- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.261
Kendin yap kuzu 1 lt sutten 6 kase cikiyo hem ev yapimiçok iyiymiş ya zaten bayılırım ben sütlü tatlıya.. tek sorun burda sütlü tatlı yok onu tatlıdan saymıyolar çünkü yemin ediyorum gına geldi baklavadan kadayıftan :/
Canim dr a gittin mi sen naptinNaapcan cnm Allah hidayet versin diorm artk başka bişey demiyrm
benim dün gece canımın çektiği evde yapabileceğim bişey diildi tatlım.. kazandibi istedim çünküKendin yap kuzu 1 lt sutten 6 kase cikiyo hem ev yapimi
Canim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeliKızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
Canim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeliKendi beslenmemden ornek veriyim bu sekilde besleniyorum ornegin sabah kahvalti 500ml su yumurta peynir zeytin salatalik
ara ogun 1 koca bardak sut 3 badem 4 findik 1 incir 3 yarim ceviz...
oglen 500 ml su yogurt bir kase bir tabak sebze yemegi 1 porsiyon et (haftada 2 kez balik diger gunler tavuk ya da kirmizi et )
Ara ogun bir meyve
Aksam 500 ml su yine bir yogurt salata oglen et yediysem bulgur/ mercimek ya da nohut turevi bakliyat ya da kofte yiyebilirim.bir.porsiyon..
Bu sekilde canim gunde en az 3 litre su iciyorum ogunlerde yarim litre tuketiyorum sabah ac karna 500 aksam yatarken 500 eve geldigimde 500 ml seklinde.. sicaklarinda cok yardimi oldu su tuketmemde
Maşallah ne güzel besleniyorsun canım yarasın bebişine ben hiç söylemeyeyim Allah ne verdiyse yiyorum üzülüyorum ama iştahsızlık mahvediyor beniCanim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeliKendi beslenmemden ornek veriyim bu sekilde besleniyorum ornegin sabah kahvalti 500ml su yumurta peynir zeytin salatalik
ara ogun 1 koca bardak sut 3 badem 4 findik 1 incir 3 yarim ceviz...
oglen 500 ml su yogurt bir kase bir tabak sebze yemegi 1 porsiyon et (haftada 2 kez balik diger gunler tavuk ya da kirmizi et )
Ara ogun bir meyve
Aksam 500 ml su yine bir yogurt salata oglen et yediysem bulgur/ mercimek ya da nohut turevi bakliyat ya da kofte yiyebilirim.bir.porsiyon..
Bu sekilde canim gunde en az 3 litre su iciyorum ogunlerde yarim litre tuketiyorum sabah ac karna 500 aksam yatarken 500 eve geldigimde 500 ml seklinde.. sicaklarinda cok yardimi oldu su tuketmemde
Süpermiş keşke İstanbul'da da olsa ben de haftaya E bebeğe gidicem daha 5tl lik hediye paketi kalmış mı onu bile bilmiyorumEki Görüntüle 1876977 Ankara'da ki arkadaşlar kacirmayin bence bu fırsatı
Valla hayal kuracak kadar rahat birakmiyorlar bizi. Simdi herifi anasi aradi. Gelmeyin oglum aramayin babanizi da beni de bunaltin demis esime esimde tasincaz ya yogunuz demis. Yarin gelin demis esim de anne ev topluyoruz nasil gelelim demis. Beddua etmis bize. Sonra da eve sakin kadin tutmayin ben gelir temizlerim demis. Esimde anne cam mi silcen terek mi demis o da gerek yok onlarin silinmesine yerleri sileriz yeter demis. O da az karisma demis. Yuzune kapatmis simdi bana diyor ne diyim ya beni de bunaltiyorlar napim diyor. Gercekten bu adamin ailesi yuzunden kendinden soguttu beni.haklısın kuzum boşver hanımkızını düşün sen onun bi gülücüğü her sıkıntını tasanı götürücek bunun hayalini kur :))
yaren92 canım nerelerdesin göremiyorum seni son bi kaç gündür?? iyisin dimi??
Tahmin ettim canim surmuyorum oyuzden zaten yumusatir belki surtunmeyi azalttigindan ama onun disinda bir iyilestirici ozelligi olacagini sanmiyordum olsa hemoroid sorunu kalmazdi ortada dogumu filan da kolaylastiriyor diyenler var erken doguma da sebep vermesin simdiden...Zeytinyqgi surmemej gerekiyormus bazilarinda hemoroidi arttiriuormus
İnsallah kalmıştır canim böyle kampanyaları takip etmek lazımSüpermiş keşke İstanbul'da da olsa ben de haftaya E bebeğe gidicem daha 5tl lik hediye paketi kalmış mı onu bile bilmiyorum
Ben daha önceden de hemoroid hastası olduğum için kortos var evde. Ama bu kadar disa meme hic vermemişti.bi gecede ne oldu anlamadim.kortos u kadim dogumcu mu verdiCanim doktoruna sor bana kortos hemoroid ilaci yazdi kadindogumcum..
Saglikliysa sorun yok canimCok guzel besleniyorsun canim masallah. Ben gec kalktigim icin gunde 2 ogun besleniyorum kahvalti ve aksam yemegi seklinde ogleden sonra 3-4 gibi sutle misir gevregi yiyorum aksam 9 gibi de meyve tabagi yiyorum o kadar. Kuruyemis vs yemiyorum acikcasi yine de haftasiyla uyumlu oglusum saglikli cok sukur
Evet canim kadin dogum doktorum verdi ama iceriye sokmadan disardan parmaginla sur dedi ama surekli kullanma cok zorlandikca sur dediBen daha önceden de hemoroid hastası olduğum için kortos var evde. Ama bu kadar disa meme hic vermemişti.bi gecede ne oldu anlamadim.kortos u kadim dogumcu mu verdi
Canim.hergun ilik su sicak degil ilik su dolu temiz bir legene otur ama dogumu baslatmamasi icin cok sicak olmicak ve max 15 dakika bide kabiz olmamaya calisican yapacak bisi yokNasil yumusatsam bilemedim.ilaç yasak.patates koydum o biraz aldi acisini ama şişlik duruyor.
Canim dr a gittin mi sen naptin
Canim hen kizimda sunny babydan almistim memnun kaldim 2.5 yasina kadar kullandi artik onu oglus kullancak insallah kiza yatak alacagiz abla oldum diye simdiden havalarda.eni 80 cmdiBir de park beşik alacak olan arkadaslar hangi marka ve model aldiniz? Hangi ölçüler daha kullanışlı?
yok canım yok hakkaten sözü bitiriyo bu kadın.. bi garip hem sevmiyo seni belli anlaşamıyosunuz hem de gelip evini temizlicem diyo!! aynı benim eşimin ailesi onlar da bizim bütçemizi bizden fazla düşünürler sanki iyi bişey gibi görünüyo ya dışardan.. sinir ediyo insanı bi yerden sonra!!Valla hayal kuracak kadar rahat birakmiyorlar bizi. Simdi herifi anasi aradi. Gelmeyin oglum aramayin babanizi da beni de bunaltin demis esime esimde tasincaz ya yogunuz demis. Yarin gelin demis esim de anne ev topluyoruz nasil gelelim demis. Beddua etmis bize. Sonra da eve sakin kadin tutmayin ben gelir temizlerim demis. Esimde anne cam mi silcen terek mi demis o da gerek yok onlarin silinmesine yerleri sileriz yeter demis. O da az karisma demis. Yuzune kapatmis simdi bana diyor ne diyim ya beni de bunaltiyorlar napim diyor. Gercekten bu adamin ailesi yuzunden kendinden soguttu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?