- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.241
Canım benimki de 28. Haftada 1110 gr 36 cm. Doktor her bebek 3.5-4kilo doğmak zorunda değil sağlıklı ama iri değil annesi demişti. Takma kafanı hiç canimKızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
Rahminde dikis varsa sana sezeryan yapmalari gerekmiormu zatendoktorun verdiyse bisey olmaz canim bana iki krem ismi vermisti sadece bunlari kullan diye ama adlarini hic hatirlamiyorum. benim kuzenim.kisin dogum yapti ikinmakdanmi doktorlar kesiyi fazlami atti vilinmiyor ama bagirsagi yirtilmis normal dogum yapti ardindan ameliuat oldu ondan beri bende sezeryana daha yakinim annemde bizlerde de clvar hemoroid 3 cocuk dogurduk bisey olmaz diyo da bilmiyorum valla allah yardimcimiz olsun bi de bende dikis var 36. haftada rahimdeki dikisde narkozsuz alincak onun acisini cekip bide normal doguramazsam diye de korku var bi kasim geleydi de hersey olaydi ya dusundukce stres oluyoz
Biz iyiyiz sukur canim 30 olduk sayilir yarin 30 tamamlaniyor son 6-7 haftamiz var erken gelmezler ise prenseslerimiz :)) benim hedef 36-37 artik yuruyemiyorum zorlaniyorum canim biraz daha alis veris yapicam eksiklerimiz var onlari tamamlicagim ama gozum kesmiyor carsiya inmeyi sendende hayirli haberler aldikmi mutlu oluyoruz senin kizcen gelisimi nasil gidiyor canim kilo boyu merak ediyorum prensesi rabbim cumlemize bebeklerimizi kucagimizda saglikla gormeyi nasip etsin insallah... ecmain
İlk doğumda emme sorunu yaşayan tecrübeli biri olarak diyebilirim ki hiç gerek yok biberona. Bebek ememezse zaten sütünü sağıp kaşıkla veridiriyorlar. Biberona alışmasın pes etmesin diye. Emzik için de; bazı doktorlar ona harcayacagi enerjiyi anne memesine harcasin diye sıcak bakmıyor. Yeterki emme refleksi olsun bebiste bir şekilde emer ya da yolu bulunur.Aslında bende hemen biberon almayı dusunmuodm.İnşallah memeyi tutarsa biberon ihtiyacı olmaz.emzik Sadece almak istiodm ama sanki hastane de hemen yanimzda olması mı gerekio.memeyi tutmazsa falan Allah korusun.Tam bilemiyrm aslında hastane de o an nasıl bi ortam oluo.genelde Herkes de emzirio ama bilemedm
Rahminde dikis varsa sana sezeryan yapmalari gerekmiormu zatenAyy allah korusun barsagi nasil yarilmis yaa Doktorlarin isidir o bence kazasiz belasiz atlatalim da
Benim kizim minyon bir bebektı. Şimdiki bebisime de kilo alması için hiç bişey yapmıyorum. Sağlıklı olsun. Zaten iri bebek istemez doktorlar. bebeginin önde gittiğiyle övünen anneler biliyorum kendisi şeker hastası :) yine de kafana çok takiyorsan sağlıkçı bir arkadasım dedi gece yatmadan önce kaşar peyniri yersen bebeğin gelişimi güzel olurmuş. Ben yapmadim ama deneyebilirsin bi zararı yok.Kızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
Zeytinyqgi surmemej gerekiyormus bazilarinda hemoroidi arttiriuormusCanim doktoruna sor bana kortos hemoroid ilaci yazdi kadindogumcum..
