- 25 Şubat 2016
- 7.766
- 13.000
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.181
ben ne yapsam ki bilemedm valla bıraz daha bekleyip dguma yakın alsam ıade seyınden yararlanrm ccuk kabul etmeyecek olsaBende Dr.browns biberon ve avent n soothie emzigni alcam İnşallah.sağlık acisndn en iyileri.beğenmezse ucuznu zaten alırız zaten Die düşünüyrm
Evet caniim cam sise aldım bidehangısınden aldın canm dogal akışli olandan mı
Hala tekmeliyor karnım şekilden şekile giriyor ama birde bel ağrım adet sancım var hiç rahat değilimCanım benim ki her daim tekmeliyor. Gece ne zaman uyansam hareket halinde gunduzde öyle. Bu çocuk ne zaman uyuyor diyorum bazen. Bence hareket etmesi değil etmemesi sikıntidir hiç korkma.
Aynen canım sert tekmeler. Bende oturdum internette girmedik sayfa bırakmadım saçma sapan :/ önce gebelik sancıları broxten hicks ve doğum sancıları sonra magazin haber sonra pasta tarifleri sahibinden.com A bile girdim düşünDün gece ateş aynıydı. En son yastıgı diktim kalktım oturdum :/ candy crush oynadım sabaha karsı sızmısım :) bende anlam veremedim nedenine ama saatlerce birde sert tekmeler. :/
hmm hayrlı olsn canm saglıkla kullanır bebısın ınsallahEvet caniim cam sise aldım bide
evet canım kolik önleyici olanlarda bir numara dr.browns ama dediğim gibi belki de bebek hiç almıcak emziği biberonda da sütümüz-inşallahh- bol olursa belki 6 aydan önce ona da gerek olmıcak dedi herkes.. ilk başta chicconun aventin dr. brownsun çok tatlı yenidoğan setleri vardı hep onlara bakıyodum ama sonra bu önerileri duyunca biraz beklemeye karar verdim daha kaliteli markalar için.. benim aldığım cam da yıkanabiliyo kaynatılabiliyo.. e bebekten aldım ben hepsini. ha bu arada biberon temizleme fırçası da aldım ikili..evet dedgn gbı o tarz seylerı bnde okudum nette ama saglıksız bısey kullnmak ıstemıorum bu konuda bıraz endıselıyım temizlgi nasıl yapılıor suda kynatıla bılıomu bide bagzı bıbernlrda az damlatma falan dıe ozellık okudum kolık bebek olmasını engellıomus o özellık hakknda bılgın var mı
ayy inşallah gerek kalmaz dedgn gbı sutumuz bol bol olurdaevet canım kolik önleyici olanlarda bir numara dr.browns ama dediğim gibi belki de bebek hiç almıcak emziği biberonda da sütümüz-inşallahh- bol olursa belki 6 aydan önce ona da gerek olmıcak dedi herkes.. ilk başta chicconun aventin dr. brownsun çok tatlı yenidoğan setleri vardı hep onlara bakıyodum ama sonra bu önerileri duyunca biraz beklemeye karar verdim daha kaliteli markalar için.. benim aldığım cam da yıkanabiliyo kaynatılabiliyo.. e bebekten aldım ben hepsini. ha bu arada biberon temizleme fırçası da aldım ikili..
canım sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin ama ben hiç zannetmiyorum olumsuz bişey olduğunu çocuğun çok tekmelemesinin.. hiç bi doktorun ya da kaynağın da olumsuz bişey söylediğine rastlamadım benimki çoğunlukla o vaziyette bi ara korkup ben de araştırmıştım :)) olabilecek eeenn olumsuz şey bazı dr.ların da söylediği doğunca çok hareketli bi bebek olur diyolarmış amaaaann olsun napiim sağlıklı olsun daAynen canım sert tekmeler. Bende oturdum internette girmedik sayfa bırakmadım saçma sapan :/ önce gebelik sancıları broxten hicks ve doğum sancıları sonra magazin haber sonra pasta tarifleri sahibinden.com A bile girdim düşün
senin ki benim kine göre düşükmüş.... senin ki kontrol altına kolay alınabilecek derecede... benim tokluk hep yüz üstü çıkıyor hemen diyette küçük bir minik kaçamak yapsam141 cıkmıstı tam snrdaydı yanı aclıgım genelde 85 95 arası cıkıo toklugmda degsıo 140 ı bı kı kez gectı onun harcnde 110 ile 130 arası cıkıor
Doğum sancısı olmayabilir canım. Zaten çok korksam doktora giderim ama rahatsız edici hem adet sancısı bel ağrısı hem tekmeler uyuyamadım :/ bebek yer açmaya çalışıyor kendine galiba ama yapılcak bir sürü iş varken ben şuan bi sağ bi sol yatıyorum çünkü baskı hissediyorum dolayısıyla rahat hareket edemiyorum.canım sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin ama ben hiç zannetmiyorum olumsuz bişey olduğunu çocuğun çok tekmelemesinin.. hiç bi doktorun ya da kaynağın da olumsuz bişey söylediğine rastlamadım benimki çoğunlukla o vaziyette bi ara korkup ben de araştırmıştım :)) olabilecek eeenn olumsuz şey bazı dr.ların da söylediği doğunca çok hareketli bi bebek olur diyolarmış amaaaann olsun napiim sağlıklı olsun da
Adet gunun yaklastigi gunlerde oluyor boyle sikayetler bendede var canim kafani rahatlatmak istiyorsan doktora gorun istersen canimHala tekmeliyor karnım şekilden şekile giriyor ama birde bel ağrım adet sancım var hiç rahat değilim
kızımda kullandığım kraft 70x110 vardı onu kullanacağım.Çok memnunumBir de park beşik alacak olan arkadaslar hangi marka ve model aldiniz? Hangi ölçüler daha kullanışlı?
