- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.201
olaya bak ya sanki rızkınızı onlar veriyo geçiminizi onlar sağlıyo!!! eşin de belli ki arada kalmış ama zaten hata burda bence hiç arada kalmamalı onların cevabını verdikten sonra sana bunu yansıtması bile bi nebze de olsa onlara hak verdiğini gösteriyo..Malesef benim de haftasonumun icine etmis bulunmaktalar. Ev tasima isi ile ugrasiyoruz esimde ablasinin kocasinin oraya bis koli almaya gitti aramislar koli var gel al diye. Bende annemle disaridaydim bebege ordugum battaniyeleri terziye vermistim onlari almaya gittim. Esim aradi taksideyim seni de alim. Aldi beni. ablamla kavga ettik dedi ben taksiye biner binmez. Eve geldik. Bugun acelesi mi vardi niye ciktin disari dedi senin yuzunden ablamla kavga ettik dedi. Dedim sorun ne?? Ablam hani dusuk riski var niye disari cikiyor bak onun yuzunden taksi tutmussun falan demis kavga etmisler. Bende soylendim evlendigimizden beri benim canimi sıkiyorlar yeter ailene senin tahammulun yok benim neden olsun ona ne ki dedim sen cocukmusun taksiye verecegin parayi hesaplayamiyormusun ki o uzerine vazifeymis gb konusuyor dedim bi de benim ne yaptigimdan haddini bilsin dedim. Cat kapi evime gelip laf sayip moral bozuyor dedim bir degil iki degil dedim. Esimde ablam hakkinda boyle konusamazsin dedi. Aricam sen benim huzurumu niye bozuyorsun haddini bil dicem dedim ustume yurudu sakin arama bak kotu olur diye. Ben cok agladim sonra esim sen haklisin bak gidiyoruz daha kimse bisey diyemez sana dedi. sen dedim boyle ailen icin beni ezdikce fizanda olsak farketmez dedim onlar diyeceklerini diyorlar yapacaklarini yapiyorlar Ama cok agladim dogumuma evime asla bir daha gelmesin dedim. Gelirse de asla yuzune bakip muhabbet etmeyecegim.
offf zaten daha dün gecenin 2sinde bile canım çekmiştiiiii naptın kız depreştirdin şimdi :)) söyliyim eşime de alsın bahanemiz de hazır sırf bebiş içinKizlarrrr sütlü tatlilar bebeklere kilo aldiriyomus akliniz da olsun ben simdi sütlaç yaptim
Ay hadsiz kadın. Ona ne ya. Kendi veriyor sanki paraları. Şuna uyup da sıkma canını Allah aşkına.Malesef benim de haftasonumun icine etmis bulunmaktalar. Ev tasima isi ile ugrasiyoruz esimde ablasinin kocasinin oraya bis koli almaya gitti aramislar koli var gel al diye. Bende annemle disaridaydim bebege ordugum battaniyeleri terziye vermistim onlari almaya gittim. Esim aradi taksideyim seni de alim. Aldi beni. ablamla kavga ettik dedi ben taksiye biner binmez. Eve geldik. Bugun acelesi mi vardi niye ciktin disari dedi senin yuzunden ablamla kavga ettik dedi. Dedim sorun ne?? Ablam hani dusuk riski var niye disari cikiyor bak onun yuzunden taksi tutmussun falan demis kavga etmisler. Bende soylendim evlendigimizden beri benim canimi sıkiyorlar yeter ailene senin tahammulun yok benim neden olsun ona ne ki dedim sen cocukmusun taksiye verecegin parayi hesaplayamiyormusun ki o uzerine vazifeymis gb konusuyor dedim bi de benim ne yaptigimdan haddini bilsin dedim. Cat kapi evime gelip laf sayip moral bozuyor dedim bir degil iki degil dedim. Esimde ablam hakkinda boyle konusamazsin dedi. Aricam sen benim huzurumu niye bozuyorsun haddini bil dicem dedim ustume yurudu sakin arama bak kotu olur diye. Ben cok agladim sonra esim sen haklisin bak gidiyoruz daha kimse bisey diyemez sana dedi. sen dedim boyle ailen icin beni ezdikce fizanda olsak farketmez dedim onlar diyeceklerini diyorlar yapacaklarini yapiyorlar Ama cok agladim dogumuma evime asla bir daha gelmesin dedim. Gelirse de asla yuzune bakip muhabbet etmeyecegim.