Tesekkur ederim canım. Sağlıklı olsunlar yavrularımız inşaallah. En önemlisi o tabiCanım benimki de 28. Haftada 1110 gr 36 cm. Doktor her bebek 3.5-4kilo doğmak zorunda değil sağlıklı ama iri değil annesi demişti. Takma kafanı hiç canim
Tesekkur ederim canım. Kasar peyniri denerim. Sonucu da yazarım buraya inşaallahBenim kizim minyon bir bebektı. Şimdiki bebisime de kilo alması için hiç bişey yapmıyorum. Sağlıklı olsun. Zaten iri bebek istemez doktorlar. bebeginin önde gittiğiyle övünen anneler biliyorum kendisi şeker hastası :) yine de kafana çok takiyorsan sağlıkçı bir arkadasım dedi gece yatmadan önce kaşar peyniri yersen bebeğin gelişimi güzel olurmuş. Ben yapmadim ama deneyebilirsin bi zararı yok.
çok iyiymiş ya zaten bayılırım ben sütlü tatlıya.. tek sorun burda sütlü tatlı yok onu tatlıdan saymıyolar çünkü yemin ediyorum gına geldi baklavadan kadayıftan :/Oyyy kuzummm burda olsan hemen getirirdim ama ciddi ciddi ozsut den filan ye bunu bi dr arkadasim soyledi sutlu tatli ye diye
haklısın kuzum boşver hanımkızını düşün sen onun bi gülücüğü her sıkıntını tasanı götürücek bunun hayalini kur :))Sorma canm. Icinde tut dimi bana yansitma zaten ablani anneni sevmiyorum zaten kirginim bide esim onlar icin beni uzunce onlara karsi daha cok bileniyorum
gece yatmadan önce kaşar peynir falan anneyi de iyi geliştiriyo deneyen biri olarak söylüyorum :))Benim kizim minyon bir bebektı. Şimdiki bebisime de kilo alması için hiç bişey yapmıyorum. Sağlıklı olsun. Zaten iri bebek istemez doktorlar. bebeginin önde gittiğiyle övünen anneler biliyorum kendisi şeker hastası :) yine de kafana çok takiyorsan sağlıkçı bir arkadasım dedi gece yatmadan önce kaşar peyniri yersen bebeğin gelişimi güzel olurmuş. Ben yapmadim ama deneyebilirsin bi zararı yok.
Canim yemenden icmenden kesme sakin bebegine zarar. Ben de herife dedim annenin ablanin huyunu biliyordun niye yuz goz ettin bizi her hafta sonu ailesindeydik gidip kaliyorduk kendi gelmese bile beni zorla yolluyordu annesine yatiya. Haftanin 3 gunu annesini arattiriyordu. Annesi de artik asmisti kendini surekli elestiri beni ailemi asagilamalar. Esimi bana beni esime dolduruyordu. Milletin icinde hakaret ediyordu bana sustum ben sabir dedim Simdi ne gidiyorum ne ariyorum esimde gitmiyor aramiyor. Gelince gene laf sokuyorlar bende odaya geciyorum yada surat asiyorum artik laf soylemeyede basladim. Daha bir kere arayip toruna bisey lazim mi yapilacak bisey var mi demedi. Annen ne yapacak baban ne alicak derdindeler. Gorumcem bile esini bunaltma bisey alinacaksa ailene soyle alsinlar diyor.
canım senin ideal dediğin rakamlarla bebeğinin değerleri birbirine çok yakın zaten.. hem onlar ortalama değerler her 29.haftasındaki bebek 1300 gr olmaz da biri 1150 olur öbürü 1400.. kaldı ki benim drum biz ultrasonla ölçüyoruz ama ben sizin bebeğinize 700 gr dediğimde bebek 850 gr da olabilir yanılma payı var demişti.. arkadaşların da dediği gibi gelişimi normalse sıkıntı yok..Tesekkur ederim canım. Sağlıklı olsunlar yavrularımız inşaallah. En önemlisi o tabi
İlk doğumda emme sorunu yaşayan tecrübeli biri olarak diyebilirim ki hiç gerek yok biberona. Bebek ememezse zaten sütünü sağıp kaşıkla veridiriyorlar. Biberona alışmasın pes etmesin diye. Emzik için de; bazı doktorlar ona harcayacagi enerjiyi anne memesine harcasin diye sıcak bakmıyor. Yeterki emme refleksi olsun bebiste bir şekilde emer ya da yolu bulunur.
