- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.301
Bi de o mu varmisReflü yatağı diye birşey aldım, 2 de yastığı var. Her yere kolay taşınıyor. Hafif. Cok kullanışlı oldugunu söyledi satıcı. Bakalım artık deneyip göreceğim.
Kızlar bebek arabası için tercihleriniz hangı markalar? ??
Ay her halti soruyom kadina bugunde vajinal kasinti icin aradim cekine cekine Allahtan cok iyi bi dr um var aksamin 7 sinde bile bana vakit ayiriyo fucidin surcem kuzu gobek deligime zararsiz tirnagim battiginda surmustum hamileykenAyyy acaba gazli bez gibi biseylerle kapamak mi lazim malum kiyafetler kasirken parmagimiz biseyler takilip yara yapmasin diyebir merhemi vs.si vardir muhakkak canim soktoruna sor bir benim de cikti disari hafif hafif kapatmayi dusunuyorum oyuzden
Ilaclar sagolsun mecbur birakiyorlar valla sicakalar da bol su tuketmemi sagladi.. belki de hayatimda ilkkez bahaneler ise yariyorÇok iyi ediyorsun arkdsm ne güzel besleniyorsun darısı hepimize olsun:)
Ben de sorucaktim bugun yururken altima kacirir gibi bisi geldi. wcye gittim beyaz sulu bir akinti gelmis meger. Doktorumu arayim mi aramiyim mi bilemedim sonra aklima geldi daha once de olmustu 3. Ayimda eski doktorum kokusuz beyaz kasintisiz akintilar normal demisti gebelikte artar diye.. aramadim ben de tekrarlasaydi aricaktim ama cekindim birazAy her halti soruyom kadina bugunde vajinal kasinti icin aradim cekine cekine Allahtan cok iyi bi dr um var aksamin 7 sinde bile bana vakit ayiriyo fucidin surcem kuzu gobek deligime zararsiz tirnagim battiginda surmustum hamileyken
Dmi biktirmaktan korkuyoruz ama zaten onlar aliskin esime bile demis dr um esin biraz pimpirikliBen de sorucaktim bugun yururken altima kacirir gibi bisi geldi. wcye gittim beyaz sulu bir akinti gelmis meger. Doktorumu arayim mi aramiyim mi bilemedim sonra aklima geldi daha once de olmustu 3. Ayimda eski doktorum kokusuz beyaz kasintisiz akintilar normal demisti gebelikte artar diye.. aramadim ben de tekrarlasaydi aricaktim ama cekindim birazgerci onlarin gorevi o ama nedense cekiniyoruz iste
Dmi biktirmaktan korkuyoruz ama zaten onlar aliskin esime bile demis dr um esin biraz pimpirikli
Dmi ben ilkinde aramakla kalmiyodum gidiyodum hergun acile simdi bunda biraz daha tecrubelendimGebelikte olur oyle ben de son ayima sakliyorum simdilik dakka basi aramak zorunda kalirim diye valla napalim canim yeterli bilgimiz olsa arayip durmayacagiz bizde
Ohhh sana da afiyet olsun arkadaşımmm.bn biraz yemek biraz abur cubur çok değişik besleniyorum bu siralar.eşim dışarı çıktı taptaze ekmek getir bana dedm ne yapcam o ekmekle daha planlamadim:) ya domates peynir ya da kaşar bakalim:)
sakıııınnn sakınn canım tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış vaziyeti yaşarsın valla.. tut bi kadıncağız siz de başında durursunuz sen düzenleme işlerine yine bakarsın zaten ama ağır temizliğe dokunmaYok canim butcemi dusundugu falan yok. Dusunse evlendigimizden beridir halisini perdesini makinasini supurgesini bize aldirmazdi. Ama ben esime kiriliyorum. Ben dusunmuyormusum annesi dusunuyormus kadina para vermeyelim diyeymis tek cabasi. Dedim milletin orasinin burasinin degdigi banyoya surtmeden ovmadan temizlemeden mi giricez. Milletin kullandigi tereklere tabaklaromizi koyup hic tiksinmeden mi yicez. tek erkek avlatlariymis da ustune o yuzden dusuyorlarmis. Ahh benim annecim kizim bi kere gulumsesin diye ugrassin dursun etrafimda. O kadini bende almayacagim silicem camimi da teregimi de banyomi da bir tek benim bebegim riskte degil ya millet ne islere gidip calisiyor. Ahh ahh.