Oyyy kuzummm burda olsan hemen getirirdim ama ciddi ciddi ozsut den filan ye bunu bi dr arkadasim soyledi sutlu tatli ye diyeofff zaten daha dün gecenin 2sinde bile canım çekmiştiiiii naptın kız depreştirdin şimdi :)) söyliyim eşime de alsın bahanemiz de hazır sırf bebiş için
Kusura bakma ama gerçekten eşin çok cahil. Erkek doktor olunca ne oluyormuş? Vajinal siğilin varsa tabi ki göstereceksin aktifse normal doğum yapamazsın zaten. Pelvis muayenesini de tabi ki doktorun yapacak ebe niye yapsın, asıl doğumu yaptıracak olan doktorun.Kızlar her derdim olduğun da size koşuyorum. Burası da olmasa kime anlatcam sıkıntıları...
Benim eşimin bi kötü huyu var o da kıskançlık bazen huyları çocuksuca oluyor. Benim sağlığımı düşünmek yerine aklına hep fesatlık geliyor ve üzülüyormHamileliğimin başından beri erkek doktor istemiyorum dedi dedi. Civarda ki bütün bayan kadın doğum doktorlarını gezdim tam bi tanesi içime sindi gibi oldu yani sinmişti... Ama doğma gelmiyormuş yani mesai saatleri haricinde doğum yaparsam gelmiyormuş. Ve ayrıca son gittiğimizde doktor eskisi kadar ilgili değildi o gün çok kalabalıktı hastane diye.... Sonra memlekete gittik 2 ay kadar memlekette muayene oldum falan derken eşimi de bu arada ikna ettim erkek doktora... Doğuma gelen bi doktormuş kendisi kuzenimin eşinin doğumunu yaptırmış sezeryan ile hiç acımamış sonra dikişleri falan çabuk düzelmiş. doğumdan çıkınca hiç sıkıntı yaşamamış vs. işte eşimi ikna ettim geçen gün gittik muayeneye ve doktor pek detaycı biri gibi gelmedi biraz uyuşuk biri gibi geldi nedense.. sanırım çok doktor gezince pasif geldi bana... O kadar övgü vardı hakkında bu mu bu kadar övdükleri doktor dedim ama sırf doğuma geliyor ve hakkında ki iyi yorumlardan dolayı o doktora karar kıldık derken... Bugün eşim ile aramızda biraz muhabbet geçti ve içime sıkıntı çöktü Bu çatı muayenesini doktor kendisi yapıyormuş sanırım galiba kuzenimin eşine mesaj attım doktor kendi mi yapıyor diye dönmedi henüz... işte netten baktım doktor kendi yapıyor galiba diye okudum ve eşim o ne oluyor dedi bende doktor eli ile bakıyor oraya çatı dar mı diye.. Normal doğum yapabilir mi diye dedim... hemen bana surat asmaya başladı madem öyle bir şey vardı bana niye bahsetmedin bundan dedi ya normal doğum olursa bu doktor yaptırmayacak mı sen bu doktora ikna oldun madem şimdi niye böyle yapıyorsun dedim bana surat asmaya başladı. Ayrıca benim genital bölge iç dudaklarda kaşıntı vardı hafif kabarcıklar vardı... Eşim hafta içi bayan bi doktora git muayene ol dedi. çünkü hpv rahim siğili ise bunlar bebeğe geçermiş normal doğumda ve çok sıkıntı olurmuş bebekte diye duydum eşim de bayan bi doktora gider muayene olursun demişti. Şimdi bana hep kaşıntı da var bayan doktora gidiyor olsak sorardık gösterirdin gösteremiyoruz da dedi.. Bana küsmüş şimdi güya böyle bi tavırlar... Eski en son gittiğimiz bayan doktora geri dönelim diyor. Bende doğumum onun çalışma saatlerine denk gelmezse ne olacak o zaman da erkek doktor gelirse diyroum.... Böyle cahil bi insanla nasıl evlenmişim diyorum İçim sıkılıyor.. Tekrar eski doktora gitsek uzun zamandır gitmiyoruz ona ve aynı hastanede başka doktora geçtim onu bırakıp işte en son geçen muayenede peki demez mi bana gelmedin değiştirdin şimdi tekrar geri döndün demez mi hem doğumda bayan doktorlara güvenmiyorum korkuyorum
Sorma canm. Icinde tut dimi bana yansitma zaten ablani anneni sevmiyorum zaten kirginim bide esim onlar icin beni uzunce onlara karsi daha cok bileniyorumolaya bak ya sanki rızkınızı onlar veriyo geçiminizi onlar sağlıyo!!! eşin de belli ki arada kalmış ama zaten hata burda bence hiç arada kalmamalı onların cevabını verdikten sonra sana bunu yansıtması bile bi nebze de olsa onlara hak verdiğini gösteriyo..
