- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.321
Ah canim benim..kaderdasim..5 kuruarini görmediğim gibi her sıkıstıklarinda eşimin adini anlarlar.bana pul kadar değer vermezler çocuğumu bakmazlar torununu arayip sormazlar gelip gitmezler ama para isi olunca biz hemen akillarina geliriz. Bir çeyrek yapmadan gelin aldilar.heseyimizi esimle aldik.dugunumize kimsenin 5lira katkisi olmadi.ama biz kayinpedrin kaç tane cekini senedini odedik.evinin kirasini kaç ay odedik.hala da beni sevmez.bemimle sürekli kavga eder.mahalle.karisi gibi bir adam.şeytan görsün yüzünü. Eşimin hatri olmasa bayramda bile gitmicem sörf yüzünü görmemek icin[/QUOTE
Ahhhh ah anlatsak roman olur. Zerre bir şey beklemiyoruz bari elimizdekilere dokunmayın dimi ama . Valla eşim anlayışlı iyi biri olmasa bu evlilik sürmezdi ya da olmazdı. Bu aileler gerçekten çok değişik. Sinirden artık deliriyorum. Senin işinde zormuş, Allah yardımcın olsun. İşimiz zor
Tamam canim haber ver merak ederim
Biz kocamamızın parasını yemesini bilmiyoruz ya millet bu fırsatı kaçırmıyor maşallah. İnan bende çıldırıyorum sinirden. Bir türlü kabullenemiyorum. Sadece ben değilmişim demekki çok şaşırıyorum. Eşim ailem sonuçta diyor ama aynı anlayışı maalesef ailede göremiyorum. Maaş ile çalışan biz ticaret yapan onlar para hep bizden gidiyor nasıl iş ben anlmadım. Her şey bizim kocalarda bitiyor bence, onlar böyle yumuşak olmaya devam ederse biz daha çoook çıldırırız.Ahh cnm yaa noolcak bu ailelerin hali bilmiyrm.
Günaydın bu arada.
Bizde 7 yillik evliyz.7 yıldır hep aynı muhabbet.kv ve ve görümcem den bıktım yani.Daha yeni evlenmsz bütün borçları üstümüze bıraktılar sözde odiicz odiicz Die aldılar.İki ay sonra borçları varmış hapis kararı çıkmış falan filan benm bütün altınlar gitti.nakit gidenler saymakla bitmez.görümcem evlendi kv evlendi hâlâ daha bizden beklediler.annesine bakması lazımmış Bilmem neyms.evlisinz kocalrnz var yani.kesenize göre yaşayın.Biz sanki parayı koymak yer bulamiyrz.Sanki çok lüks yasiyrz.Bizim paramzla bizden rahat yaşadılar yıllarca.ve ben yıllarca hiç sesimi çıkarmadım.onlarn sikintilrna hep inandm.eşime başkaları verecgne senin kardrsne destek olman lazım dedim.ama bi yere kadar yani.dertleri bitmio Arkadaş.evlendin kocanla geçin yani dimi...eşime dedim bende gideyim sağa sola borç yapayım senet imzalyym.odemeyym.hapse mi sokcaksn beni.mecbur odiicksn.bunların yaptığı bu.salak mym ben.evim kira Die Doğru düzgün bişey almak içime sinmiodu.bi baktım bunlar her kiralık evi saray yapiolar.
Yani bende eşime gözünü aç ben artik razı değilim onlara verdgn 1 liraya dahi dedim.çünkü öyle fenalr ki öyle bi konuşurlar yeminler falan öyle bi acitasyon inanamamak elde değil.eşimde çok merhametli hemen inanio sinir olyrum.inanmasn Die artık konuşuyrm yani.eşim haklsn dio ama.yeri geldi mi de bana laf sokuo annesine kardeşine laf soyluyrm Die.dün akşam da aynısı oldu.uayuyamadm.ağlamayym dedim sinir krizi gecircktm resmen.sus sus.
