- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.221
Ben de atakumdayim.annemler de bafrada.bafraliyim aslen.Atakuma tasiniyoruz canim. Simdi bafrada oturuyoruz.
7 ay benım için çok hızlı geçti ama bundan sonra zaman geçmiyor sanki :)Maşallah canım az kalmış doğuma
Nasil yumusatsam bilemedim.ilaç yasak.patates koydum o biraz aldi acisini ama şişlik duruyor.Bana doktorum kortos merhem verdi bubsorunum icin ama gebelik kategorisi c imis canimbir haftadir kullaniyorum gecmedi de boyle bebege de zarar verecek diye korkuyorum acikcasi meme 1 haftaya gecerse sorun degil canim ama 1 haftadan uzun surerse tromboze oluyor sen vakit erkenken yumusatmaya bak canim benimki 9 gundur boyle yuruyemiosun oturamiyorsun tuvaketeimi bile yapamiyorum sislikten
Ay sorma canım o da çok rahat valla. 3. Bebeği olacak onun, geçen bizdelerdi. 3 yaşında bir yeğenim var baktım karnında zıplıyor abla ne yapıyorsun dedim? Daha çok küçük bir şey olmaz merak etme demez mi? Ay ben de tam tersi o kadar korumaciyim ki... Rahat olmak gerek sanırım...Biz kafaya çok mu takıyoruz ne? Günaydın canım bu arada. Ablandan bir kaç taktik almalı :)
ben ne yapsam ki bilemedm valla bıraz daha bekleyip dguma yakın alsam ıade seyınden yararlanrm ccuk kabul etmeyecek olsa
Malesef benim de haftasonumun icine etmis bulunmaktalar. Ev tasima isi ile ugrasiyoruz esimde ablasinin kocasinin oraya bis koli almaya gitti aramislar koli var gel al diye. Bende annemle disaridaydim bebege ordugum battaniyeleri terziye vermistim onlari almaya gittim. Esim aradi taksideyim seni de alim. Aldi beni. ablamla kavga ettik dedi ben taksiye biner binmez. Eve geldik. Bugun acelesi mi vardi niye ciktin disari dedi senin yuzunden ablamla kavga ettik dedi. Dedim sorun ne?? Ablam hani dusuk riski var niye disari cikiyor bak onun yuzunden taksi tutmussun falan demis kavga etmisler. Bende soylendim evlendigimizden beri benim canimi sıkiyorlar yeter ailene senin tahammulun yok benim neden olsun ona ne ki dedim sen cocukmusun taksiye verecegin parayi hesaplayamiyormusun ki o uzerine vazifeymis gb konusuyor dedim bi de benim ne yaptigimdan haddini bilsin dedim. Cat kapi evime gelip laf sayip moral bozuyor dedim bir degil iki degil dedim. Esimde ablam hakkinda boyle konusamazsin dedi. Aricam sen benim huzurumu niye bozuyorsun haddini bil dicem dedim ustume yurudu sakin arama bak kotu olur diye. Ben cok agladim sonra esim sen haklisin bak gidiyoruz daha kimse bisey diyemez sana dedi. sen dedim boyle ailen icin beni ezdikce fizanda olsak farketmez dedim onlar diyeceklerini diyorlar yapacaklarini yapiyorlar Ama cok agladim dogumuma evime asla bir daha gelmesin dedim. Gelirse de asla yuzune bakip muhabbet etmeyecegim.
Bir haftadir ben de dusunuyorum canim ikinma olayini normal istiyordum ama bisey olmaz dedigi 10 gun oturamazsin tuvaletini yapamaz daha cok stres olursun altta dikisler de olacagindan o bolgenin hijyeni ile ugrasirsin biryandan hemoroid doktor icin bisey olmaz tabi o her turlu dogurturyok canim.cocuga geciyo demis 6 aylik hamileyken almislar arkadasiminkini ama benim doktorum hamilelikde asla ameliyat olmaz dedi iki krem adi verdi ama onlarida kullanmadim simdilik rahatim bende agri olmuyoda iste arada kaniyo demekki farkli cinsleri var dogum olunca hemen bak ameliyat isine canim bebek dogunca bidr agriyla ugrasma bi de senin dogum sekli ne olcak bende hemoroid var diye korkuyorum acaba normal dogumda ikindikca daha fena olurmu diye gerci doktorum bisey olmaz dedi ama bilmiyorum
Kızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
Bir haftadir ben de dusunuyorum canim ikinma olayini normal istiyordum ama bisey olmaz dedigi 10 gun oturamazsin tuvaletini yapamaz daha cok stres olursun altta dikisler de olacagindan o bolgenin hijyeni ile ugrasirsin biryandan hemoroid doktor icin bisey olmaz tabi o her turlu dogurturvalla bilemiyorum hic cocuga gecer dedigi nedir? Ben krem kullaniyorum kortos o da gecebiliyormus ama kac aydir direndim kullanmamak icin acikcasi bu kez gecen cinsten olmadigi icin kullaniyorum iyice sinirlerim bozuldu bu durum yuzunden kortuzon iceriyor sonucta bu kremler insallah bisey olmuyordur bebegime
Kızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
İnşaallah canım. Kafaya çok takıyorum. Ama çok şükür sağlıklı ya Allah'a hamdolsun. Bantları güzel olsun yavrularimizinÇok takma bence cnm.ultrason cihazlrndn kaynaklanio olablr Die dusunuyrm ben.Bana da 27.haftada 32.5 dedi boyuna zaten 21.haftada 32ydi24.haftada boyunu soylememsti.27 de sorayım dedim de pişman oldum yani.çarpıp bölüp bişey soyluolar.Bazen yanlış.hesaplayabiliolar zannimca.soyledgne asla inanmadm çünkü buyudgnu hissediyrm.ve haftasyla uyumluydu genel ölçümleri.
