inanış var " bebek dünyaya gelmeden eşyasının eve girmesi uğursuzluk getirir " belki o da buna inanıyordur. Kendi annemden biliyorum, iki yeğenimde de her şeylerini almış, hazırlamış ablamın yanına doğuma geldiğinde vermişti hazırladığı her şeyi. Eminim ki benim oğluma da yapıyor aynı hazırlıkları ama anlatmaz hiç onu aldım, bunu aldım diye... Belki o da öyledir. İyi düşünelim biz yine de
Hem ne güzel işlerine de yardım ediyormuş, bu devirde var mı böyle k.v. Çok şanslısın valla çok...
Senin kvSağol canım duan içinvalla kv. bir çok sey için baskı yapıyor anlamlı anlamsız ben mantık aramıyorum artık, bazan iyi niyetle baskı yapıyor bazan kendi istediği olsun diye evliliğimin ilk yılları birbirimize alışmamız gereken sure annesi yuzunden kavga ile gecti cnm hep bu sekilde.. eşimin annesi aradıkca (ki dediğini yaptırtana kadar hergun defalarca ) eşim arama artık yeter diye telefonu fırlatırdı annesi aramaya devam ederdi eşimde telini açmaz sonra da sinirini benden cıkartırdı bildiğin boyle seyler işte ... Anlamadık anlayacagın evliliğimizden birşey... Severek evlendik tartısarak devamı geldi.. İlk 3-4 sene çok yıprandım...
eşim artık eskisi gibi değil annesine hala pek bişey diyemiyor ama bu kez kendi içine atıyorÇocuk için de bu kadar beklemek zorunda kalmamızda bu sebepten oldu hep kaygılar tartısmalar... 7. yılımızda artık ... Oyuzden cok doluyum kendilerine karsı ama yukarıda Allah var kalbim temiz gene de kin tutamıyorum sadece samimi olamıyorum artık hala mesafeliyim onlara karsı zaten azcık mesafemı bozayım dıyorum herseyı unutup, anında içli dışlı oluveriyoruz her gun aramalar baslıyor ardından yıne tepeme bınmeye baslıyorlar.. Amin canım kv kavramına karsı değilim başımın üstünde herzaman yerleri var ama anlamını bu şekilde doldurmuş olması hoş değil işte Benim de hormonlar artmaya basladı durup durup ağlamaya basladım ninni dinliyorum aklıma bişey geliyor bazan bebeğimi severken bile ağlama isteği geliyor.. Daha da artacak sanırım çok üstüme gelirlerse kontrolumu kaybetmekten korkuyorum valla artık goreceğiz
Ben de Kadıkoy tarafındayım canımBen de Pendik'teyim. Anadolu Yakasında oturan ne kadar çok Kasım annesi var :)
Ayy harika bunlar yetenekliymişsin sen baya :)Kızlar bunları ördüm battaniyeden sonra elimde bir tane daha var ama temizlik bayram derken doğuma ancak biter galiba. Nasıl olmuş sizce.
Yok canım özel sektörlerdeyiz nerdeeeSenin kvbecause of you eline vermek lazım. Güvercinlere yaptığını yapsın.
İşiniz tayin olabilmeyi gerektirsede uzaklaşsanız keşke
Kızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.
Kızlar bunları ördüm battaniyeden sonra elimde bir tane daha var ama temizlik bayram derken doğuma ancak biter galiba. Nasıl olmuş sizce.
ayy canim cok dogru diyosun belki oyle dusunuyodur ben hic bu yonden bakmamistim hamilelik hormonumu ne cok sinir olmustum ama dedigin gibi olabilir
Ah ahh ben de o kokunun hasretiyle yanıp tutuşuyorum valla... O günler gelecek inşallah. Hem de nasıl geldiğini bile anlamayacağız :)
Ay evet nasıl bir şimşekti onlar öyle yaa... Tam uykuya dalıyorum tekrar gürüldüyor tekrar uyanıyorum. Sonra kocama dedim sarıl bana, onun kollarındaki huzurla uyuyakalmışım
Ya canım boş ver kimse yardım etmezse etmesin. Her şeyi kendim yapayım istiyorum ben. Sonra laf arasında başımıza kakmaya kalkarlar ne me lazım. Her şeyi kendim şeçeyim, kendim alayım, kimseye de minnet duymayayım. Yapmasınlar ya boş ver...
Bak ne güzel almış, koymuş kenara. Belki bebeğin doğmasını bekliyordur canım, ondan vermiyordur. Çünkü eski insanlarda şöyle bir inanış var " bebek dünyaya gelmeden eşyasının eve girmesi uğursuzluk getirir " belki o da buna inanıyordur. Kendi annemden biliyorum, iki yeğenimde de her şeylerini almış, hazırlamış ablamın yanına doğuma geldiğinde vermişti hazırladığı her şeyi. Eminim ki benim oğluma da yapıyor aynı hazırlıkları ama anlatmaz hiç onu aldım, bunu aldım diye... Belki o da öyledir. İyi düşünelim biz yine de
Hem ne güzel işlerine de yardım ediyormuş, bu devirde var mı böyle k.v. Çok şanslısın valla çok...
Oooo süpper.Ben de Kadıkoy tarafındayım canım
normalde her şeyimizi kendimiz yaptık kimseye muhtaç olmadık çok şükür. ama en çokta şu ev yüzünden takık olduğum için hem onu yapmayıp üstüne bir de düşüncesizliğine ve rahatlığına kızıyorum. almayı da bırak bir köşeye sorsa yeter ya, valla düşünmesi bile yeter yani. valla eşime de dedim maddi manevi bu süreçte ne yaparsa bu saatten sonra ona göre itibar görür. mevzu aslında para değil de işte düşünce meselesi. sanki sorulunca dünyaları isteyip yük olacağız da bir şeylerden kaçmalar falan. amannn o kadar dert edilcek şey varken babası ile hiç uğraşamayacağım
Olur valla Pendik marina olabilir yakin bi yer olarakOooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
Her yer olabilir. Ben her yere gelebilirim. Benim için sorun değil. Her yere ve herkese uyarım benOlur valla Pendik marina olabilir yakin bi yer olarak
Oooo süpper.Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla
Olur valla Pendik marina olabilir yakin bi yer olarak
Konuşalım anlaşalım ayarlayalım o Zamanevet marina iyi bir seçenek :)
Heeee cansın!!! açın birbirinize kutularınızı benim kutu kalıcek öyle sımsıkı kapalı kesin yarıcaklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?