Malesef benim de haftasonumun icine etmis bulunmaktalar. Ev tasima isi ile ugrasiyoruz esimde ablasinin kocasinin oraya bis koli almaya gitti aramislar koli var gel al diye. Bende annemle disaridaydim bebege ordugum battaniyeleri terziye vermistim onlari almaya gittim. Esim aradi taksideyim seni de alim. Aldi beni. ablamla kavga ettik dedi ben taksiye biner binmez. Eve geldik. Bugun acelesi mi vardi niye ciktin disari dedi senin yuzunden ablamla kavga ettik dedi. Dedim sorun ne?? Ablam hani dusuk riski var niye disari cikiyor bak onun yuzunden taksi tutmussun falan demis kavga etmisler. Bende soylendim evlendigimizden beri benim canimi sıkiyorlar yeter ailene senin tahammulun yok benim neden olsun ona ne ki dedim sen cocukmusun taksiye verecegin parayi hesaplayamiyormusun ki o uzerine vazifeymis gb konusuyor dedim bi de benim ne yaptigimdan haddini bilsin dedim. Cat kapi evime gelip laf sayip moral bozuyor dedim bir degil iki degil dedim. Esimde ablam hakkinda boyle konusamazsin dedi. Aricam sen benim huzurumu niye bozuyorsun haddini bil dicem dedim ustume yurudu sakin arama bak kotu olur diye. Ben cok agladim sonra esim sen haklisin bak gidiyoruz daha kimse bisey diyemez sana dedi. sen dedim boyle ailen icin beni ezdikce fizanda olsak farketmez dedim onlar diyeceklerini diyorlar yapacaklarini yapiyorlar Ama cok agladim dogumuma evime asla bir daha gelmesin dedim. Gelirse de asla yuzune bakip muhabbet etmeyecegim.Ahh cnm yaa noolcak bu ailelerin hali bilmiyrm.
Günaydın bu arada.
Bizde 7 yillik evliyz.7 yıldır hep aynı muhabbet.kv ve ve görümcem den bıktım yani.Daha yeni evlenmsz bütün borçları üstümüze bıraktılar sözde odiicz odiicz Die aldılar.İki ay sonra borçları varmış hapis kararı çıkmış falan filan benm bütün altınlar gitti.nakit gidenler saymakla bitmez.görümcem evlendi kv evlendi hâlâ daha bizden beklediler.annesine bakması lazımmış Bilmem neyms.evlisinz kocalrnz var yani.kesenize göre yaşayın.Biz sanki parayı koymak yer bulamiyrz.Sanki çok lüks yasiyrz.Bizim paramzla bizden rahat yaşadılar yıllarca.ve ben yıllarca hiç sesimi çıkarmadım.onlarn sikintilrna hep inandm.eşime başkaları verecgne senin kardrsne destek olman lazım dedim.ama bi yere kadar yani.dertleri bitmio Arkadaş.evlendin kocanla geçin yani dimi...eşime dedim bende gideyim sağa sola borç yapayım senet imzalyym.odemeyym.hapse mi sokcaksn beni.mecbur odiicksn.bunların yaptığı bu.salak mym ben.evim kira Die Doğru düzgün bişey almak içime sinmiodu.bi baktım bunlar her kiralık evi saray yapiolar.
Yani bende eşime gözünü aç ben artik razı değilim onlara verdgn 1 liraya dahi dedim.çünkü öyle fenalr ki öyle bi konuşurlar yeminler falan öyle bi acitasyon inanamamak elde değil.eşimde çok merhametli hemen inanio sinir olyrum.inanmasn Die artık konuşuyrm yani.eşim haklsn dio ama.yeri geldi mi de bana laf sokuo annesine kardeşine laf soyluyrm Die.dün akşam da aynısı oldu.uayuyamadm.ağlamayym dedim sinir krizi gecircktm resmen.sus sus.
Sanki bizim ailemz kardesmz yok.bi erkek aileleri var.onlarn kardeşleri var
Kızlar yaa afedersiniz sabahtan beri cırcır oldum ara ara devam ediyo . Aksam bahçede oturmuştuk üşüttüm acaba dedim ama geçmedi hala. Acaba bi sıkıntı mı bu durum ? Aksama kadar geçmezse doktoru ariyim diyorum
İçiyorum canim cok şükür bebeğim cok hareketli . İnsallah geçer benimde ilk defa oldu korktum biraz endişelendim . Zaman azaldıkça ufacık bisey olsa evham yapiyo insanbol su ic canim ishalde cok su kaybi oluyo 1 gun surerse sorun degilde uzun surecek gibi olursa doktorunu ararsin. gecenlerde ben de oldum hemen bebegin hareketlerinde azalma oldu doktor bol su ic gecmezse gel dedi ama gecti 1 gunden
doğum sancısı nerden çıktı kız?? ben ilk mesajda sancın olduğunu görmemiştim o zaman farklı olabilir canım bi sorarsın druna randevuda.. benimki sadece aşırı tekmeliyoduDoğum sancısı olmayabilir canım. Zaten çok korksam doktora giderim ama rahatsız edici hem adet sancısı bel ağrısı hem tekmeler uyuyamadım :/ bebek yer açmaya çalışıyor kendine galiba ama yapılcak bir sürü iş varken ben şuan bi sağ bi sol yatıyorum çünkü baskı hissediyorum dolayısıyla rahat hareket edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?