Dun sana yazarken çok Yoruldum herhalde ondan agriyo dedim.sabah bi kalktim kocaman bi meme vermiş disa doğru.ne oturtuyo ne yatiriyo.geçer mi acaba onu da bilmiyorum.gebe degilken ilaç kullanabiliyodum simdi o da yok.Seninki ara ara sisip geciyor mu canim? Benimki tromboze oldu icerde pihti yapti gecmiyor alinmasi lazimoturma banyosu da kremleri de ise yaramiyor Ama gebelikte alinmiyor diye biliyorum
Kusura bakma canim ama esin asiri cahil bu zamanda erkek kadin doktor ayirimi yapan bi adam yuh artik napicani dusunuyo erkek dr un sana taciz filan edicegini mi saniyo adam isini yapicak tovbe tovbe isin zorKızlar her derdim olduğun da size koşuyorum. Burası da olmasa kime anlatcam sıkıntıları...
Benim eşimin bi kötü huyu var o da kıskançlık bazen huyları çocuksuca oluyor. Benim sağlığımı düşünmek yerine aklına hep fesatlık geliyor ve üzülüyormHamileliğimin başından beri erkek doktor istemiyorum dedi dedi. Civarda ki bütün bayan kadın doğum doktorlarını gezdim tam bi tanesi içime sindi gibi oldu yani sinmişti... Ama doğma gelmiyormuş yani mesai saatleri haricinde doğum yaparsam gelmiyormuş. Ve ayrıca son gittiğimizde doktor eskisi kadar ilgili değildi o gün çok kalabalıktı hastane diye.... Sonra memlekete gittik 2 ay kadar memlekette muayene oldum falan derken eşimi de bu arada ikna ettim erkek doktora... Doğuma gelen bi doktormuş kendisi kuzenimin eşinin doğumunu yaptırmış sezeryan ile hiç acımamış sonra dikişleri falan çabuk düzelmiş. doğumdan çıkınca hiç sıkıntı yaşamamış vs. işte eşimi ikna ettim geçen gün gittik muayeneye ve doktor pek detaycı biri gibi gelmedi biraz uyuşuk biri gibi geldi nedense.. sanırım çok doktor gezince pasif geldi bana... O kadar övgü vardı hakkında bu mu bu kadar övdükleri doktor dedim ama sırf doğuma geliyor ve hakkında ki iyi yorumlardan dolayı o doktora karar kıldık derken... Bugün eşim ile aramızda biraz muhabbet geçti ve içime sıkıntı çöktü Bu çatı muayenesini doktor kendisi yapıyormuş sanırım galiba kuzenimin eşine mesaj attım doktor kendi mi yapıyor diye dönmedi henüz... işte netten baktım doktor kendi yapıyor galiba diye okudum ve eşim o ne oluyor dedi bende doktor eli ile bakıyor oraya çatı dar mı diye.. Normal doğum yapabilir mi diye dedim... hemen bana surat asmaya başladı madem öyle bir şey vardı bana niye bahsetmedin bundan dedi ya normal doğum olursa bu doktor yaptırmayacak mı sen bu doktora ikna oldun madem şimdi niye böyle yapıyorsun dedim bana surat asmaya başladı. Ayrıca benim genital bölge iç dudaklarda kaşıntı vardı hafif kabarcıklar vardı... Eşim hafta içi bayan bi doktora git muayene ol dedi. çünkü hpv rahim siğili ise bunlar bebeğe geçermiş normal doğumda ve çok sıkıntı olurmuş bebekte diye duydum eşim de bayan bi doktora gider muayene olursun demişti. Şimdi bana hep kaşıntı da var bayan doktora gidiyor olsak sorardık gösterirdin gösteremiyoruz da dedi.. Bana küsmüş şimdi güya böyle bi tavırlar... Eski en son gittiğimiz bayan doktora geri dönelim diyor. Bende doğumum onun çalışma saatlerine denk gelmezse ne olacak o zaman da erkek doktor gelirse diyroum.... Böyle cahil bi insanla nasıl evlenmişim diyorum İçim sıkılıyor.. Tekrar eski doktora gitsek uzun zamandır gitmiyoruz ona ve aynı hastanede başka doktora geçtim onu bırakıp işte en son geçen muayenede peki demez mi bana gelmedin değiştirdin şimdi tekrar geri döndün demez mi hem doğumda bayan doktorlara güvenmiyorum korkuyorum
