bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar annemlere gitimiştik akşam ve börek vardı dayanamadım biraz yedim diyeti bozdum şekerim 180 çıktı eve gelince bakınca Çok mutsuz ve pişman hissedyiroum kendimi
Hemen limonlu su yap ic canim ya da elma sirkeli su yap ic bu saatte olmaz ama yarinda yuruyus yap biraz biseycigin kalmaz

:) aynı benimki işte kardeş olsalar ne güzel de anlaşırlarmış. Sanırım stres olmamak için artık bir şeyleri görmezden geleceğiz ve bu birilerinin işine yarayacak.

Maalesef cnm.yıllardır evlilikten ogredgm Tek Şey.soyleniyrz uzuluyrz agliyrz Sadece kendmze zarar veriorz.kimseye bişey olmuo.kimse degismio.kabullenilmio da arada patliyrz yani.öyle zaman gecio yıllar gecio.ömür gidio

Kızlar annemlere gitimiştik akşam ve börek vardı dayanamadım biraz yedim diyeti bozdum şekerim 180 çıktı eve gelince bakınca Çok mutsuz ve pişman hissedyiroum kendimi
Seker olcme cihazinin markasi ne canim.kimi cok yuksek cikartiyor.ben olce olce deli oldum 3 tane var bende.
Bu arada bebginin kilosu aman aman fazla degik sekerden dolayi fazla diyorsan.bende gectigimiz sali gunu gittim 1200 kilo 38.5 cm boydu.ultrason yanlis olcum yapabiliyor haftanla aradaki fark cok asiri bir fark olmadikca kilo problem olmaz.

Kizlar ben bi kac gundur yazamadim.hic keyfim yok nedense halsizim su aralar.
Birde kizim ateslendi 38.5 lara cikti atesi 1 gun hep oyleydi ama nesesi gayet iyiydi.onun atesi bitti ertesi gun oglum 1 gunlugune ateslendi onunda nesesi iyi ama 38.5 lardaydi atesi.anlamadim neden boyle oldular.nazarmi degdi yavrucuklarima hasta olmaz onlar diye diye.cok sukur iuiler simdi

Evet canim kadin dogum doktorum verdi ama iceriye sokmadan disardan parmaginla sur dedi ama surekli kullanma cok zorlandikca sur dedi benim doktorum iyidir aslinda ama sen yine de kendi doktoruna da soyle kortos kullancam diye
Ben aksam dayanamadim azcik içeriye de surdum disariya da.doktoruma mesaj artik ama bana geç döndü. Dayanamiyordum.artik.ay içeride surdum inşallah bisey olmaz yasa.1 kere durdum gerçi.sonra doktorum yazmis proctolog sur diye.onu alicam yarin

Kendimden örnek vereceğim, ben 54 cm doğmuşum. Yenidoğan için oldukça uzun.Ama ancak 1.65 olabildim. Ilkokulda oldukça uzundum ama sonra durdu. Cunkü 11 yaşında regl oldum. Arkadaşlarımdan çok önce.
Demek istediğim bu boy durumu kaç cm doğduğuna bakmaz. Dediğin gibi gen ve benim dediğim gibi fiziksel faktörlerle de alakalı. Kuzenlerim, karı-koca oldukça kısa. Amca, dayılar, dede, hala kısa, ama delikanlı hepsinden uzun oldu. Maşallahı var.

Ben de bi ara takmıştım yavrunun boyuna... Ama olması gereken sınırlar içinde oldukları sürece sevinmemiz gerekir, fikrine döndüm. Bu iki-üç cm, inan bana geleceklerine dair ipucu değil. Spora yönlendirirsin annesi. Aktif bir çocuk olur işte ne mutlu.
Sağlıkla doğsunlar inşallah

Gecmis olsun..sicaklardan etkilenmis olabilirlr yada basit bi enfeksiyon olabilir..cocuklar boylelikle buyucek skma canini

Dogum cantaniz hazirmi??
Bn daha hic bir hazirlik yapmadim.
Besigimiz battaniyr yastiklar var. bebek arabamiz gecen yil kizim icin alinmisti pek
kullanmadik duruyor.kiyafet almaya baslasammi siz neler yaptiniz

Dogum cantaniz hazirmi??
Bn daha hic bir hazirlik yapmadim.
Besigimiz battaniyr yastiklar var. bebek arabamiz gecen yil kizim icin alinmisti pek
kullanmadik duruyor.kiyafet almaya baslasammi siz neler yaptiniz
Bn hep kıyafet aldm cnm artık besik araba küvet fln onları almam lazm daha almadik

iyi pazarlar herkese ya benim uyku düzenim alt üst oldu ya gece bi tuvalete kalktım mı bi daha en az yarım sa uykum kaçıyo ben ki klozetin üzerinde defalarca uyumuş insanım nasıl benim uykum kaçar ya.. hayır uykun kaçtı otur mantıklı bişey yap bari dimi ben naptım?? sultan 5. muradın hayatını araştırdım sabahın 5inde!! biri beynime bayram temizliği yapsın

ben de reaktif hipoglisemi olduğum halde dr um istemedi benden şeker yüklemesi.. sonra bi dr arkadaşıma sordum. dahiliyeci gerçi o. her neyse zaten istemesi şart diil dedi çok şaşırdım.. ama ben reaktif hipoglisemiyim dedim. bazı ilaç isimleri saydı bunları kullandın mı diye. yoo dedim. demek ki ileri boyutta diilmişsin dedi.. yani ben de hiç bişey anlamadım bu işten öyle çok çok sık şeker düşmeleri yaşamıyorum.. şeker seviyem daha normal seyrediyodur belki..

Kesinlikle o da olcumlerle alakali birsey zaten doktor gobek cevresini mm olarak azcik elini kaydirsa fark ediyor o kilo zaten tahmini fetus agirligi diye gecer olcumlere gore cihaz ortalama bir deger veriyor..
Aynen öyle canım. Kızımda doğumdan 5 gün önce 3.400gr demişti doktor. Kızım 2,950gr doğdu. Neredeyse yarım kilo fark etti ve ben şok olmuştum Ama kızım çabuk toparlandı güzel kilo alıyordu. Demem o ki bu ölçümlere kesin gözüyle bakıp kendinizi strese sokmayın ne yapabilirim diye... Eksik de olur kilosu bebişin fazla da. Yeter ki sağlıklı doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…