bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin kv because of you eline vermek lazım. Güvercinlere yaptığını yapsın.

İşiniz tayin olabilmeyi gerektirsede uzaklaşsanız keşke
sorma kız kadını top yaparım valla güvercinlerle ortamızda ben terlik fırlatırım güvercinler tepesine eder ohhh bak bi daha dokunuyo mu Persefon uma

o saçma sapan konuşma olayı bende vardı eskiden daha çoktu tabii :)) hatta benim rüyaları dışardan yönlendirebiliyolardı ilginçti :)) benimki de bu ara öyle yatıyo manyak mıdır nedir bunlar ya biz zaten olmuşuz yarım dünya bi uyanıyorum yatağın bi köşesinde besleme gibi kıvrılmışım

gerçekten tüm kan rahme gidiyo buna eminim artık kv balkonun içinde dimi o yüzden bumerang gibi bana dönücek.. allahım beynim mercimek kadar kaldı yeminle
hahaha bana da oluyor canım o merak etme 3. ayımda aaçık bufe yemek yiyoruz fazla kilo yapmasın diye de herseyden birer tane yemek koymusum tabağıma. Anlayacağın tabakta yediğim şeyden baska yok yanı yaa ne guzelbirşey bu yediğim ne yiyiorum ki ben diye düşünmekten çatlıcam herkesin tabagına bakmıstım tek tek benim tabagımda olmayıp da midemde olan şey ne diye meger dolmaymıs

Bende dolapı açıp ne alacaktım burdan diye çok düşünmüşlüğüm var. Konuşurken bazen ne diyeceğimi unutmuşluğum ve daha bir sürü şey.....

ben varım çok ihtiyacım var valla böyle kk buluşmasına.

Valla süper olar ben gelerim :)

Bana da uyar değişiklik olur hem bu kadar hamşi bir arada bulamayız

tarih yer belirlediğiniz zaman haber edin hanimlar..bende anadolu yakasindayim

BENDE ANadolu yakasındayım B BlackandBlack

Süpper. Bir sürü göbüşlü hatun bir arada. Evet kızlar bence şimdiden bir tarih belirleyelim, herkes ona göre ayarlasın kendini. 30 Ağustos herkese tatil mi? Ben herhangi bir hafta sonu da müsaitim... Valla benim de kadın kadına görüşmeye çoook ihtiyacım var.

prensinin_prensesi senin mesajını alıntılamayı unutmuşum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…