bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim ceviz -badem -sut- yogurt- sutlac-haslanmis yumurta her sabah -et tuketmeyede calis tavuk- balik-muz -kasar -yesilmercimek li misirli nareksisi yada limon zeytin yagi brokoli rendelenmis havuc yesilsogan dereotu domates karisimli salata yap bunlar kilo aldiriyor canim rabbim en guzel haftalarda nasip etsin insallah prensesin kilosu iyi massalah canim 26 haftasinda 985 grm massalah kizcene

Son düzenleme:
Biraz moralsizim canım ailevi bi kaç sorun var o yüzden hiç neşem yok. Onun haricinde iyiyim yatak istirahatine devam ediyorum arada göz gezdiriyorum ama uzağım bu ara biraz.. Yakında dönerim inşallah..
hadi ya :/ yapabiliceğimiz bişey olursa haber et.. derdini anlatmak istersen de burdayız bak..

gece yatmadan önce kaşar peynir falan anneyi de iyi geliştiriyo deneyen biri olarak söylüyorum :))
Bn de bu siralar ne yiyeceğimi bilemiyorm canım ne cekiyo bilemiyorm her şey saldırıyorum olmuyo.en son ekmek arasi kaşar yapıp yatiyorm:) 12 kilo aldm zaten bakalım daha ne kadar alacam

Bn de bu siralar ne yiyeceğimi bilemiyorm canım ne cekiyo bilemiyorm her şey saldırıyorum olmuyo.en son ekmek arasi kaşar yapıp yatiyorm:) 12 kilo aldm zaten bakalım daha ne kadar alacam
iyi yapmışın kuzucum ooohhh afiyet olsun ben de ekler gömdüm şimdi nasıl mutluyum huzurluyum anlatamam

iyi yapmışın kuzucum ooohhh afiyet olsun ben de ekler gömdüm şimdi nasıl mutluyum huzurluyum anlatamam
Ohhh sana da afiyet olsun arkadaşımmm.bn biraz yemek biraz abur cubur çok değişik besleniyorum bu siralar.eşim dışarı çıktı taptaze ekmek getir bana dedm ne yapcam o ekmekle daha planlamadim:) ya domates peynir ya da kaşar bakalim:)

O neydi gizzzbu kadar düzen plan program bni bozar sıkıntı basar bana.ozendim valla

Yok canim butcemi dusundugu falan yok. Dusunse evlendigimizden beridir halisini perdesini makinasini supurgesini bize aldirmazdi. Ama ben esime kiriliyorum. Ben dusunmuyormusum annesi dusunuyormus kadina para vermeyelim diyeymis tek cabasi. Dedim milletin orasinin burasinin degdigi banyoya surtmeden ovmadan temizlemeden mi giricez. Milletin kullandigi tereklere tabaklaromizi koyup hic tiksinmeden mi yicez. tek erkek avlatlariymis da ustune o yuzden dusuyorlarmis. Ahh benim annecim kizim bi kere gulumsesin diye ugrassin dursun etrafimda. O kadini bende almayacagim silicem camimi da teregimi de banyomi da bir tek benim bebegim riskte degil ya millet ne islere gidip calisiyor. Ahh ahh.

O neydi gizzzbu kadar düzen plan program bni bozar sıkıntı basar bana.ozendim valla
:) yok canim aslinda kasmiyorum yaa yemek saatlerim belli tiroid hastasi oldugumdan 6 da ilacimi almak.zorundayim.. en az 30 dakka bisey yememem lazim zaten 7de kahvaltimi yapip ise gidiyorum is yerinde iste badem ceviz karisik atisirmaligimi yiyorum sutumu iciyorum oglen disarda izgara et yogurt sebzemi yiyorum ya da siparis veriyorum.. Disarda salata yemiorum nasil yikancagini bilmedigimden onun disinda da evde iste yogurdum ev yapimi yemegim ama saglikli seyler var iste menumde canim tatli cekiyor illaki yiyorum ama bu temel gidalari muhakkak aliyorum canim

Kizlar yan yatos yastigimi aliyorsunuz bebis icin yoksa bogulma onleyici yastik mi? Ben ne alacagimi bilemedim yan yatis yastigida bogulma onlemiyor mu? Sonucta yan yatirmiyor muyuz bogulmasin diye..

Kizlar yan yatos yastigimi aliyorsunuz bebis icin yoksa bogulma onleyici yastik mi? Ben ne alacagimi bilemedim yan yatis yastigida bogulma onlemiyor mu? Sonucta yan yatirmiyor muyuz bogulmasin diye..

Reflü yatağı diye birşey aldım, 2 de yastığı var. Her yere kolay taşınıyor. Hafif. Cok kullanışlı oldugunu söyledi satıcı. Bakalım artık deneyip göreceğim.

Çok iyi ediyorsun arkdsm ne güzel besleniyorsun darısı hepimize olsun:)

Sana oylesi denk gelmis bence canim.benim kadin dogum doktorum bayandi ilk ve ilgisizdi düşük yaptim vs.sonra degistirdim ve erkek doktora ve bastan sona her seyi istedi ve insulin kullanmam gerektigini fark etti yonlendirdi.ornek olarak gunluk takibimi mesajla bildirmemi istemisti ben birgun unuttum ve hemen gece mesaj atti sonucu bildirmedin diye... Bence bayan erkek doktorla alakasi yok tamamen isini duzgun yapmakla sevmekle alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…