bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Böyle okuyunca garip oluyor yaşamayana siviri sinek size davul zurna. Zordur böyle insanlarla yaşamak eminim ama evimin içine kadar karışan bi dur demek şart
aynen canım zor işler bi yanda sevdiğin eşin bi yanda onun ailesi.. insan yeri geliyo kendi ailesiyle bile anlaşmazlıklara düşüyo tamam ama sonuçta bunlar kendi canın ciğerin diil o yüzden en baştan saygıyı bozmamak lazım aslında.. inan benim kv bile -bana karşı tavırlarıyla tabii- melek kalıyo burdaki arakadaşların anlatıığına göre.. kadın beni arar sorar kızım nasılsın ağrın sancın var mı yardım edeceğim bişey olursa hemen ara.. canımın çektiği yemek olursa gönderirim bile demişti.. sonuçta kimse melek diil geçinip gidiyoruz işte

Sağol canım duan için valla kv. bir çok sey için baskı yapıyor anlamlı anlamsız ben mantık aramıyorum artık, bazan iyi niyetle baskı yapıyor bazan kendi istediği olsun diye evliliğimin ilk yılları birbirimize alışmamız gereken sure annesi yuzunden kavga ile gecti cnm hep bu sekilde.. eşimin annesi aradıkca (ki dediğini yaptırtana kadar hergun defalarca ) eşim arama artık yeter diye telefonu fırlatırdı annesi aramaya devam ederdi eşimde telini açmaz sonra da sinirini benden cıkartırdı bildiğin boyle seyler işte ... Anlamadık anlayacagın evliliğimizden birşey... Severek evlendik tartısarak devamı geldi.. İlk 3-4 sene çok yıprandım...
eşim artık eskisi gibi değil annesine hala pek bişey diyemiyor ama bu kez kendi içine atıyor Çocuk için de bu kadar beklemek zorunda kalmamızda bu sebepten oldu hep kaygılar tartısmalar... 7. yılımızda artık ... Oyuzden cok doluyum kendilerine karsı ama yukarıda Allah var kalbim temiz gene de kin tutamıyorum sadece samimi olamıyorum artık hala mesafeliyim onlara karsı zaten azcık mesafemı bozayım dıyorum herseyı unutup, anında içli dışlı oluveriyoruz her gun aramalar baslıyor ardından yıne tepeme bınmeye baslıyorlar.. Amin canım kv kavramına karsı değilim başımın üstünde herzaman yerleri var ama anlamını bu şekilde doldurmuş olması hoş değil işte Benim de hormonlar artmaya basladı durup durup ağlamaya basladım ninni dinliyorum aklıma bişey geliyor bazan bebeğimi severken bile ağlama isteği geliyor.. Daha da artacak sanırım çok üstüme gelirlerse kontrolumu kaybetmekten korkuyorum valla artık goreceğiz

Canım kimse melek değil belki onlara göre bizimde yanlışımız var. Bi şekilde yuvarlanıp gitmek idare etmek gerekir. Ama benim söylediğim sınırları aşamamak lazım kendini de ezdirmemek tabi. Herkes kendine yakışanı yapar biryerde. İyi olan kv ellerinden öperim ama geline eziyet edenin en mutlu zamanını zehir edenin de hakkını avucuna vermek gerekir
Buradaki olayları okudukça rabbime şükrediyorum arkadaşlarada dua ediyorum.

Sağol fıstık Ayy benim sesim yukselmez tersleyemem yaslarına ve eşime saygımdan da ama sınırımı aşarlarsa evde tartısma olur ben yine kendi sınırmı oldurmak ıcın bazı durumlarda ıse olamıyor ama işte bu iş mevzunda mecbur kaldım bir kaç ay direndim işi bulamayınca da mecbur istemediğim bir sektörde devam ettim illallah demiştim çunku hayatımdan .. Senin elti çıkarcı mıkarcı ama suyuna gidip gönlünü hoş tutuyorsa neden ona chucky senin kv anlamadım demek ki yapmacık adam sevmiyor.. Benimki olsa bayılırdı ona

ayy canim cok dogru diyosun belki oyle dusunuyodur ben hic bu yonden bakmamistim hamilelik hormonumu ne cok sinir olmustum ama dedigin gibi olabilir

Senin kv because of you eline vermek lazım. Güvercinlere yaptığını yapsın.

