- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.281
canim ceviz -badem -sut- yogurt- sutlac-haslanmis yumurta her sabah -et tuketmeyede calis tavuk- balik-muz -kasar -yesilmercimek li misirli nareksisi yada limon zeytin yagi brokoli rendelenmis havuc yesilsogan dereotu domates karisimli salata yap bunlar kilo aldiriyor canim rabbim en guzel haftalarda nasip etsin insallah prensesin kilosu iyi massalah canim 26 haftasinda 985 grm massalah kizceneCanım benim inşallah hedeflediğin haftalara sağlıkla ulaşırsınız. Bebeğin kilosu geçen hafta 985'ti. Kilo alması çok önemli. Bebeği besleyeci şeyler yemeğe çalışıyorum. Rabbim inşallah bebeklerimizi otuzlu haftaların ortasından itibaren sağlıkla dünyaya getirip, mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder
hadi ya :/ yapabiliceğimiz bişey olursa haber et.. derdini anlatmak istersen de burdayız bak..Biraz moralsizim canım ailevi bi kaç sorun var o yüzden hiç neşem yok. Onun haricinde iyiyim yatak istirahatine devam ediyorum arada göz gezdiriyorum ama uzağım bu ara biraz.. Yakında dönerim inşallah..
Bn de bu siralar ne yiyeceğimi bilemiyorm canım ne cekiyo bilemiyorm her şey saldırıyorum olmuyo.en son ekmek arasi kaşar yapıp yatiyorm:) 12 kilo aldm zaten bakalım daha ne kadar alacamgece yatmadan önce kaşar peynir falan anneyi de iyi geliştiriyo deneyen biri olarak söylüyorum :))
iyi yapmışın kuzucum ooohhh afiyet olsun ben de ekler gömdüm şimdi nasıl mutluyum huzurluyum anlatamamBn de bu siralar ne yiyeceğimi bilemiyorm canım ne cekiyo bilemiyorm her şey saldırıyorum olmuyo.en son ekmek arasi kaşar yapıp yatiyorm:) 12 kilo aldm zaten bakalım daha ne kadar alacam
Aynen cnm bn Oktay usta tarifi yapiyorm videosundan izlemstm.küçük guveclerle fırında yapiyrm çok güzel oluyorKendin yap kuzu 1 lt sutten 6 kase cikiyo hem ev yapimi
Ohhh sana da afiyet olsun arkadaşımmm.bn biraz yemek biraz abur cubur çok değişik besleniyorum bu siralar.eşim dışarı çıktı taptaze ekmek getir bana dedm ne yapcam o ekmekle daha planlamadim:) ya domates peynir ya da kaşar bakalim:)iyi yapmışın kuzucum ooohhh afiyet olsun ben de ekler gömdüm şimdi nasıl mutluyum huzurluyum anlatamam
Ooo senin bu siralar tatlılar havada ucusuyor kilolar geliyor haaaabenim dün gece canımın çektiği evde yapabileceğim bişey diildi tatlım.. kazandibi istedim çünkükim uğraşıcak onun altını yakmakla falan
O neydi gizzzCanim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeliKendi beslenmemden ornek veriyim bu sekilde besleniyorum ornegin sabah kahvalti 500ml su yumurta peynir zeytin salatalik
ara ogun 1 koca bardak sut 3 badem 4 findik 1 incir 3 yarim ceviz...
oglen 500 ml su yogurt bir kase bir tabak sebze yemegi 1 porsiyon et (haftada 2 kez balik diger gunler tavuk ya da kirmizi et )
Ara ogun bir meyve
Aksam 500 ml su yine bir yogurt salata oglen et yediysem bulgur/ mercimek ya da nohut turevi bakliyat ya da kofte yiyebilirim.bir.porsiyon..
Bu sekilde canim gunde en az 3 litre su iciyorum ogunlerde yarim litre tuketiyorum sabah ac karna 500 aksam yatarken 500 eve geldigimde 500 ml seklinde.. sicaklarinda cok yardimi oldu su tuketmemde
Yok canim butcemi dusundugu falan yok. Dusunse evlendigimizden beridir halisini perdesini makinasini supurgesini bize aldirmazdi. Ama ben esime kiriliyorum. Ben dusunmuyormusum annesi dusunuyormus kadina para vermeyelim diyeymis tek cabasi. Dedim milletin orasinin burasinin degdigi banyoya surtmeden ovmadan temizlemeden mi giricez. Milletin kullandigi tereklere tabaklaromizi koyup hic tiksinmeden mi yicez. tek erkek avlatlariymis da ustune o yuzden dusuyorlarmis. Ahh benim annecim kizim bi kere gulumsesin diye ugrassin dursun etrafimda. O kadini bende almayacagim silicem camimi da teregimi de banyomi da bir tek benim bebegim riskte degil ya millet ne islere gidip calisiyor. Ahh ahh.yok canım yok hakkaten sözü bitiriyo bu kadın.. bi garip hem sevmiyo seni belli anlaşamıyosunuz hem de gelip evini temizlicem diyo!! aynı benim eşimin ailesi onlar da bizim bütçemizi bizden fazla düşünürler sanki iyi bişey gibi görünüyo ya dışardan.. sinir ediyo insanı bi yerden sonra!!