Sanki bizim ailemz kardesmz yok.bi erkek aileleri var.onlarn kardeşleri var
Çok güzellermiş valla bende çok beğendim. Nereden bulunur bunlar?Evet normal yatagin uzerine kanepeye yere istedigin yere koyabilirsiniz canim
Yok canim annecigi onu dusunuyormus benim umrum degilmis. Ben yapabildigim kadar yapicam. Ben kendime laf soyletecek insan degildim beni ne hale getirdiler 2 senede. Kendimi taniyamaz oldum. Bir insan karisiyla para muhabbeti yapar mi ya hele benim gb biriyle daha tek kurus harclik istememisim evleneli. Aileme boyun egip istemisim de esimden istememisim. Adam bana 120 tlnin dusuncesini dusuncesizligini soyluyor. Ben evi de temzlerin o cocugu da gul gibi gunun de dogururum.sakıııınnn sakınn canım tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış vaziyeti yaşarsın valla.. tut bi kadıncağız siz de başında durursunuz sen düzenleme işlerine yine bakarsın zaten ama ağır temizliğe dokunma
Biz kocamamızın parasını yemesini bilmiyoruz ya millet bu fırsatı kaçırmıyor maşallah. İnan bende çıldırıyorum sinirden. Bir türlü kabullenemiyorum. Sadece ben değilmişim demekki çok şaşırıyorum. Eşim ailem sonuçta diyor ama aynı anlayışı maalesef ailede göremiyorum. Maaş ile çalışan biz ticaret yapan onlar para hep bizden gidiyor nasıl iş ben anlmadım. Her şey bizim kocalarda bitiyor bence, onlar böyle yumuşak olmaya devam ederse biz daha çoook çıldırırız.
Evet cnm o kadar kilo verip hamile kalinca sıkıntı olms senin.bn maşallah en besili dönemimde hamile kaldım o yüzden pek sıkıntı yasamadimIlaclar sagolsun mecbur birakiyorlar valla sicakalar da bol su tuketmemi sagladi.. belki de hayatimda ilkkez bahaneler ise yariyorgerci hos bisurude bisey cikariyor bunyem hemoroiddi bobrekti kansizlikti.. artik oldugu kadar tedbirini alalim da
Benim hamileligimi öğrendiğim anda insulin kullanmya baslamam gerekiyormus aclik sekerimden dolayi.omda herhamgi bir tahlik vs. Istenmemisti ve 7 haftalıkken dusuk yaptim sebebi bilinmeyen. 2.hamileligimde 9 ay kullandim insulin dogumla bitti.bunda da oyle oldu... Doktor var doktor varrrcanım öncelikle allah bi daha yaşatmasın öyle bi acıyı.. bişey sorucam düşüğünün sebebi gebelik şekeri miydi??
hadi ya :/ yapabiliceğimiz bişey olursa haber et.. derdini anlatmak istersen de burdayız bak..
Ahahahhabizim yol yol diil ayyyşeee
Taze ekmek ve tereyağ.planımda degisiklik yaptm:)bizim yol yol diil ayyyşeee
Çok tesekkur ederim. Bunları deneyeyim inşaallah. Allah bebelerimize sağlık sihat versin inşaallah canimCanim muhakkak gunde bir koca bardak sut ic ve her ogun yogurt tuketmeye calis ama sut urunleri ile demir ilaclarin arasinda 2 saat fark olsun muhakkak.. gunde iki ogun protein muhakkak tuket.. benim ki uzun boylu gidiyor bir degisiklik olmazsa... tabi genetik bu isler biraz atiyorum sen ve esin minyonsa bebisinin boyundan mucize bekleme.canim dogduktan sonra kizsa voleybola erkekse baskete en guzeliKendi beslenmemden ornek veriyim bu sekilde besleniyorum ornegin sabah kahvalti 500ml su yumurta peynir zeytin salatalik
ara ogun 1 koca bardak sut 3 badem 4 findik 1 incir 3 yarim ceviz...
oglen 500 ml su yogurt bir kase bir tabak sebze yemegi 1 porsiyon et (haftada 2 kez balik diger gunler tavuk ya da kirmizi et )
Ara ogun bir meyve
Aksam 500 ml su yine bir yogurt salata oglen et yediysem bulgur/ mercimek ya da nohut turevi bakliyat ya da kofte yiyebilirim.bir.porsiyon..
