bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Reflü yatağı diye birşey aldım, 2 de yastığı var. Her yere kolay taşınıyor. Hafif. Cok kullanışlı oldugunu söyledi satıcı. Bakalım artık deneyip göreceğim.
Bi de o mu varmis secenek cogaldikca kafam iyice karismaya basladi benim bisey alamadan donup duruyorum surekli

Ayyy acaba gazli bez gibi biseylerle kapamak mi lazim malum kiyafetler kasirken parmagimiz biseyler takilip yara yapmasin diye bir merhemi vs.si vardir muhakkak canim soktoruna sor bir benim de cikti disari hafif hafif kapatmayi dusunuyorum oyuzden
Ay her halti soruyom kadina bugunde vajinal kasinti icin aradim cekine cekine Allahtan cok iyi bi dr um var aksamin 7 sinde bile bana vakit ayiriyo fucidin surcem kuzu gobek deligime zararsiz tirnagim battiginda surmustum hamileyken

Çok iyi ediyorsun arkdsm ne güzel besleniyorsun darısı hepimize olsun:)
Ilaclar sagolsun mecbur birakiyorlar valla sicakalar da bol su tuketmemi sagladi.. belki de hayatimda ilkkez bahaneler ise yariyor gerci hos bisurude bisey cikariyor bunyem hemoroiddi bobrekti kansizlikti.. artik oldugu kadar tedbirini alalim da

Ay her halti soruyom kadina bugunde vajinal kasinti icin aradim cekine cekine Allahtan cok iyi bi dr um var aksamin 7 sinde bile bana vakit ayiriyo fucidin surcem kuzu gobek deligime zararsiz tirnagim battiginda surmustum hamileyken
Ben de sorucaktim bugun yururken altima kacirir gibi bisi geldi. wcye gittim beyaz sulu bir akinti gelmis meger. Doktorumu arayim mi aramiyim mi bilemedim sonra aklima geldi daha once de olmustu 3. Ayimda eski doktorum kokusuz beyaz kasintisiz akintilar normal demisti gebelikte artar diye.. aramadim ben de tekrarlasaydi aricaktim ama cekindim biraz gerci onlarin gorevi o ama nedense cekiniyoruz iste

Dmi biktirmaktan korkuyoruz ama zaten onlar aliskin esime bile demis dr um esin biraz pimpirikli

sakıııınnn sakınn canım tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış vaziyeti yaşarsın valla.. tut bi kadıncağız siz de başında durursunuz sen düzenleme işlerine yine bakarsın zaten ama ağır temizliğe dokunma

Kizlar yan yatos yastigimi aliyorsunuz bebis icin yoksa bogulma onleyici yastik mi? Ben ne alacagimi bilemedim yan yatis yastigida bogulma onlemiyor mu? Sonucta yan yatirmiyor muyuz bogulmasin diye..
canım ben yastık hiç almadım daha?? yastıksız yatıyo ilk zamanlar dediler bilemedim ne alıcağımı :/

canım öncelikle allah bi daha yaşatmasın öyle bi acıyı.. bişey sorucam düşüğünün sebebi gebelik şekeri miydi??

canım ben yastık hiç almadım daha?? yastıksız yatıyo ilk zamanlar dediler bilemedim ne alıcağımı :/
Reflu yatagi alirsan iyi olur canim

İnsanlarda yenen yemeklerin geri kaçışını önleyen kaslar vardır. Bu kasların deforme olması sonucu Reflü hastalığı oluşur. Bebeklerin yemek borularındaki kaslar 6 aydan sonra gelişir. Yani bebeklerde 6 aya kadar bebek reflüsü vardır. Yedikleri mamayı, içtikleri suyu veya emdikleri sütü çıkarabilirler. Bebeklerin kendi kusmuklarıyla boğulmamaları için 6 aya kadar olan bebekleri yan yatırmak önerilir. Sevi bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı ile bebekler yan yatırılırken , Oyuncaklı Yan Yatış Yastığındaki oyuncaklar bebeğiniz uyuyana kadar bebeğinize arkadaşlık edecektir. Oyuncaklı yan yatış yastığının dış yüzünde yumuşak velboa kumaş kullanılmıştır. İç kısmında elyaf kullanılmıştır. Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı kirlendiği takdirde , silindir olan kısımdaki kumaş , tela içerisindeki elyaftan ayrılarak çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. Oyuncağın üzerindeki dış giysi oyuncaktan ayrılarak çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. Oyuncağın kirlenmesi halinde oyuncak da elde yıkanabilir.

Se
sevindim canım, minnakın kocaman olmuş. Yerim ben onu ^.^ şeker yüklemesinden bana hiç bahsetmedi bende gidince sorayım bari.

24-28 haftalarda yapiliyor neden bahsetmediki acaba

Valla hiç bilmiyorum :) sorunca ne diyecek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…