Merkeze mi geliyorsunuzBende bafradayim kuzum haftaya tasinicaz ama.
Ben ameliyat olmustum biri alinmisti canim benimkiler disari kanamiyor iceride kan pihtilasip sisiyor morariyor hamilelik oncesi de yapardi doktor kesip icindeki pihtiyi alir sonra oturma banyosu verirdi ama surekli tekrarlamaya baslayinca bu durum ve agrilarina dayanamayinca ameliyat olmustum sonunda ayy keske diger 2sini de alsalarmis boyle agrisi cok fena dayanilcak gibi degil vallabenimkide yillardir senin dedigin gibi arada kanama yapiyo arkadasimkini 6 aylik hamileyken ameliyat ettiler o ara bendede kanama olunca doktoruma sordum hamikeyken alinmaz ama doktora git bi dedi arkaasiminkine doktoru bebege yuruyo artik alalim demis ama bebege yuruyo ne demek istemis bilmiyorum. ben bi daha kanama olmayinca doktorada gitmedim ama dogumdan sonra caresine bakmaliyiz
Atakuma tasiniyoruz canim. Simdi bafrada oturuyoruz.Merkeze mi geliyorsunuz
Bana doktorum kortos merhem verdi bubsorunum icin ama gebelik kategorisi c imis canimDun sana yazarken çok Yoruldum herhalde ondan agriyo dedim.sabah bi kalktim kocaman bi meme vermiş disa doğru.ne oturtuyo ne yatiriyo.geçer mi acaba onu da bilmiyorum.gebe degilken ilaç kullanabiliyodum simdi o da yok.
Ah canim benim..kaderdasim..5 kuruarini görmediğim gibi her sıkıstıklarinda eşimin adini anlarlar.bana pul kadar değer vermezler çocuğumu bakmazlar torununu arayip sormazlar gelip gitmezler ama para isi olunca biz hemen akillarina geliriz. Bir çeyrek yapmadan gelin aldilar.heseyimizi esimle aldik.dugunumize kimsenin 5lira katkisi olmadi.ama biz kayinpedrin kaç tane cekini senedini odedik.evinin kirasini kaç ay odedik.hala da beni sevmez.bemimle sürekli kavga eder.mahalle.karisi gibi bir adam.şeytan görsün yüzünü. Eşimin hatri olmasa bayramda bile gitmicem sörf yüzünü görmemek icinGünaydın hatta tünaydın. Bir haftasonumun daha içine edildi. Sabahtan beri çıldırıyorum ağlıyorumeşimin ailesinin bizi zarara sokmalarından artık bıktım usandım. Ev işi olacak diye bizde evlenmeden önce 30 bin tl aldılar evde yok ortada parada. Eltim işten çıktı gezer tozar eşi para yetiştiremez benim eşimden borç alır kaç aydır geri vermez. Şimdide kv oturdukları ev ipotekliymiş 5bin borcu kalmış kv eşimden istemiş yani ev kv nın üstüne olmasa hayatta vermem ama onada üzülüyorum ama yine o babasına yarıyor ya ona çıldırıyorum. Bankada takılarımızdan zaten az para var ben primlerimi ekliyorum vs oda gördüğünüz gibi biz harcayamazken nereye gidiyor. Ben eşşek gibi çalışıyorum çocuğumuza bir şeyler alırım sigortam ödenir falan diye inanın kızlar kocamdan kuruş almam oda benim maaşıma dokunmaz ama ailesi çatır çatır alıyor. Bir ben yapamıyorum. Valla sıkıldım artık ya bizi sömürmelerinden. Birşeyine istediğimiz yok bair olana dokunmayın! Daha bebeğimin ihtiyaçları var onları alamadık üste para veriyoruz. Inanın artık ne yapacağımı şaşırdım.