:) yok canim aslinda kasmiyorum yaa yemek saatlerim belli tiroid hastasi oldugumdan 6 da ilacimi almak.zorundayim.. en az 30 dakka bisey yememem lazim zaten 7de kahvaltimi yapip ise gidiyorum is yerinde iste badem ceviz karisik atisirmaligimi yiyorum sutumu iciyorum oglen disarda izgara et yogurt sebzemi yiyorum ya da siparis veriyorum.. Disarda salata yemiorum nasil yikancagini bilmedigimden onun disinda da evde iste yogurdum ev yapimi yemegim ama saglikli seyler var iste menumde canim tatli cekiyor illaki yiyorum ama bu temel gidalari muhakkak aliyorum canimO neydi gizzzbu kadar düzen plan program bni bozar sıkıntı basar bana.ozendim valla
Disari firlamismiydi canim seninki de..Kizlar gobek deligim yara olmus benim
Tamam canim haber ver merak ederimDaha gitmedm cnm çarşamba günü randevum
Cok degil ama tabi cikti biraz disariDisari firlamismiydi canim seninki de..
Kizlar yan yatos yastigimi aliyorsunuz bebis icin yoksa bogulma onleyici yastik mi? Ben ne alacagimi bilemedimyan yatis yastigida bogulma onlemiyor mu? Sonucta yan yatirmiyor muyuz bogulmasin diye..
Çok iyi ediyorsun arkdsm ne güzel besleniyorsun darısı hepimize olsun:):) yok canim aslinda kasmiyorum yaa yemek saatlerim belli tiroid hastasi oldugumdan 6 da ilacimi almak.zorundayim.. en az 30 dakka bisey yememem lazim zaten 7de kahvaltimi yapip ise gidiyorum is yerinde iste badem ceviz karisik atisirmaligimi yiyorum sutumu iciyorum oglen disarda izgara et yogurt sebzemi yiyorum ya da siparis veriyorum.. Disarda salata yemiorum nasil yikancagini bilmedigimden onun disinda da evde iste yogurdum ev yapimi yemegim ama saglikli seyler var iste menumde canim tatli cekiyor illaki yiyorum ama bu temel gidalari muhakkak aliyorum canim
Sana oylesi denk gelmis bence canim.benim kadin dogum doktorum bayandi ilk ve ilgisizdi düşük yaptim vs.sonra degistirdim ve erkek doktora ve bastan sona her seyi istedi ve insulin kullanmam gerektigini fark etti yonlendirdi.ornek olarak gunluk takibimi mesajla bildirmemi istemisti ben birgun unuttum ve hemen gece mesaj atti sonucu bildirmedin diye... Bence bayan erkek doktorla alakasi yok tamamen isini duzgun yapmakla sevmekle alakaliBen kadın doğum doktorumu değiştirdim önceden bayan doktorum vardı bayanlar daha detaycı oluyor bunu farkettim erkekler pek detaycı olmuyor ama ben sırf doğum da bayanlara güvenemediğim için doğumum yakın diye tavsiye edilen ve doğuma her durumda geliyor diye bi erkek doktora geçtim değiştirdim ama erkek doktor ne tsh ne gebelik şekeri hakkında çok fazla takılmıyor. takip et bi sıkıntı olmaz diyor çok kaygısız biri gibi geldi bana oysa buranın en methedilen doktoruydu ama bu güne kadar gittiğim bayan doktorlarda ki detaycılığı onda göremedim... Bana endokrin uzmanı takip ediyor seni zaten dedi ve fazla bi şey demedi.. Endokrin doktoru da ilk gittiğimde geç kalmışsın falan dedi şimdi iyi böyle diyete uy yoluna girmiş dedi... Kadın biraz asabi biri ve endokrin devlet hastanesinde ki ne gidiyorum pek fazla ilgilenmiyor açıkcası dikkat et olmaz inşallah bir şey diyor ben açıkcası o yüzden doktorlardan isteğim bilgiyi alamayınca buraya böyle dertli geldim
Kilo vermemin bebeğe bi zararı olmaz inşallah yani değil mi :)
Ayyy acaba gazli bez gibi biseylerle kapamak mi lazim malum kiyafetler kasirken parmagimiz biseyler takilip yara yapmasin diyeCok degil ama tabi cikti biraz disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?