bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeli Kendi beslenmemden ornek veriyim bu sekilde besleniyorum ornegin sabah kahvalti 500ml su yumurta peynir zeytin salatalik
ara ogun 1 koca bardak sut 3 badem 4 findik 1 incir 3 yarim ceviz...
oglen 500 ml su yogurt bir kase bir tabak sebze yemegi 1 porsiyon et (haftada 2 kez balik diger gunler tavuk ya da kirmizi et )
Ara ogun bir meyve
Aksam 500 ml su yine bir yogurt salata oglen et yediysem bulgur/ mercimek ya da nohut turevi bakliyat ya da kofte yiyebilirim.bir.porsiyon..
Bu sekilde canim gunde en az 3 litre su iciyorum ogunlerde yarim litre tuketiyorum sabah ac karna 500 aksam yatarken 500 eve geldigimde 500 ml seklinde.. sicaklarinda cok yardimi oldu su tuketmemde

Cok guzel besleniyorsun canim masallah. Ben gec kalktigim icin gunde 2 ogun besleniyorum kahvalti ve aksam yemegi seklinde ogleden sonra 3-4 gibi sutle misir gevregi yiyorum aksam 9 gibi de meyve tabagi yiyorum o kadar. Kuruyemis vs yemiyorum acikcasi yine de haftasiyla uyumlu oglusum saglikli cok sukur

Maşallah ne güzel besleniyorsun canım yarasın bebişine ben hiç söylemeyeyim Allah ne verdiyse yiyorum üzülüyorum ama iştahsızlık mahvediyor beni

haklısın kuzum boşver hanımkızını düşün sen onun bi gülücüğü her sıkıntını tasanı götürücek bunun hayalini kur :))
Valla hayal kuracak kadar rahat birakmiyorlar bizi. Simdi herifi anasi aradi. Gelmeyin oglum aramayin babanizi da beni de bunaltin demis esime esimde tasincaz ya yogunuz demis. Yarin gelin demis esim de anne ev topluyoruz nasil gelelim demis. Beddua etmis bize. Sonra da eve sakin kadin tutmayin ben gelir temizlerim demis. Esimde anne cam mi silcen terek mi demis o da gerek yok onlarin silinmesine yerleri sileriz yeter demis. O da az karisma demis. Yuzune kapatmis simdi bana diyor ne diyim ya beni de bunaltiyorlar napim diyor. Gercekten bu adamin ailesi yuzunden kendinden soguttu beni.

yaren92 canım nerelerdesin göremiyorum seni son bi kaç gündür?? iyisin dimi??

Biraz moralsizim canım ailevi bi kaç sorun var o yüzden hiç neşem yok. Onun haricinde iyiyim yatak istirahatine devam ediyorum arada göz gezdiriyorum ama uzağım bu ara biraz.. Yakında dönerim inşallah..

Zeytinyqgi surmemej gerekiyormus bazilarinda hemoroidi arttiriuormus
Tahmin ettim canim surmuyorum oyuzden zaten yumusatir belki surtunmeyi azalttigindan ama onun disinda bir iyilestirici ozelligi olacagini sanmiyordum olsa hemoroid sorunu kalmazdi ortada dogumu filan da kolaylastiriyor diyenler var erken doguma da sebep vermesin simdiden...

Saglikliysa sorun yok canim boyle de devam eder insallah
Rose daisy ben duzgun beslenmek zorundayim canim gebelik oncesi saglikli bir sekilde de olsa cok kilo vermistim(20kilo 6 ayda) tum kan depolarim dusuktu oyuzden doktorumda 1 sene daha beklememi istiyordu bunyem sabitleme surecine girsin diye aslinda ama ben gecikiyoruz diye biranevvel yapmak istemistim.
Oyuzden itinali gidiyoruz ama kilo aliyorum tabi mecburum yoksa bebis beslenemeyecek naapsin anasinin kaninda stokta besin yok ona

Ben daha önceden de hemoroid hastası olduğum için kortos var evde. Ama bu kadar disa meme hic vermemişti.bi gecede ne oldu anlamadim.kortos u kadim dogumcu mu verdi
Evet canim kadin dogum doktorum verdi ama iceriye sokmadan disardan parmaginla sur dedi ama surekli kullanma cok zorlandikca sur dedi benim doktorum iyidir aslinda ama sen yine de kendi doktoruna da soyle kortos kullancam diye

Nasil yumusatsam bilemedim.ilaç yasak.patates koydum o biraz aldi acisini ama şişlik duruyor.
Canim.hergun ilik su sicak degil ilik su dolu temiz bir legene otur ama dogumu baslatmamasi icin cok sicak olmicak ve max 15 dakika bide kabiz olmamaya calisican yapacak bisi yok doktoruna da ddanis kremi ciktikca sur

yok canım yok hakkaten sözü bitiriyo bu kadın.. bi garip hem sevmiyo seni belli anlaşamıyosunuz hem de gelip evini temizlicem diyo!! aynı benim eşimin ailesi onlar da bizim bütçemizi bizden fazla düşünürler sanki iyi bişey gibi görünüyo ya dışardan.. sinir ediyo insanı bi yerden sonra!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…