Ben ameliyat olmustum biri alinmisti canim benimkiler disari kanamiyor iceride kan pihtilasip sisiyor morariyor hamilelik oncesi de yapardi doktor kesip icindeki pihtiyi alir sonra oturma banyosu verirdi ama surekli tekrarlamaya baslayinca bu durum ve agrilarina dayanamayinca ameliyat olmustum sonunda ayy keske diger 2sini de alsalarmis boyle agrisi cok fena dayanilcak gibi degil vallayurumeye basladiginda demek istemis sanirim sutten filan kesildikten sonra o kadar bekleyecekmiyiz yaa
Maşallah canım az kalmış doğumaSelam annelerNaılsınız? Biz bugun kontrole gittik 30+4 günlüğüz kilomuz 1536 gr cıktı sizlerde durum nasıl ?
Ufff var ya.,.sen kimsin benim carsiya cikmama karisiyosun.hic muhatap olma.ben artik çözümü öyle buldum.yillardir evin kizi gibi sicakkanli davrandim.her zor durumlarında kostüm.annesini kardeşini eşinden çok düşündüm.aradim sordum.sonuç:kimse bana bir gram değer vermedi.öyle mi bende ayda bir ariyorum artik KV yiMalesef benim de haftasonumun icine etmis bulunmaktalar. Ev tasima isi ile ugrasiyoruz esimde ablasinin kocasinin oraya bis koli almaya gitti aramislar koli var gel al diye. Bende annemle disaridaydim bebege ordugum battaniyeleri terziye vermistim onlari almaya gittim. Esim aradi taksideyim seni de alim. Aldi beni. ablamla kavga ettik dedi ben taksiye biner binmez. Eve geldik. Bugun acelesi mi vardi niye ciktin disari dedi senin yuzunden ablamla kavga ettik dedi. Dedim sorun ne?? Ablam hani dusuk riski var niye disari cikiyor bak onun yuzunden taksi tutmussun falan demis kavga etmisler. Bende soylendim evlendigimizden beri benim canimi sıkiyorlar yeter ailene senin tahammulun yok benim neden olsun ona ne ki dedim sen cocukmusun taksiye verecegin parayi hesaplayamiyormusun ki o uzerine vazifeymis gb konusuyor dedim bi de benim ne yaptigimdan haddini bilsin dedim. Cat kapi evime gelip laf sayip moral bozuyor dedim bir degil iki degil dedim. Esimde ablam hakkinda boyle konusamazsin dedi. Aricam sen benim huzurumu niye bozuyorsun haddini bil dicem dedim ustume yurudu sakin arama bak kotu olur diye. Ben cok agladim sonra esim sen haklisin bak gidiyoruz daha kimse bisey diyemez sana dedi. sen dedim boyle ailen icin beni ezdikce fizanda olsak farketmez dedim onlar diyeceklerini diyorlar yapacaklarini yapiyorlar Ama cok agladim dogumuma evime asla bir daha gelmesin dedim. Gelirse de asla yuzune bakip muhabbet etmeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?