bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasil yumusatsam bilemedim.ilaç yasak.patates koydum o biraz aldi acisini ama şişlik duruyor.

Biz kafaya çok mu takıyoruz ne? Günaydın canım bu arada. Ablandan bir kaç taktik almalı :)
Ay sorma canım o da çok rahat valla. 3. Bebeği olacak onun, geçen bizdelerdi. 3 yaşında bir yeğenim var baktım karnında zıplıyor abla ne yapıyorsun dedim? Daha çok küçük bir şey olmaz merak etme demez mi? Ay ben de tam tersi o kadar korumaciyim ki... Rahat olmak gerek sanırım...

Kızlar herkese merhaba...
İnşallah herkes iyidir. Uzuuuuuuun zamandır giremedim. İnternet paketim bitmişti, evde de değildim, arada facebooka bakıp çıkabildim sadece :)
Pazar günü evime döndüm, tatil çok çabuk bitti sanki Şimdiden diğer yazı bekliyorum :)
Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kilo aldım sadece
Sizlerde durumlar nasıl ? :)

Selam kızlar. Nasılsınız bugün? Bizim kontolumuz vardı, şeker yuklememizi de yaptırdık. Çok şükür her şey iyi çıktı. Oğlum 1040 gr olmuş. Boyu da 36 cm :) Dr.um çok şükür 1 kg sınırını aştık, sıra 2 kg sınırını aşmaya geldi dedi. Rabbim hayırlısıyla o günleri de gösterir inşallah :)

ben ne yapsam ki bilemedm valla bıraz daha bekleyip dguma yakın alsam ıade seyınden yararlanrm ccuk kabul etmeyecek olsa

Aslında bende hemen biberon almayı dusunmuodm.İnşallah memeyi tutarsa biberon ihtiyacı olmaz.emzik Sadece almak istiodm ama sanki hastane de hemen yanimzda olması mı gerekio.memeyi tutmazsa falan Allah korusun.Tam bilemiyrm aslında hastane de o an nasıl bi ortam oluo.genelde Herkes de emzirio ama bilemedm

Bi de o muhabbet var.onlarda biliolar ne olduklrni ama biz söyleyince kötü oluyrz.saçma sapan konuşup bizi üzüolar.Sonra özür dilerim sen haklısın.Sen söylesin sen böylesin.
bizimde öyle oldu sabah kalktı hiçbişey yok gibi.iltifatlr Bilmem ne.zart zurt.geçiniz dedim geçiniz.olay bitmiştir.ben artık yerimi biliyrm.Onlar sana ne yaparsa yapsın ailen ama ben ne söylesem yanlış anla.Git ailenle mutlu ol.benimle konuşma dedim.sabahtn beri de yatiorm.dediğin gibi günümü gecemi haftasonumu herşeyim mahvoldu.1 bardağı yerinden kaldirmadm bugün.heryer heryerde.2 de kahvaltı yaptım.hiçbişey istemio cnm.yazıklar olsun.hamileyken bile bize Bunları yasatanlara diorum.Başka bişey demiyrm.7 yıllık evliyim hep aynı muhabbetler.öyle de gitcek.asla hayalim yok artık.

Bir haftadir ben de dusunuyorum canim ikinma olayini normal istiyordum ama bisey olmaz dedigi 10 gun oturamazsin tuvaletini yapamaz daha cok stres olursun altta dikisler de olacagindan o bolgenin hijyeni ile ugrasirsin biryandan hemoroid doktor icin bisey olmaz tabi o her turlu dogurtur valla bilemiyorum hic cocuga gecer dedigi nedir? Ben krem kullaniyorum kortos o da gecebiliyormus ama kac aydir direndim kullanmamak icin acikcasi bu kez gecen cinsten olmadigi icin kullaniyorum iyice sinirlerim bozuldu bu durum yuzunden kortuzon iceriyor sonucta bu kremler insallah bisey olmuyordur bebegime

Çok takma bence cnm.ultrason cihazlrndn kaynaklanio olablr Die dusunuyrm ben.Bana da 27.haftada 32.5 dedi boyuna zaten 21.haftada 32ydi 24.haftada boyunu soylememsti.27 de sorayım dedim de pişman oldum yani.çarpıp bölüp bişey soyluolar.Bazen yanlış.hesaplayabiliolar zannimca.soyledgne asla inanmadm çünkü buyudgnu hissediyrm.ve haftasyla uyumluydu genel ölçümleri.
Bence sende çok takma.haftasyla uyumlu dediyse öylede cnmcm

doktorun verdiyse bisey olmaz canim bana iki krem ismi vermisti sadece bunlari kullan diye ama adlarini hic hatirlamiyorum. benim kuzenim.kisin dogum yapti ikinmakdanmi doktorlar kesiyi fazlami atti vilinmiyor ama bagirsagi yirtilmis normal dogum yapti ardindan ameliuat oldu ondan beri bende sezeryana daha yakinim annemde bizlerde de clvar hemoroid 3 cocuk dogurduk bisey olmaz diyo da bilmiyorum valla allah yardimcimiz olsun bi de bende dikis var 36. haftada rahimdeki dikisde narkozsuz alincak onun acisini cekip bide normal doguramazsam diye de korku var bi kasim geleydi de hersey olaydi ya dusundukce stres oluyoz

benim bebegiminde kilosu geriden geliyo doktor genetik faktor dedi anne baba minyonsa bebek de haftasina gore zayif yada kisa kalabiliyo canim merak etme saglikliysa sorun yoktur

İnşaallah canım. Kafaya çok takıyorum. Ama çok şükür sağlıklı ya Allah'a hamdolsun. Bantları güzel olsun yavrularimizin

ultrasyon kagidinda FL deki rakami 7 yle carpinca boyu cikiyo canim ben hep kagittan takip ediyorum

Ben de atakumdayim.annemler de bafrada.bafraliyim aslen.
Canim yemenden icmenden kesme sakin bebegine zarar. Ben de herife dedim annenin ablanin huyunu biliyordun niye yuz goz ettin bizi her hafta sonu ailesindeydik gidip kaliyorduk kendi gelmese bile beni zorla yolluyordu annesine yatiya. Haftanin 3 gunu annesini arattiriyordu. Annesi de artik asmisti kendini surekli elestiri beni ailemi asagilamalar. Esimi bana beni esime dolduruyordu. Milletin icinde hakaret ediyordu bana sustum ben sabir dedim Simdi ne gidiyorum ne ariyorum esimde gitmiyor aramiyor. Gelince gene laf sokuyorlar bende odaya geciyorum yada surat asiyorum artik laf soylemeyede basladim. Daha bir kere arayip toruna bisey lazim mi yapilacak bisey var mi demedi. Annen ne yapacak baban ne alicak derdindeler. Gorumcem bile esini bunaltma bisey alinacaksa ailene soyle alsinlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…