canım ben yastık hiç almadım daha?? yastıksız yatıyo ilk zamanlar dediler bilemedim ne alıcağımı :/Kizlar yan yatos yastigimi aliyorsunuz bebis icin yoksa bogulma onleyici yastik mi? Ben ne alacagimi bilemedimyan yatis yastigida bogulma onlemiyor mu? Sonucta yan yatirmiyor muyuz bogulmasin diye..
canım öncelikle allah bi daha yaşatmasın öyle bi acıyı.. bişey sorucam düşüğünün sebebi gebelik şekeri miydi??Sana oylesi denk gelmis bence canim.benim kadin dogum doktorum bayandi ilk ve ilgisizdi düşük yaptim vs.sonra degistirdim ve erkek doktora ve bastan sona her seyi istedi ve insulin kullanmam gerektigini fark etti yonlendirdi.ornek olarak gunluk takibimi mesajla bildirmemi istemisti ben birgun unuttum ve hemen gece mesaj atti sonucu bildirmedin diye... Bence bayan erkek doktorla alakasi yok tamamen isini duzgun yapmakla sevmekle alakali
Reflu yatagi alirsan iyi olur canimcanım ben yastık hiç almadım daha?? yastıksız yatıyo ilk zamanlar dediler bilemedim ne alıcağımı :/
sevindim canım, minnakın kocaman olmuş. Yerim ben onu ^.^ şeker yüklemesinden bana hiç bahsetmedi bende gidince sorayım bari.Selam kızlar. Nasılsınız bugün? Bizim kontolumuz vardı, şeker yuklememizi de yaptırdık. Çok şükür her şey iyi çıktı. Oğlum 1040 gr olmuş. Boyu da 36 cm :) Dr.um çok şükür 1 kg sınırını aştık, sıra 2 kg sınırını aşmaya geldi dedi. Rabbim hayırlısıyla o günleri de gösterir inşallah :)
evet bunları görmüştüm canım.. bunu normal yatağın üzerine koyucaz dimi
24-28 haftalarda yapiliyor neden bahsetmediki acabaSe
sevindim canım, minnakın kocaman olmuş. Yerim ben onu ^.^ şeker yüklemesinden bana hiç bahsetmedi bende gidince sorayım bari.
Evet normal yatagin uzerine kanepeye yere istedigin yere koyabilirsiniz canimevet bunları görmüştüm canım.. bunu normal yatağın üzerine koyucaz dimisaçma bi soru sormuş olabilirim hakkaten bilemedim
Reflu yatagi alirsan iyi olur canim
Eki Görüntüle 1877018 Eki Görüntüle 1877019
İnsanlarda yenen yemeklerin geri kaçışını önleyen kaslar vardır. Bu kasların deforme olması sonucu Reflü hastalığı oluşur. Bebeklerin yemek borularındaki kaslar 6 aydan sonra gelişir. Yani bebeklerde 6 aya kadar bebek reflüsü vardır. Yedikleri mamayı, içtikleri suyu veya emdikleri sütü çıkarabilirler. Bebeklerin kendi kusmuklarıyla boğulmamaları için 6 aya kadar olan bebekleri yan yatırmak önerilir. Sevi bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı ile bebekler yan yatırılırken , Oyuncaklı Yan Yatış Yastığındaki oyuncaklar bebeğiniz uyuyana kadar bebeğinize arkadaşlık edecektir. Oyuncaklı yan yatış yastığının dış yüzünde yumuşak velboa kumaş kullanılmıştır. İç kısmında elyaf kullanılmıştır. Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı kirlendiği takdirde , silindir olan kısımdaki kumaş , tela içerisindeki elyaftan ayrılarak çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. Oyuncağın üzerindeki dış giysi oyuncaktan ayrılarak çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. Oyuncağın kirlenmesi halinde oyuncak da elde yıkanabilir.
24-28 haftalarda yapiliyor neden bahsetmediki acaba
anladım canım çok saol.. bakıyoruum şu anda bi sürü markanın varmışEvet normal yatagin uzerine kanepeye yere istedigin yere koyabilirsiniz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?