Bu sekilde canim gunde en az 3 litre su iciyorum ogunlerde yarim litre tuketiyorum sabah ac karna 500 aksam yatarken 500 eve geldigimde 500 ml seklinde.. sicaklarinda cok yardimi oldu su tuketmemde
Tamam canım bunu söylemen iyi oldu bir Sorarım doktora duruma göre bakar karar veririmcanım dr bana 31 in sonunda veririm dedi.İstersen bi konuş dr ile.
Persefon bebeğin kaç haftalık ve boyu kaç kilosu kaç acaba??
Bizim bebek 1350 gram 29 haftalık görünüyor usg de ve boyu 36 cm civarı sanırım. kısa mı sence?? Eşim 170 ben 165 :) Eşimde boy takıntısı olduğu için bebeğin boyuna çok takıyor. Benim babam ve kardeşim boyları 185-190 civarı babamın sülalesinde erkeklerin boyları çok uzun :) Benim baba tarafına çekerse uzun olur diyor :) Bi de uzun boy geni kısa boya baskınmış sürekli boya takılıyor bakalım bizim bebiş nasıl olacak
:) aynı benimki işte kardeş olsalar ne güzel de anlaşırlarmış. Sanırım stres olmamak için artık bir şeyleri görmezden geleceğiz ve bu birilerinin işine yarayacak.Ayynnenn öyle cnm.ben asla kv.lerle muhattap olmuyrm.onlarn ne oldgnu biliyrm zaten.eşime konusuyrm.bak böyle böyle unutma inanma falan filan ama yok anacm yok.anlamiicklr yani.Bu mevzulrda bitmiick.Hep eşime kiziorm.ona güvensem sıkıntı yok da guvenemiyrm maalesef.saf çünkü inanio hemen.booyle de gidio işte.umutsuz vaka derim Hatta eşime :) Ona sürekli soyledgm şarkı da yine hüsraaannn :)
Hiç tutuşma ne güzel cennet kokusunu bizden önce çekeceksin içine oh mis... Rabbim zamanında hayırlı doğum nasip etsin Facebook'ta takip ettiğim bir grup var kan pıhtılaşması olan hamileler diye ordan bir arkadaş haberlere çıkmış 32 haftalık hastane tuvaletinde doğum yapmış kızını birden düşmüş Bebek şok oldum okuyunca birde anne o gruptan takip ettiğim biri oluncaSorma kuzuuu tutustum :) aslında tahmini dogum bastan beri 29 ekim. Yani daha da az o takvim. Heyecan artıyor. Arttıkca zaman geçmiyor, bir yandan da hızlı geçiyor. Kıyafet yatak araba vs hazır. Boyası hafta içi yapılacak. Sonra dolabı alınıp hazırlanacak yıkama falan :/ cok işvar çok :) şeker süsleme felan dersen dah hiç bişi yok ortada:)
Başlarız bitiririz başlamak yarısı için :) hemencik bitiyo para olsun zaman olsun saglık olsun yrterr
Amin canimÇok tesekkur ederim. Bunları deneyeyim inşaallah. Allah bebelerimize sağlık sihat versin inşaallah canim
Canim doktorun sorun yok diyorsa yoktur sen doktoruna guvenPersefon bebeğin kaç haftalık ve boyu kaç kilosu kaç acaba??
Bizim bebek 1350 gram 29 haftalık görünüyor usg de ve boyu 36 cm civarı sanırım. kısa mı sence?? Eşim 170 ben 165 :) Eşimde boy takıntısı olduğu için bebeğin boyuna çok takıyor. Benim babam ve kardeşim boyları 185-190 civarı babamın sülalesinde erkeklerin boyları çok uzun :) Benim baba tarafına çekerse uzun olur diyor :) Bi de uzun boy geni kısa boya baskınmış sürekli boya takılıyor bakalım bizim bebiş nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?