İşiniz tayin olabilmeyi gerektirsede uzaklaşsanız keşke

Kızlar bunları ördüm battaniyeden sonra elimde bir tane daha var ama temizlik bayram derken doğuma ancak biter galiba. Nasıl olmuş sizce.
Ayy harika bunlar yetenekliymişsin sen baya :) Benim anca atkı örmüşlüğüm var onu da kendim bile takamıyorum sen düşün Tek yeteneğim resim yapmak sanırm :)

Senin kv because of you eline vermek lazım. Güvercinlere yaptığını yapsın.

İşiniz tayin olabilmeyi gerektirsede uzaklaşsanız keşke
Yok canım özel sektörlerdeyiz nerdeee
hahaha evet because of you super kahraman ilan edelim seni burdan sorunlu kv kovar diye başı sıkışan çağırsın seni

Son düzenleme:
Kızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.

Ben magnet yaptırmayı düşünüyorum canım. Onlar daha kalıcı oluyor. Biblolar genelde atılıyor ya... Ama magnetler hep buzdolabının üstünde dururlar :)

Kızlar bunları ördüm battaniyeden sonra elimde bir tane daha var ama temizlik bayram derken doğuma ancak biter galiba. Nasıl olmuş sizce.

Çok güzel olmuşlar canım, ellerine sağlık. Ay bizim forumdaki anneler ne becerikli böyle. Kendimden utandım valla

ayy canim cok dogru diyosun belki oyle dusunuyodur ben hic bu yonden bakmamistim hamilelik hormonumu ne cok sinir olmustum ama dedigin gibi olabilir

Hormonlardan canım, çok normal. Biz de aynıyız ama başkalarına farklı pencerelerden bakabiliyoruz

normalde her şeyimizi kendimiz yaptık kimseye muhtaç olmadık çok şükür. ama en çokta şu ev yüzünden takık olduğum için hem onu yapmayıp üstüne bir de düşüncesizliğine ve rahatlığına kızıyorum. almayı da bırak bir köşeye sorsa yeter ya, valla düşünmesi bile yeter yani. valla eşime de dedim maddi manevi bu süreçte ne yaparsa bu saatten sonra ona göre itibar görür. mevzu aslında para değil de işte düşünce meselesi. sanki sorulunca dünyaları isteyip yük olacağız da bir şeylerden kaçmalar falan. amannn o kadar dert edilcek şey varken babası ile hiç uğraşamayacağım

Ben de Kadıkoy tarafındayım canım
Oooo süpper. Şimdi urashaa , ruby87 , prensinin_prensesi , sen ve ben varız anadolu yakasında. Başka arkadaşlar var mı acaba? Olmadı havalar soğumadan, bizim göbüşler çok daha ağırlaşmadan bir hafta sonu buluşup, bir yerlerde bişiler içelim. Kasım anneleri kardeşliği Güzel olur valla

Aynen öyle tatlım. Takma böyle şeyleri yaa... Kim ne yaparsa kendine yapar. Sen gebeliğinin keyfini çıkar boş veeeeerrr... Bizde de durumlar çok farklı değil. Eşim 2 kardeş ve büyük çocuk. Biz her şeyi kendimiz yaptık biliyor musun? Ama kardeşine neler neler yapıldı. Düşün kayın validelerin arabası var, ne k.p. ne de k.v. araba kullanmayı bilmiyor arabayı verdiler eşimin kardeşinin altına ki o zaman bizim de arabamız yoktu. Sonra biz de kızdık onca düğün borcu varken takıları satıp arabamızı aldık. Borçlar bitti, tekrar kredi çekip daha güzel araba aldık. Sonraki hedefimiz ev kısmetse... Düşün bak k.v.lerin evinin altı boş geçen kardeşi demez mi ben oraya ev yapacağım çevirip diye. Artık eşim de dur dedi. Orada benim de hakkım var benim rızam yok dedi. He dese orayı da ona vereceklerdi...

O sebeple diyorum kuzum böyle şeyleri hiç takma. Ne yaparsanız kendiniz yapın bu şekilde kimsenin sizin hayatınız hakkında söz sahibi olmaya hakkı olmaz...

Olur valla Pendik marina olabilir yakin bi yer olarak

ben varım çok ihtiyacım var valla böyle kk buluşmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…