Aynen canim13. haftada narkozla dikis atildi 36. jaftada narkozsuz dikisi alcaz ondan sonra 1 hafta icinde dogum oluyo dediler canim eger bebek donmezse sezeryan olcan dikisler sezeryandeyken alincakmis hakkimizda hayirlisi valla
İnşaallah canım. Eksiksiz noksansız olsunlar da bebeklerimiz gerisi önemli değil artik galibacanım senin ideal dediğin rakamlarla bebeğinin değerleri birbirine çok yakın zaten.. hem onlar ortalama değerler her 29.haftasındaki bebek 1300 gr olmaz da biri 1150 olur öbürü 1400.. kaldı ki benim drum biz ultrasonla ölçüyoruz ama ben sizin bebeğinize 700 gr dediğimde bebek 850 gr da olabilir yanılma payı var demişti.. arkadaşların da dediği gibi gelişimi normalse sıkıntı yok..
Can'ım ultrason cihazlarının -200 ve + 200 hata payı oluyor .boy faktörü genetik ama kilo için günde mutlaka 1 muz,1 sade .Maden suyu ,1 bardak süt.kaşar peyniri tavsiye ederim çok etkili birde protein ağırlıklı beslenKızlar 29. Haftada bebegin 1162 gr. Ve boyu 36.2 çıktı. Sağlıklı dedi çok şükür. Ama boyu kısa ve bence biraz zayıf. 38 cm olması lazımdı ve 1300 gr. Ne yapsam boyu uzar ve kilo alır. Bana bir akil verin kizlar
Canim onde gitmesinin seker hastaligi ile alakasi yok ki.. zaten anormal sekilde ileri ya da geri gidiyorsa sorun var demektir o da 10_14 gunden fazla ya da az ise... yani et yemezsen protein almazsan ki bu bazilarimiz icin cok zor olsa da en azindan mercimek tarzi gidalarla takviye edilmeye calisilarak da olsa yapilmazsa vucudun yapi tasi olan proteinden yoksun kalmis ufak bebek dogurursun geri kalan vitaminleri ilaclarla oyle boyle aliyoruz ama proteinin ilaci yok malesef.. Kimi de kilo almayacagim deyip hic yemek tuketmez o da ayri bir uc geriden gider.. Kimi asiri karbohidratla ve yapay sekerle beslenir bebisi tombul olur boyuna gore.. onun disinda bir hafta iri gitmesi ya da geri gitmesi genetikle ve ölçümlerle alakali.. benimki ileri gidiyor seker hastasi kesinlikle degilim.. Tansiyon da yok.. esim uzun ben de 167 civariyim.. tombullukla ilerilik farkli seyler birazBenim kizim minyon bir bebektı. Şimdiki bebisime de kilo alması için hiç bişey yapmıyorum. Sağlıklı olsun. Zaten iri bebek istemez doktorlar. bebeginin önde gittiğiyle övünen anneler biliyorum kendisi şeker hastası :) yine de kafana çok takiyorsan sağlıkçı bir arkadasım dedi gece yatmadan önce kaşar peyniri yersen bebeğin gelişimi güzel olurmuş. Ben yapmadim ama deneyebilirsin bi zararı yok.
Kesinlikle o da olcumlerle alakali birsey zaten doktor gobek cevresini mm olarak azcik elini kaydirsa fark ediyorcanım senin ideal dediğin rakamlarla bebeğinin değerleri birbirine çok yakın zaten.. hem onlar ortalama değerler her 29.haftasındaki bebek 1300 gr olmaz da biri 1150 olur öbürü 1400.. kaldı ki benim drum biz ultrasonla ölçüyoruz ama ben sizin bebeğinize 700 gr dediğimde bebek 850 gr da olabilir yanılma payı var demişti.. arkadaşların da dediği gibi gelişimi normalse sıkıntı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?