bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A

Biz kocamamızın parasını yemesini bilmiyoruz ya millet bu fırsatı kaçırmıyor maşallah. İnan bende çıldırıyorum sinirden. Bir türlü kabullenemiyorum. Sadece ben değilmişim demekki çok şaşırıyorum. Eşim ailem sonuçta diyor ama aynı anlayışı maalesef ailede göremiyorum. Maaş ile çalışan biz ticaret yapan onlar para hep bizden gidiyor nasıl iş ben anlmadım. Her şey bizim kocalarda bitiyor bence, onlar böyle yumuşak olmaya devam ederse biz daha çoook çıldırırız.

Yok canim annecigi onu dusunuyormus benim umrum degilmis. Ben yapabildigim kadar yapicam. Ben kendime laf soyletecek insan degildim beni ne hale getirdiler 2 senede. Kendimi taniyamaz oldum. Bir insan karisiyla para muhabbeti yapar mi ya hele benim gb biriyle daha tek kurus harclik istememisim evleneli. Aileme boyun egip istemisim de esimden istememisim. Adam bana 120 tlnin dusuncesini dusuncesizligini soyluyor. Ben evi de temzlerin o cocugu da gul gibi gunun de dogururum.

Ayynnenn öyle cnm.ben asla kv.lerle muhattap olmuyrm.onlarn ne oldgnu biliyrm zaten.eşime konusuyrm.bak böyle böyle unutma inanma falan filan ama yok anacm yok.anlamiicklr yani.Bu mevzulrda bitmiick.Hep eşime kiziorm.ona güvensem sıkıntı yok da guvenemiyrm maalesef.saf çünkü inanio hemen.booyle de gidio işte.umutsuz vaka derim Hatta eşime :) Ona sürekli soyledgm şarkı da yine hüsraaannn :)

Ilaclar sagolsun mecbur birakiyorlar valla sicakalar da bol su tuketmemi sagladi.. belki de hayatimda ilkkez bahaneler ise yariyor gerci hos bisurude bisey cikariyor bunyem hemoroiddi bobrekti kansizlikti.. artik oldugu kadar tedbirini alalim da
Evet cnm o kadar kilo verip hamile kalinca sıkıntı olms senin.bn maşallah en besili dönemimde hamile kaldım o yüzden pek sıkıntı yasamadim

canım öncelikle allah bi daha yaşatmasın öyle bi acıyı.. bişey sorucam düşüğünün sebebi gebelik şekeri miydi??
Benim hamileligimi öğrendiğim anda insulin kullanmya baslamam gerekiyormus aclik sekerimden dolayi.omda herhamgi bir tahlik vs. Istenmemisti ve 7 haftalıkken dusuk yaptim sebebi bilinmeyen. 2.hamileligimde 9 ay kullandim insulin dogumla bitti.bunda da oyle oldu... Doktor var doktor varrr

hadi ya :/ yapabiliceğimiz bişey olursa haber et.. derdini anlatmak istersen de burdayız bak..

Çok saol canım benle alakası olan bi durum değil de aile olunca yine de etkiliyor yaşananlar.. Biraz toparlanıp dönerim hiç moralim olmadığı için dahil olamıyorum kafam meşgul.. Varlığınızı bilmek güzel

Çok tesekkur ederim. Bunları deneyeyim inşaallah. Allah bebelerimize sağlık sihat versin inşaallah canim

Kızlar annemlere gitimiştik akşam ve börek vardı dayanamadım biraz yedim diyeti bozdum şekerim 180 çıktı eve gelince bakınca Çok mutsuz ve pişman hissedyiroum kendimi

Persefon bebeğin kaç haftalık ve boyu kaç kilosu kaç acaba??

Bizim bebek 1350 gram 29 haftalık görünüyor usg de ve boyu 36 cm civarı sanırım. kısa mı sence?? Eşim 170 ben 165 :) Eşimde boy takıntısı olduğu için bebeğin boyuna çok takıyor. Benim babam ve kardeşim boyları 185-190 civarı babamın sülalesinde erkeklerin boyları çok uzun :) Benim baba tarafına çekerse uzun olur diyor :) Bi de uzun boy geni kısa boya baskınmış sürekli boya takılıyor bakalım bizim bebiş nasıl olacak

esim 190 gorumcemin esi 170 175 arasi ve gorumcemin oglu 52 cm dogmus doktoru uzun boylu olcak denis suan 5 yasinda yasitlariyla ayni ama erkekler birden uzar diyolar. hic takilmayin bence gorumcem surekli ziplatirdi cocugu hem oyun olsun hem boyu uzasin diye sizde baskete falan yollarsiniz bi de dayi dede falan uzunsa bebeginizde uzun olur esinizden bence

:) aynı benimki işte kardeş olsalar ne güzel de anlaşırlarmış. Sanırım stres olmamak için artık bir şeyleri görmezden geleceğiz ve bu birilerinin işine yarayacak.

Hiç tutuşma ne güzel cennet kokusunu bizden önce çekeceksin içine oh mis... Rabbim zamanında hayırlı doğum nasip etsin Facebook'ta takip ettiğim bir grup var kan pıhtılaşması olan hamileler diye ordan bir arkadaş haberlere çıkmış 32 haftalık hastane tuvaletinde doğum yapmış kızını birden düşmüş Bebek şok oldum okuyunca birde anne o gruptan takip ettiğim biri olunca

Canim doktorun sorun yok diyorsa yoktur sen doktoruna guven kilosu gayet iyi duruyor boyu da fena degil ama belli olmaz dogana kadar daha cok gelisecek ben olculdugumde 24 haftaydim canim haftaya diger randevum var ozaman ne cikacagiz bakalim.. 24 haftalikken 720 gr. 33 cmdik dogduktan sonra da boy atacaktir bebisin spora yonlendir canim gelisirken en guzeli.. aile kisa bile olsa basket voleybol gibi sporlar boy uzatiyor oyle cok tanidigim var canim benimki uzun boyluda olsa hayatinda bir spor dali olsun istiyorum herseyden once saglik acisindan cok muhim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…