Bence sende çok takma.haftasyla uyumlu dediyse öylede cnmcm
Çok takma bence cnm.ultrason cihazlrndn kaynaklanio olablr Die dusunuyrm ben.Bana da 27.haftada 32.5 dedi boyuna zaten 21.haftada 32ydi24.haftada boyunu soylememsti.27 de sorayım dedim de pişman oldum yani.çarpıp bölüp bişey soyluolar.Bazen yanlış.hesaplayabiliolar zannimca.soyledgne asla inanmadm çünkü buyudgnu hissediyrm.ve haftasyla uyumluydu genel ölçümleri.
Bence sende çok takma.haftasyla uyumlu dediyse öylede cnmcm
İnşaallah canım. Yeter ki sağlıklı olsun. Zekası yerinde olsun yavrularimizinbenim bebegiminde kilosu geriden geliyo doktor genetik faktor dedi anne baba minyonsa bebek de haftasina gore zayif yada kisa kalabiliyo canim merak etme saglikliysa sorun yoktur
Canım bende fl yazmiyor. Doktorum bebegin boyunu üç parca olarak ölçtü.ultrasyon kagidinda FL deki rakami 7 yle carpinca boyu cikiyo canim ben hep kagittan takip ediyorum
Bende kraftin bir modelini begendim 60x120 ama karar veremedim.ben oğlumdan kalan kraftın parka yatağı var sapasağlam duruyor çok memnunum onu kullanıcam
Ben de atakumdayim.annemler de bafrada.bafraliyim aslen.
Canim yemenden icmenden kesme sakin bebegine zarar. Ben de herife dedim annenin ablanin huyunu biliyordun niye yuz goz ettin bizi her hafta sonu ailesindeydik gidip kaliyorduk kendi gelmese bile beni zorla yolluyordu annesine yatiya. Haftanin 3 gunu annesini arattiriyordu. Annesi de artik asmisti kendini surekli elestiri beni ailemi asagilamalar. Esimi bana beni esime dolduruyordu. Milletin icinde hakaret ediyordu bana sustum ben sabir dedim Simdi ne gidiyorum ne ariyorum esimde gitmiyor aramiyor. Gelince gene laf sokuyorlar bende odaya geciyorum yada surat asiyorum artik laf soylemeyede basladim. Daha bir kere arayip toruna bisey lazim mi yapilacak bisey var mi demedi. Annen ne yapacak baban ne alicak derdindeler. Gorumcem bile esini bunaltma bisey alinacaksa ailene soyle alsinlar diyor.Bi de o muhabbet var.onlarda biliolar ne olduklrni ama biz söyleyince kötü oluyrz.saçma sapan konuşup bizi üzüolar.Sonra özür dilerim sen haklısın.Sen söylesin sen böylesin.
bizimde öyle oldu sabah kalktı hiçbişey yok gibi.iltifatlr Bilmem ne.zart zurt.geçiniz dedim geçiniz.olay bitmiştir.ben artık yerimi biliyrm.Onlar sana ne yaparsa yapsın ailen ama ben ne söylesem yanlış anla.Git ailenle mutlu ol.benimle konuşma dedim.sabahtn beri de yatiorm.dediğin gibi günümü gecemi haftasonumu herşeyim mahvoldu.1 bardağı yerinden kaldirmadm bugün.heryer heryerde.2 de kahvaltı yaptım.hiçbişey istemio cnm.yazıklar olsun.hamileyken bile bize Bunları yasatanlara diorum.Başka bişey demiyrm.7 yıllık evliyim hep aynı muhabbetler.öyle de gitcek.asla hayalim yok artık.
Canim doktoruna sor bana kortos hemoroid ilaci yazdi kadindogumcum..Nasil yumusatsam bilemedim.ilaç yasak.patates koydum o biraz aldi acisini ama şişlik duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?